Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Καλό θα ήταν άλλη φορά να γίνεται ανάγνωση ΟΛΟΥ του ποστ πριν απαντηθεί.
Tο προηγούμενο μου πόστ έγγραφε :
'Κάποιος ανέφερε πριν το Pass. Αυτός τι έπρεπε να κάνει όταν εκθέτει την δουλεία του σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι μονο σε ένα μόνο φόρουμ?'

Tην προσβολή στο πρόσωπο του Pass δεν την βλέπω στην παραπάνω φράση.
Την προσβολή όμως σε εμένα, με τις έμμεσες αναφορές περί ιεροσυλίας, ορίων και 'μ.λ.κια' όμως την βλέπω.

Οι χαρακτηρισμοι δεν ηταν σε σενα φιλτατε.

Anyway , sorry αν πιστευεις οτι σ εθιξα, αλλα εξηγησε μου ομως που κολλαει ο Πας στην ολη υποθεση?

Πουθενά δεν κολλάει ο Pass... Aτυχώς αναφέρθηκε απο τον papakos λέγοντας οτι οι κατασκευαστές ειναι όλοι ιδιοι οταν τους τίθενται σημαντικές ερωτήσεις σε forums: δεν απαντούν. Φυσικά, όποιος γνωρίζει την συμβολή του Pass στα forums του diyaudio.com, διαπιστώνει τουλάχιστο το αντίθετο.

Πουθενά δεν κολλάει ο Pass... Aτυχώς αναφέρθηκε απο τον papakos λέγοντας οτι οι κατασκευαστές ειναι όλοι ιδιοι οταν τους τίθενται σημαντικές ερωτήσεις σε forums: δεν απαντούν. Φυσικά, όποιος γνωρίζει την συμβολή του Pass στα forums του diyaudio.com, διαπιστώνει τουλάχιστο το αντίθετο.

άρα... να κάνουμε συνειρμούς ?

Τι συνειρμούς να κανουμε;...Η στάση του Nelson Pass ειναι εντελώς αντίθετη από αυτή του κ.Μενδρινού στο forum μας. Eιναι αστείο ακόμα και το οτι το συζητούμε. Δεν το λεω κρίνοντας την σταση του κ.Μενδρινού, αλλα σχολιάζοντας τον ατυχή παραλληλισμό που εγινε σε προηγούμενο post.

Edit: post #178

O Χρήστος τα είπε όλα για μένα οπότε τι να πω; :a0210:
Απλά ότι δεν υπάρχει λόγος να έχουμε ειρωνικά μηνύματα στο thread.

Από τη στιγμή που ο άνθρωπος κάνει τον κόπο να έρθει να επιδείξει τις κατασκευές του στο σπίτι του καθενός χωρίς την υποχρέωση αγοράς θα επιδιώξω να τα "ακούσω" και μάλιστα με τη συντροφιά άλλων συμφουρομιτών για να γράψουμε τα συμπεράσματά μας...

Ίσως να μην έγινα αντιληπτός.
Η προσφορά του Pass στο DIY και η πλήρη έκθεση των μελετών του στο κοινό κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση σε σχέση με άλλους κατασκευαστές που κρύβουν ακόμα και τα πιό απλά πράγματα.

Ζητώ συγνώμη αν στο αρχικό κείμενο δεν ήταν κατανοητή η θέση μου.

ok, κατανοητον.

Και βεβαια δεν ειναι ολοι ιδιοι οι κατασκευαστες. Και σαφως απανταει ο Ν.Π. επειδη ΜΠΟΡΕΙ να απαντησει. Επειδη δηλαδη, εχει το απαραιτητο τεχνικο υποβαθρο για να εξηγησει, να αναλυσει ή/και ν αντιπαρατεθει με καποιον, αν και βεβαια ολοι ξερουμε (το ξερει και ο ιδιος) οτι δυσκολα θα βρεθει καποιος στο επιπεδο του. Και βεβαια ολα αυτα τα χρονια εχει κερδισει την αγαπη των μουσικοφιλων, και για τα μηχανακια του , και για τα αρθρα του και για την συμπεριφορα του γενικα.

Οποιαδηποτε συγκριση λοιπον απλα ειναι ατυχης (για να χρησημοποιησω "ηπιο" ορο)

συνειρμός:
ο Pass δεν απαντά....
ο Μενδρινός δεν απαντά...

άρα....

εάν είδατε ειρωνία εκ μέρους μου στο θέμα μπορείτε να μου το επιδείξετε και θα ζητήσω συγγνώμη

Να ρωτησω κατι οσους ζητουν μετρησεις ? (οχι οτι εχω αντιρηση επαυτου, αλλα ετσι επειδη μου ηρθε ευκολα μια ερωτηση)

Ποσοι απο σας/μας που αγοραζετε/με ακριβα καλωδια εχετε δει/ζητησει μετρησεις ? Κονους?? Βασεις στηριξης? Ρακ ? Σημιδες? και παει λεγοντας. Ο καταλογος ειναι μεγαλος !

Χρηστο με καλυψες με αυτο που εγραψες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Συμφωνοι!
Παρολαυτα το 95% των συσκευων, ρακ κτλ εχουν 4 ποδια :antlers:.

Τελος παντων, σαν παραδειγμα το εφερα.

Ο ανθρωπος αποτι διαβασα στο site του λεει 5 πραγματα. 5 ομως και μεχρι εκει.

Κατα τη γνωμη μου καλα κανει. Εφοσον διαθετει το προιον του προς δοκιμη ,δεν θεωρω οτι υπαρχει θεμα. Ουτε υποχρεωνει κανεναν να αγορασει.
Ας κανει κι αυτος δουλεια μεσα σε ολους τους αλλους.

Οπως δεν αμφισβητω την αποψη καποιων που ακουν διαφορες στον ηχο με διαφορα ''τεχνασματα'', δεν θα αμφισβητησω και την αποψη αυτων που ακουν διαφορες με τα purifiers.
Δεν ειμαι σε θεση εφοσον δεν τα εχω ακουσει.

Οταν θα φτασω το συστημα μου σε σημειο που θεωρω οτι δεν μπορω να κανω κατι αλλο , μπορει να τα ψαξω και να τα δοκιμασω.
Θεωρω ομως οτι ειμαι μακρυα απο αυτο το χρονικο σημειο.

Τωρα τα περι γαντιων και ακουω, ακους , θ' ακουσεις, κτλ κτλ με αφηνουν παγερα αδιαφορο.

Οποιος εχει φτασει το συστημα του σε σημειο να ψαχνεται για τετοια ''καλουδια'' ας τα δοκιμασει να μας πει την γνωμη του.

Υ.Γ. Αλλα με το hi end , κι ετσι οπως το εχουμε φτασει πιστευω σαν εννοια, θα πρεπει οποιος γραφει μια αποψη ,να παραθετει στην υπογραφη του κι ενα προσφατο ακουογραμμα-πως το λενε αυτο, απο πιστοποιημενο hienda γιατρο με προσφατα καλιμπραρισμενο μετρητη. :a0210:

Για μια ακομη φορα με καλυψες πληρως. :grandpa:

συνειρμός:
ο Pass δεν απαντά....
ο Μενδρινός δεν απαντά...

άρα....

εάν είδατε ειρωνία εκ μέρους μου στο θέμα μπορείτε να μου το επιδείξετε και θα ζητήσω συγγνώμη

Καμία απολύτως ειρωνία δεν υπάρχει εκ μερους σου Δημήτρη. Απλά ενα μικρό λάθος: ο Pass απαντά ;)

Και οχι μονο... Δινει συμβουλές σε DIYers που φτιαχνουν τους παλιούς εμπορικούς του ενισχυτές, δίνει PCBs, σχηματικά και οδηγιες για νεα projects, συμμετέχει ενεργά στην diy κοινότητα ακόμα και για θεματα που δεν αφορουν τα μηχανήματά του. Γι αυτό απάντησα οτι δεν μπορούμε να κανουμε συνειρμούς.

Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Aμα εχεις τετοια εμπνευση μπορεις να ξεκινησεις απο τα μπιμπελο και να μας πεις τη γνωμη σου ! Ειναι και πιο φθηνα.-bye-

Παντως περαν πλακας, δεν νομιζω οτι βοηθας σε καμμια κουβεντα που προσφερει κατι στα μελη με αυτον τον τροπο ! :grinning-smiley-043

Γιατί πώς νομίζεις έκανε την τυχαία ανακάλυψη του ο κατασκευαστής ?
Χρόνια κυκλοφορούν αυτά στη Αμερική αλλά για άλλη χρήση.Τα αγόρασε ή του τα έκαναν δώρο για μπιμπελό...

Επίσης η προσωπικές σου φιλίες επηρεάζουν τη γνώμη σου.Να το προσέξεις.

Αντιγράφοντας απ το onirocosmos.gr

Απομόνωσα κάποια καίρια σημεία που ίσως να αφορούν και τα εν λόγω αξεσουάρ.

- Ενδέχεται, σε κάποιες περιπτώσεις, να υπάρξει δυσφορία, εκνευρισμός ή υπερένταση κατά τις πρώτες μέρες χρήσης των Μετατροπέων. Αυτό είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ελεύθερης ροής της ενέργειας στο σώμα και στο χώρο σας. Αν νιώσετε άβολα, προσαρμόστε τη χρήση των Μετατροπέων κατά βούληση. Τα "συμπτώματα" υποχωρούν σε 1-4 εβδομάδες και δεν θα πρέπει να σας ανησυχούν.

- Θα βρείτε εξαιρετικά χρήσιμο, το να πειραματιστείτε μαζί τους εναλλάσσοντας (κατά βούληση) τους τρόπους που τους χρησιμοποιείτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

- Μπορείτε επίσης να συντονιστείτε νοητικά με τις συσκευές - σ' αυτό βοηθάει η ύπαρξη των κρυστάλλων - και να κατευθύνετε τη δράση τους σύμφωνα με τη θέλησή σας.

- Τέλος, καλό είναι να μην τοποθετήσουμε τον Μετατροπέα πολύ κοντά ή πάνω σε μεταλλικές κατασκευές (πχ. μεταλλικά τραπέζια κλπ.) γιατί αυτό θα μειώσει αρκετά την αποτελεσματικότητά του μιας και το μέταλλο έχει την ιδιότητα να αντανακλά την Οργόνη.

Και το σημαντικότερο όλων: να θυμάστε πάντα ότι οι Αιθερικοί Μετατροπείς (όπως και κάθε άλλου είδους συσκευή) δρα ως βοήθημα που, απλά, μας χαρίζει τον χρόνο και την ενέργεια για να φροντίσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας!

Αναρωτιέμαι μήπως συνδυάζονται και με την οζονοθεραπεία του Φικιώρη... :flipout:

Βρε παιδια γιατι το παμε τοσο μακρυα?Προτεινω αν ενα "πεδιομετρο"δεν ειναι κατι ακριβο να τσονταρουμε ολοι,να αγορασουμε ενα και να δοκιμασουμε αν τα Η/Μ? πεδια μειωνονται(πραγμα απιθανο),ουτως η αλλως τα purifiers τα δινει προς δοκιμη.

Βρε παιδια γιατι το παμε τοσο μακρυα?Προτεινω αν ενα "πεδιομετρο"δεν ειναι κατι ακριβο να τσονταρουμε ολοι,να αγορασουμε ενα και να δοκιμασουμε αν τα Η/Μ? πεδια μειωνονται(πραγμα απιθανο),ουτως η αλλως τα purifiers τα δινει προς δοκιμη.

Εαν θέλουμε να εξαφανίσουμε κάθε είδους πεδίο πλακώνουμε το υποκείμενο με μολυβδόφυλα και δεν μετράει τίποτα και ποτέ

δεν είναι άγνωστο αυτό

ΑΓΝΩΣΤΟ είναι πως εξαφανίζει τα πεδία από το μηχανάκι ακουμπώντας απλά πάνω τους αυτές τις διαολοπέτρες του σκανδάλου

μάλλον για κάτι τέτοιο που πόσταρε ο Μορφέας πρόκειται onirocosmos.gr

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Εαν θέλουμε να εξαφανίσουμε κάθε είδους πεδίο πλακώνουμε το υποκείμενο με μολυβδόφυλα και δεν μετράει τίποτα και ποτέ

δεν είναι άγνωστο αυτό

Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Φαντάζεσαι οι ακτινολόγοι στα νοσοκομεία να μην χρησιμοποιούσαν θωράκιση από μόλυβδο στα ακτινολογικά μηχανήματα, αλλά να χρησιμοποιούσαν ΝΜ Sonic purifiers; Πολύ γέλιο!
Θα είχαν βγάλει όλοι κέρατα από την ακτινοβολία! :antlers:

Επειδη μετα απο 230 μηνυματα οι θεωρητικες αντιπαραθεσεις συνεχιζονται,και η αρνηση καποιων να πανε να τα ακουσουν,προτεινω στον Γιαννη να στειλει στην Θεσσαλονικη ,αν θελει,δειγμα και να οργανωσουμε μια ακροαση.Αυτο θα αποτελει προσωπικη εκτιμηση του καθε ατομου και οποσδηποτε οχι δοκιμη με την πραγματικη εννοια του ορου.Εμεις εξ αλλου ειμαστε απλοι ακροατες και οχι επαγγελματιες ,οπως ειναι αλλοι,γραφουμε την υποκειμενικη γνωμη μας χωρις να πληρωνομαστε.Εχουμε ομως το σθενος να γραφουμε κατι αφου το ακουσουμε και οχι χωρις να το ακουσουμε να το απορριπτουμε.Και δεν εννοω σε καμμια περιπτωση το κοστος ,αν επρεπε να κανει 10 ευρω και κανει 900,αλλα απλα αν λειτουργει

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Σε κάποιο βίντεο που είδα στο YouTube ο Μενδρινός παρουσιάζει τα purifiers στα μέλη του ACA. Κάποιος λοιπόν ρωτάει αν υπάρχει δυνατότητα να μετρηθεί η μείωση της ακτινοβολίας. Και του απαντάει ότι υπάρχουν όργανα στην αγορά που μετράνε, δεν είδα όμως να έχει φέρει μαζί του κάποιο τέτοιο όργανο για να δείξει στην πράξη στα μέλη του ACA ότι ισχύουν αυτά που τους λέει...

BTW τι πρόβλημα έχουν όλοι αυτοί εκεί και μιλάνε μισά αγγλικά μισά ελληνικά; Είναι όλοι αμρεικανοσπουδαγμένοι και έχουν ξεχάσει to ellinikos? Pos to lete eseis edo sto Ellada? :flipout:

Status
Not open for further replies.