Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Ο 6moons αναφέρει

Dubbed purifiers, they are passive absorbers meant to combat the electromagnetic fields radiated by all hifi components.

Αρα, μιλάμε για την ακτινοβολία που παράγουν οι συσκευές και επηρεάζουν τις υπόλοιπες της αλυσίδας ή και τις ίδες.

Ρε Morfeas, δε με ενδιαφέρει τι λέει ο Χ και ο Ψ για τη λειτουργία τους.
Εγώ, την επίσημη τεκμηριωμένη άποψη του σχεδιαστή τους θέλω..

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Εσύ πλήρωσες το παρακάτω ποσό για να έχεις γνώμη ?
Review Component Retail: 899 for the below set
Τα...αιντε να τα πείς στο φίλο σου που τα πουλάει και να μην μας παριστάνεις τον ουδέτερο.
Είναι γνωστοί οι "ερωτές" σου.

Αγαπητε χαλαρωσε λιγο, και μην βλεπεις φαντασματα. Θελεις να κανουμε μια ακροασουλα καποια στιγμη μηπως και πεισεις τον εαυτο σου? Στην διαθεση σου. Οσον αφορα τον παιδικο μου φιλο superfly το αν ειναι ουδετερος η οχι το ξερουν καλυτερα αυτοι που τον γνωριζουν κι οχι εσυ! Ουτε και εχω την αναγκη να με διαφημισει ετσι?-bye-

εγω βλεπω στα γραφωμενα του Ορφεα την χ'κή αποψη, πιστευε και μη ερέυνα!
Το οτι ειναι Ελληνας η Κονγκολεζος δεν εχει καμμια σημασια, ετσι?
Δηλαδη, με ολη την σοβαροτητα σου σαν εμπορας θελεις να μας πεις οτι μπορουμε να κοροιδευομαστε απο Ελληνες, αλλα οχι απο ξενους! Αν διαβασεις τα γραφωμενα σου αυτο εννοεις(οσο δεν απαντηθουν οι ερωτησεις που θετονται στο ποστ #19# τοτε εχουμε τις ευλογες αποριες μας)

εγω βλεπω στα γραφωμενα του Ορφεα την χ'κή αποψη, πιστευε και μη ερέυνα!
Το οτι ειναι Ελληνας η Κονγκολεζος δεν εχει καμμια σημασια, ετσι?
Δηλαδη, με ολη την σοβαροτητα σου σαν εμπορας θελεις να μας πεις οτι μπορουμε να κοροιδευομαστε απο Ελληνες, αλλα οχι απο ξενους! Αν διαβασεις τα γραφωμενα σου αυτο εννοεις(οσο δεν απαντηθουν οι ερωτησεις που θετονται στο ποστ #19# τοτε εχουμε τις ευλογες αποριες μας)

φιλε μου αν θελεις απαντησεις κανε μια ακροαση με και χωρις αυτα. Νομιζω οτι ειναι το πιο σωστο ετσι. Το να τα θαβουμε χωρις να τα ακουσουμε δεν ειναι προκλητικο? Εως τωρα εχουν αναφερθει τοσοι και τοσοι για το οτι αυτα τα πραγματακια δουλευουν, εχουν γινει review και ακομη δεν πειστηκατε. Αν δηλαδη σαν δωσουν ενα κωλοχαρτο με μετρησεις τοτε κατευθειαν θα ακουγονται και καλυτερα. Οσο για το πιστευε και μη ερευνα καλυτερα να το πειτε στον εαυτο σας κι οχι σε εμενα. Εγω τα αγορασα για το συστημα μου υστερα απο πολυωρες ακροασεις, δεν τα πηρα επειδη ετσι μου ειπαν...-bye-

............τα οποια θα πουληθουν σε μερικες εβδομαδες σε καποιον ανιδεο, ετσι?
Συνεχιζεις να γραφεις σαν εμπορας και οχι σαν μουσικοφιλος, οχι οτι με πειραζει βεβαια, αλλα εδω εκφερουμε γνωμες απο υπαρκτες εμπειριες μας και οχι τριτοκοσμικες.
Κολοχαρτα οι μετρησεις?
καταλαβα, ουδεν σχολειον.

............τα οποια θα πουληθουν σε μερικες εβδομαδες σε καποιον ανιδεο, ετσι?
Συνεχιζεις να γραφεις σαν εμπορας και οχι σαν μουσικοφιλος, οχι οτι με πειραζει βεβαια, αλλα εδω εκφερουμε γνωμες απο υπαρκτες εμπειριες μας και οχι τριτοκοσμικες.
Κολοχαρτα οι μετρησεις?
καταλαβα, ουδεν σχολειον.

Οταν σου λεω οτι τα ακουσα πριν τα βαλω σπιτι μου αυτο το συμπερασμα βγαζεις? Υπαρκτη εμπειρια δεν ειναι η ακροαση τους? Πλακα μας κανεις τωρα? Ξεκολα απο το εμπορος, δεν με γνωριζεις και κρατα την γνωμη για τον εαυτο σου, ευτυχως με γνωριζουν πολλα παιδια απο εδω και ξερουν ποσο ΕΜΠΟΡΑΣ ειμαι. Σιγα μην περιμενω να ζησω απο τα purifiers...
Ο Νικος ειναι εξαιρετος φιλος και πραγματικα αυτα που εχει φτιαξει αξιζουν ειται το θελουν μερικοι ειται οχι...
Τωρα γι'αυτο που λες οτι θα πουληθουν σε μερικες εβδομαδες σε καποιον ανιδεο δεν το επιασα, μου το κανεις πιο λιανα?

Last edited:
νομιζω οτι γραφω ευαναγνωστα Ελληνικα, τουλαχιστον τις περισσοτερες φορες, με ορισμενα συντακτικα η ορθογραφικα λαθη, τα οποια ομως δεν γινονται εμποδιο να καταλαβει καποιος το τι θελω να εκφρασω.
και εγω σημερα εβαλα πανω στα ηχεια μου μια χαρτινη γατουλα με μια τρυπα στην καρδια της και απογειωθηκαν τα ηχεια μου και ας ζυγιζουν κατι εκατονταδες κιλα! Πιστεψε με, ετσι εγινε, μερα με την νυχτα, τα μεσαια ηρθαν μπροστα, σχεδον επιανα τα βυζια της Μοντονας, η σκληρωτητα των υψηλων εφθγε ως δια μαγειας και το μπασο εγινε απο πλαδαρο τοσο σφιχτο που ταξιδευε απο μονο του μεσα στο δωματιο, το ειδα κιολας................

CD318 με έκανες και γέλασα..-bye-

Αλλά δυστυχώς έτσι, με αυτή την αντιμετώπιση, δεν θα απαντηθούν ποτέ οι ερωτήσεις που έθεσα στο ποστ #19.

...σχεδον επιανα τα βυζια της Μοντονας, η σκληρωτητα των υψηλων...

Μετά τη λέξη "βυζιά" αποφεύγονται διά ροπάλου οι αναφορές σε "σκληρότητα" για ευνόητους λόγους..! :flipout:

Ρε Morfeas, δε με ενδιαφέρει τι λέει ο Χ και ο Ψ για τη λειτουργία τους.
Εγώ, την επίσημη τεκμηριωμένη άποψη του σχεδιαστή τους θέλω..

Σταύρο, το ανέφερα γιατί μέχρι τώρα η "γραμμή" ήταν ότι προσπαθούν να παλέψουν εκτός του συστήματος ακτινοβολίες.

ΥΓ: δεν τα έχω ακούσει και γενικότερα ΔΞ/ΔΑ.

αυτο με τα βυζια της Μαντονας, ηταν μια εκφραση ενος φιλου γεροντα, πρωτου κλαρινετιστα στην συμφωνικη του χωριου μου, ο οποιος αυθορμητα το ειπε οταν ακουσε τα ηχεια μου και του επαιξα εναν δισκο της. Τοσο κοντα στην πραγματικοτητα ειναι τα ηχεια μου, αλλα ειχα την χαρτινη γατουλα τοτε πανω στα ηχεια μου.
Σταυρο, ισως ο κατασκευατης μαζευει τωρα τις πληροφοριες που του ζητουνται στο #19#, οποτε περναμε την ωρα μας οσο ποιο ωραια γινεται εν αναμονη των φακτς

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο των εντάσεων. Οι μεν ρωτουν να μάθουν τι κάνουν τα purifiers οι δε απαντούν "ακούστε τα", "τα εχει δοκιμάσει τόσος κόσμος" κλπ κλπ. Πόσο δύσκολο ειναι να πούν, αυτοι που τα άκουσαν, "δεν ξέρω τι κάνει αλλα το σύστημά μου παίζει καλύτερα;" Παρακαλώ λοιπόν να λείπουν οι ειρωνείες και απο τις δυο πλευρές, και όσοι γνωρίζουν να απαντούν ξεκάθαρα.

Όσοι τα κατακρίνετε τα έχετε ακούσει? Αν όχι γιατί δεν ζητάτε ένα δείγμα να κάνετε ένα τεστ και μετά να τα χλευάσετε?

Σας κακοφαινετε η τιμή? Όσο θέλει ο κάθε κατασκευαστής πουλάει. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να αγοράσει.
Αλλά έχω και μια απορία. Είναι τα μόνα ακριβά εξαρτήματα (εχω δει ακίδες των 1000 , έπιπλα αξίας 2000&3000 , σανίδες 1000 κτλ)? Για όλα τα άλλα δεν έχω δει κανέναν χλευασμό.

Ρωτάτε για τα υλικά. Μα αν θα τα πει ο κατασκευαστής τότε όλοι θα μπορέσουν να τα φτιάξουν μονοί τους. Όλοι όσοι ρωτάνε για τα υλικά αν θα ήταν στην θέση του κατασκευαστή δεν θα έλεγαν κουβέντα και οι ίδιοι.

Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά τα έχω ακούσει αλλά δεν τα έχω πάρει. Αν όμως μου τα έκαναν δώρο θα τα χρησιμοποιούσα.

Πωπωω πολλα ποστ απο χτες !!!

Κατανοω τις αντιδρασεις αλλα ομως νομιζω ειναι και λογικο να ψαχνεις και να μαθαινεις το πως λειτουργει κατι καινουργιο.
Με αυτη την λογικη του πιστευε και μη ερευνα τοτε απλα θα επρεπε να εχουμε τα cd player και να ακουμε απο αυτα μουσικη αλλα να μην γνωριζουμε οτι ειναι οπτικο μεσο και οχι πχ μαγνητικο.

Τελος παντων, εγω προσπαθω να το δω απο την πλευρα την δικη μου ως φυσικος που ειμαι.
Λοιπον εψαξα λιγο ακομα και διαβασα καλιτερα την παραπανω κριτικη και ειδα οτι ειναι φτιαγμενα απο ενα μιγμα καποιου μεταλλου μαζι με αλλα υλικα.

Τωρα γεγονος σε ολα αυτα ειναι ενα: το οποιο και εχω αναφερει στην αρχη.
Και μονο για γεωμετρικους λογους τετοιου ειδους κατασκευες δεν μπορουν να κανουν αυτο που υποσχονται. Αυτο μπορει να αποδειχτει με βαση την ευρεως αποδεκτη θεωρια ηλεκτρομαγνητισμου του Maxwell απο το 19ο αιωνα μαλιστα.
Ειναι βασικη φυσικη και οχι κατι το ψαγμενο.
Και οταν λεω γεωμετρικους λογους εννοω ακριβως το σχημα το οποιο ειναι κατασκευασμενα.
Το μονο πραγμα που μπορει να σε προστατεψει απο εξωτερικα ηλεκτρομαγνητικα πεδια ειναι ενας κλωβος Faraday (ενα απλο ψαξιμο στο google θα σας δωσει πολλες πληροφοριες)

Οσο αναφορα για τις διαφορες που ειναι ακουστες ολοι πιστευω συμφωνουν οτι ειναι πολυ μικρες.
Εγω πιστευω οτι δεν ειναι δυνατο να δουλευουν ακομα και αν καποια ατομα λενε οτι ακουνε διαφορες, για τον απλο λογο οτι παρα μα παρα πολλες φορες η ανθρωπινη αντιληψη μπορει να ξεγελαστει μονο και μονο επειδη κατι θελουμε να το ακουσουμε. Ειναι ενα γενικο φαινομενο αυθυποβολης. Δεν ειναι κατι κακο, αντιθετα ειναι εγγενες χαρακτηριστικο του ανθρωπου!!

Πραγματικα δεν θελω να ειμαι ειρωνικος απλα ψαχνω και σκεφτομαι και δεν δεχομαι απλως οτι μου λενε.

Γιαννης Νεστορας

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Εσύ πλήρωσες το παρακάτω ποσό για να έχεις γνώμη ?
Review Component Retail: 899 for the below set
Τα...αιντε να τα πείς στο φίλο σου που τα πουλάει και να μην μας παριστάνεις τον ουδέτερο.
Είναι γνωστοί οι "ερωτές" σου.

αμα δε γουσταρεις μην τα παρεις.αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να ειρωνευεσαι ειδικα οταν δεν τα’χεις ακουσει.
Και προσεξε γιατι με το κομπλεξ που κουβαλας σε εχουν παρει χαμπαρι εδω μεσα.

Με αφορμή ένα post στις προηγούμενες σελίδες θα ήθελα να συμφωνήσω (και να συμπληρώσω) ότι Κόγιας, Ιnternet Κing, Aprile και cd318 ανήκουν στον "σκατολαό και γι' αυτό πάμε σκατά γενικά".

:a0210:

Last edited:
Με αφορμή ένα post στις προηγούμενες σελίδες θα ήθελα να συμφωνήσω (και να συμπληρώσω) ότι Κόγιας, Ιnternet Κing, Aprile και cd318 ανήκουν στον "σκατολαό και γι' αυτό πάμε σκατά γενικά".

:a0210:

ξέχασα, μαζί με αυτούς, και εγω:beatnik2:

:star:

O Σπυρος ειναι Σουηδια βρε,δεν ειναι και εαυτος μεσα στο σκατολαο.
-bye-

Κανενα τεστακι θα κανουμε?

-bye-

με την πρώτη ευκαιρία - παρε τηλ οταν βρεις ευκαιρία-bye-

ο Σπύρος είναι στην κατάταξη και μάλιστα... από τους πρώτους:flipout:

-μήπως είσαι και εσύ μεσα?-

Status
Not open for further replies.