Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Καλά, αν υπάρχει άτομο που πλήρωσε όσο κάνει μια C-180 Elegance για ένα αλουμινόκουτο που παίζει CD, δεν χρειάζεται λαϊκό δικαστήριο, λαϊκό ψυχιατρείο χρειάζεται.

Στο ιδιο ψυχιατρειο να παει και καποιος που βγαζει 1000 και φοραει Prada ή Louis Vuitton?

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Καλά, αν υπάρχει άτομο που πλήρωσε όσο κάνει μια C-180 Elegance για ένα αλουμινόκουτο που παίζει CD, δεν χρειάζεται λαϊκό δικαστήριο, λαϊκό ψυχιατρείο χρειάζεται.

Να εισαι σιγουρος πως για σενα υπαρχει ηδη κρατημενη θεση εκει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Ενώ άν άκουγα φίλους παιδικών φίλων και αγόραζα φύκια για μεταξωτές κορδέλες για εσένα θα ήμουν μια χαρά και για όλους τους άλλους κοροΐδάρα του κερατά.
Γεμίσαμε έξυπνους εδώ μέσα...
Επίσης όλοι έχουμε καταλάβει τον αμερόληπτο ρόλο σου παιδικέ φίλε...

Οντως γεμισαμε εξυπνους αρχηγε μου...

ευτυχως που υπαρχει ο αγωνας 3-3 για την ωρα με τις ανατροπες ...και ηρεμησαν λιγο τα δικα μας πνευματα :a0210: εδω.

Μηπως ειναι ψυχοφθορο τελικα αυτο που γινεται εδω? Το ευγενες ...μας σπορ μας ειναι καλο οταν περναμε καλα. Αν δεν περναμε τοτε ας αποχωρησουμε γιατι υπαρχουν και αλλα πραγματα που εχουν να μας προσφερουν ηρεμια και καλη διαθεση.

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Δεν ξερω για το τι λενε τα περιοδικα εγω ξερω αυτο...

οτι τα χρησιμοποιω ΠΑΝΤΟΥ!!!
Και φυσικα σε ολες τις καλωδιωσεις με ιατρευτικα αποτελεσματα. Μπραβο φιλε Νικο Μενδρινε!

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι αν ακούς με δεμένα μάτια και πάει κάποιος και τα αφαιρέσει από το σύστημά σου ενώ παίζει, θα το καταλάβεις ε; :flipout:

Θα το καταλάβει όλες τις φορές που θα τα μπαινοβγάζουν !!! Υπάρχει σαφής διαφορά που ΟΛΟΙ την ακούνε , αν σε ικανοποιεί είναι άλλο θέμα (εμένα προσωπικά μου αρέσουν) όπως σε όλα τα μηχανήματα και tweeks στο χόμπι μας ΑΚΟΥΤΕ και ΚΡΙΝΕΤΕ !! (οχι όμως μόνο από το πληκτρολόγιο)

Θα το καταλάβει όλες τις φορές που θα τα μπαινοβγάζουν !!! Υπάρχει σαφής διαφορά που ΟΛΟΙ την ακούνε , αν σε ικανοποιεί είναι άλλο θέμα (εμένα προσωπικά μου αρέσουν) όπως σε όλα τα μηχανήματα και tweeks στο χόμπι μας ΑΚΟΥΤΕ και ΚΡΙΝΕΤΕ !! (οχι όμως μόνο από το πληκτρολόγιο)

Επειδή όμως υπάρχουν άλλοι που το διαψεύδουν αυτό, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μόνον όταν γίνει μεθοδική δοκιμή, την οποία θα κάνω Εγώ και μόνον Εγώ. Υπομονή και ολίγη αναμονή...

Πάντως, γνωρίζοντας την πορεία του κ. Μενδρινού ως δεινού κατασκευαστή ηχείων κατά το παρελθόν, περίμενα να επανέλθει με κάτι αντίστοιχο, πώς να το πω, τεχνοκρατικό, χειροπιαστό, κι όχι να εμπλακεί σ’ αυτή την κάστα ευπίστων ευκαταστάτων ανθρώπων, που ασπάζονται και παρασύρονται από τσιτάτα του στυλ «if it sounds good and measures bad, you’ve measured the wrong thing» και άλλες τέτοιες γραφικές ανοησίες. Όμως, αν σκοπός του ήταν να δημιουργήσει αίσθηση και ντόρο, τότε έκανε διάνα, ανεξαρτήτως αν αυτά τα purifiers αποδίδουν, «ακούγονται», «καταστρέφουν τον ήχο», και δεν ξέρω τί άλλο. Που δεν καταστρέφουν το ήχο δηλαδή, γιατί αν αυτός που τα γράφει αυτά έχει έστω και την παραμικρή σχέση με τον Ηλεκτρισμό, εγώ είμαι ο Καρδινάλιος Ρισελιέ. Σιγά μην καταλάβει ένας μετασχηματιστής από ένα κομμάτι με ρινίσματα μετάλλων μονιμοποιημένα σε ρητίνη, αλλά τέλος πάντων. Η δοκιμή θα δείξει. Υπομονή...

Δεν εχω παρά να συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.
Το τι κάνουν η δεν κάνουν τα purifiers μένει να το ακούσουμε.
Ο argis επιμένει οτι δουλεύει , εγω θέλω ενα συγκριτικό αβ για να πειστώ.
Αν και απότι ξέρω ο ηλεκτρισμός και οι νόμοι του είναι ίδιοι για όλους,.
Τέσπα , ο καιρός γαρ εγγύς.. Αμα δουλέυει δουλέυει .
Αμα δεν ο Μενδρινός εχει κάνει μια τρύπα στο νερό.
Το λέω αυτό γιατί κάποια στιγμή ο ARGIS μου είχε φέρει κάτι μαλακιούλες για την στήριξη των μηχανημάτων που ποτέ δεν δούλεψαν και το είδε και ο ίδιος.
Και με ρώτησε απο τι υίκό είναι φτιαγμένο το rack? Του απάντησα και τότε μου είπε ααααα καλά τότε εξηγείται.
Αυτά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Ενώ άν άκουγα φίλους παιδικών φίλων και αγόραζα φύκια για μεταξωτές κορδέλες για εσένα θα ήμουν μια χαρά και για όλους τους άλλους κοροΐδάρα του κερατά.
Γεμίσαμε έξυπνους εδώ μέσα...
Επίσης όλοι έχουμε καταλάβει τον αμερόληπτο ρόλο σου παιδικέ φίλε...

τα προσωπικα που εχεις με τον ορφεα ειναι γνωστα και αλωστε δεν ειμαι ο μονος που εχεις επιτεθει.
το οτι ειμαι φιλος με το γιαννη 25 χρονια δεν ειναι κατι για το οποιο πρεπει να απολογηθω.και ναι τον ακουω γιατι ο γιαννης ΦΤΙΑΧΝΕΙ μηχανηματα απο 15 χρονων και δεν περιμενα να γινει εμπορος (που ειναι τα τελευταια 5) για να τον συμβουλευτω.
αλλα εχεις τοση τσιχλα στον εγκεφαλο που ουτε μπηκες στον κοπο να καταλαβεις αυτα που εγραψα.τα οποια λενε οτι ολοι εχουν καθε δικαωμα να εχουν τις αμφιβολιες τους και να γραφουν για αυτες αλλα με τις ειρωνιες το μονο που βγαζουν ειναι τα κομπλεξ και την αμαθεια τους.
και τελος παντων χαλαρωσε ,πιες κανα ποτακι να πνιξεις τον καημο σου που ορφεας ειναι κακο μαγαζι και εχει αβανταδορους (δεν σε ειδα να κοπτεσαι για αλλους στο φορουμ που εχουν κολημα με αλλα μηχανηματα αλλων αντιπροσωπειων ουτε οταν γραφω για τα atc,αλλα αυτα δεν τα φερνει ο ορφεας),ξεχαρμανιασε τελος παντων και εδω ειμαστε μεγαλε υπερασπιστη της αμεροληψιας...
ζηταω συγγνωμη απ'ολους για την τροπη που πηρε το thread.
Απλα θεωρω ανανδρο το να ειρωνευομαστε καποιον επειδη κρυβομαστε πισω απο ενα πληκτρολογιο...

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

1. Πώς εξηγείται επιστημονικά αυτή η διαφορά; Επιστημονικά λέω βάσει των νόμων της φυσικής και του ηλεκτρισμού. Οχι βάσει των Νεφελίμ του Λιακόπουλου.

2. Καλόν δεν θα ήταν να την βλέπαμε και μετρημένη αυτή την διαφορά στο εργαστήριο;

Αλλά άσε καλύτερα άμα είναι να αρχίσουμε να μετράμε... Θα κλάψουν πολλοί!

Εχω βαρεθεί να σε βλέπω σε μόνιμο ρόλο αβανταδόρου και κλακαδόρου ενός συγκεκριμένου μαγαζιού.
Οτι φέρνει αυτό το μαγαζί για εσένα είναι το καλύτερο προϊόν που δεν αξίζει τα λεφτά του για εσένα δεν έχει.
Οταν είχε βγεί ένας άλλος εδώ να πεί ότι δεν του αρέσουν τα NAIM πέσατε εσύ και φίλος σου να τον φάτε.
Και γεννάται το ερώτημα γιατί πρέπει να βγαίνεις συνέχεια εδώ και να μας ζαλίζεις με το κόλλημα σου και την "λατρεία" σου.
Πήγαινε στο φιλαράκι σου να του λές από το πρωί μέχρι το βράδυ πόσο καλά είναι τα μηχανήματα που πουλάει και άσε μας ήσυχους.
Αν είχα κόλλημα με τα ATC θα τα είχα αγοράσει αλλά δεν έχω.Και με τους κατόχους των ATC εδώ δεν τολμάς να τα βάλεις...
Και με άλλους κλακαδόρους άλλων μαγαζιών έχω εκνευριστεί αλλά δεν το έχεις προσέξει γιατί διαβάζεις μόνο ότι αφορά τον "έρωτα" σου.

η διαφορα ειναι οτι τα ATC εγω τα λατρευω.αλλη φορα προτου κανεις σαν τη χηρα στο κρεββατι διαβαζε καλυτερα τα ποστ μου.

η διαφορα ειναι οτι τα ATC εγω τα λατρευω.αλλη φορα προτου κανεις σαν τη χηρα στο κρεββατι διαβαζε καλυτερα τα ποστ μου.

Τότε αγορασέ τα και θα καταλάβεις την "ξεραΐλα" των NAIM σου.
Στο 1/3 της στάθμης τους φυσικά γιατί παραπάνω δεν θα αντέξουν.
Αλλά εσύ είσαι τόσο κολλημένος που πρώτα περιμένεις να πάρει την αντιπροσωπεία των ATC ο "ερωτάς" σου !

Last edited:

Αλλά εσύ είσαι τόσο κολλημένος που πρώτα περιμένεις να πάρει την αντιπροσωπεία των ATC ο "ερωτάς" σου !

Είσαι σίγουρος; σίγουρα έχεις ακούσει naim να οδηγούν atc; Εχεις ακούσει τον 300άρι να οδηγεί τα 100άρια, τον 500άρι επίσης; αν όχι έλα να τα ακούσεις και μετά το συζητάμαι. Το να βγαίνεις και να γράφεις ανακρίβειες και ότι σου κατεβεί στο κεφάλι τουλάχιστον είναι κακοήθεια. Τώρα τα περι ξεραίλας δείχνει ότι όχι μόνο δεν τα άκουσες αλλά δεν έχεις χαμπάρει τι γίνεται με naim και atc.
Μεγάλο λιμάνι το φορoyμ, ο καθένας μπορεί να μπαίνει και να μηδενίζει, δυσφημεί οποιονδήποτε και οποιαδήποτε προσπάθεια, να βγάζει τα εσώψυχά του, και ο θεός βοηθός!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

:flipout:

OK.

ειχα κατι ναιμ εδω και τα ακουγα ενα καιρο, ξεραιλα ειναι μια επιηκης εκφρασης, τα μηχανηματα αυτα ειναι παρμενα απο τις βασικες κατασκευες του βιβλιου της RCA! Ο φιλος που τα εχει θα τα πουλησει. Ακομα εχω τον χαικαπ του που ειναι για επισκευη και μετα θα μπει στο εμπαυ.
Με πηρε τηλεφωνο ο φιλος και μου ειπε οτι αγορασε κατι βιομηχανικα τροφοδοτικα καινουργια για 8 ευρω απο το σουρπλους της πολης και οτι ακουγονται το ιδιο σαν τον χαικαπ. Ειναι και σχεδον τα ιδια, με 317 και αυτα, τα οποια μπορεις να τα χαρακτηρισεις σαν γεννητριες θορυβου.

Επειδή όμως υπάρχουν άλλοι που το διαψεύδουν αυτό, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μόνον όταν γίνει μεθοδική δοκιμή, την οποία θα κάνω Εγώ και μόνον Εγώ. Υπομονή και ολίγη αναμονή...

Νομίζω ότι το thread που έβαλες δεν διαψεύδει, αλλά επιβεβαιώνει όσα λέω. Δηλ. όλοι ακούνε διαφορές, αλλά όπως σε όλα στο χόμπι μας, σε κάποιους αρέσουν σε άλλους όχι. Ο Γιωργος προτιμάει το σύστημα χωρίς τα purifiers ενώ εγώ, μετά από πολλές δοκιμές όπως γράφω, τελικά το προτιμώ με τα purifiers. So simple. Οσον αφορά στην τεχνική πλευρά του θέματος, ομολογώ ότι δεν διαθέτω τις κατάλληλες γνώσεις να εκφέρω άποψη, καθότι άλλωστε δεν θεωρώ εαυτόν Θεό ή τουλαχιστον Ημίθεο.

Οταν είχε βγεί ένας άλλος εδώ να πεί ότι δεν του αρέσουν τα NAIM πέσατε εσύ και φίλος σου να τον φάτε.

Έχω την εντύπωση ότι εννοείς εμένα. Σε κάποια άλλη συζήτηση (σύγκριση DENSEN ME NAIM) είχα γράψει ότι τα ΝΑΙΜ μου φάνηκαν κάπως πιό ξηρά και αναλυτικά σε σχέση με τα DENSEN. Ο Μιχαήλος και ο Σούπερφλάι, αν δεν κάνω λάθος, είχαν διαφορετική άποψη αλλά δεν μπορώ να πω ότι "πέσαν να με φάνε". By the way, ο ΟΡΦΕΑΣ αντιπροσωπεύει και την DENSEN.

Status
Not open for further replies.