Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Μάλιστα...

Επιστροφή στις ρίζες.Αέρα πατέρα.

Να κάνω μιά ερώτηση;Γιατί να μην προτιμήσω,τα υλικά που πρότεινα σε παράλληλο θέμα,που επιπλέον είναι φθηνά και ξέρω τι και γιατί το κάνουν;

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=38413&page=7

http://www.rssd.esa.int/index.php?project=Planck
υπαρχουν και μερικοι που προσπαθουν με την βοηθεια της επιστημης να δωσουν απαντησεις. Κατι που ζητησε καποιος Κωστας Κωνσταντινου στο αλλο φορουμ και τον αποκαλεσαν......... αγενη!!
Διαβαζοντας στο αλλο φορουμ τι εχει γραφτει για αυτες τις πετρες, με πιανει λυπηση για την καταντια και την τριτοκοσμικη.Μεσαιωνικη αντιληψη των περισσοτερων. Η ειναι μονο εμποροι που προσπαθουν να ξεγελασουν ανιδεους?

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Μάλιστα...

Επιστροφή στις ρίζες.Αέρα πατέρα.

Να κάνω μιά ερώτηση;Γιατί να μην προτιμήσω,τα υλικά που πρότεινα σε παράλληλο θέμα,που επιπλέον είναι φθηνά και ξέρω τι και γιατί το κάνουν;

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=38413&page=7

Tι να σου πώ αγαπητέ πήγαινε σε ένα μηχανουργείο πάρε ρινίσματα και πειραματίσου τσάμπα είναι δε κάνει και 900 ευρώ...
Τώρα βέβαια με όλα αυτά ο φυσικός εξ αλλοδαπής μπορεί να κόβει τις φλέβες του αλλά όπως λέει και ο έμπορας το αποτέλεσμα μετράει...

Κάτι άκουσα για χρήση οργονίτη στην αποτελεσματική αντιμετώπιση κατά των βλαβερών chemtrails. Σοβαρά τώρα..:flute:

Με κανατε και ανοιξα την παλια βιβλιοθήκη με τα ραδιοερασιτεχνικά...
Για την τοποθετηση ισως αυτό να απαντα καποιες απορίες μας, μιας και ο κατασκευαστής δεν μας δινει λεπτομέρειες. Για τον ηχο ομως ?

Attachments

• emf-1.JPG
    emf-1.JPG
    52 KB · Views: 100
Να πώ και τούτο.

Μπορείτε άπαντες ελεύθερα,να γράφετε την άποψή σας.

Επειδή όμως βλέπω ουκ ολίγους χαρακτηρισμούς,που εκφράζουν στον ένα ή στον άλλο βαθμό φανατισμό,στον επόμενο χαρακτηρισμό ή προσωπική αντιπαράθεση,το θέμα θα κλειδωθεί δια παντός.

ηρεμα τοτε αλλη μια ωρα και 15 λεπτα για να μπορεσει να απαντησει και ο κατασκευαστης. 18:54 δικη μου ωρα τελειωνει η προθεσμια.

ηρεμα τοτε αλλη μια ωρα και 15 λεπτα για να μπορεσει να απαντησει και ο κατασκευαστης. 18:54 δικη μου ωρα τελειωνει η προθεσμια.

Πλακα εχεις με το χρονικο οριο χαχα!!

Παντως χαλαρωστε ολιγο.... Η βιασυνη ποτε κανενα δεν οφελησε..

Μην περιμένεις απάντηση -bye-
Και αν αναφέρει κάτι για να βγεί από την δύσκολη θέση θα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Πόσο χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που έχω αυτή την αντίληψη όσον αφορά την "τιμή" και τις επιστημονικές βάσεις που έχουν αυτά τα αιθέρια έλαια...

Δεν ξέρω αν δουλευουν αλλά 900 ευρώ δεν κάνουν :flipout:
Και κλάμα ο έμπορας....

δεν ξέρω ούτε αν δουλεύουν, ότι δεν κάνουν 900 ευρώ δεν κάνουν
Όμως γιατί μου φαίνεται ότι μοιάζουν αρκετά με αυτά του θέματος ?

Θα το ξαναπω και θα το λεω συνεχως. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. Αυτο που μετραει ειναι η ΑΞΙΑ. Αντι για 900 στα purifiers, μπορει καποιος να δωσει αυτα τα χρηματα για αναβαθμιση πχ, προενισχυτη. Θα παρει την αναλογη βελτιωση? Αυτο ειναι που μετραει.

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Θα το ξαναπω και θα το λεω συνεχως. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. Αυτο που μετραει ειναι η ΑΞΙΑ. Αντι για 900 στα purifiers, μπορει καποιος να δωσει αυτα τα χρηματα για αναβαθμιση πχ, προενισχυτη. Θα παρει την αναλογη βελτιωση? Αυτο ειναι που μετραει.

Μπράβο πολύ ωραία λογική.Ε γι'υτό και αυτός τα βάζει 900 ευρώ.Μώρε 3000 ευρώ πρέπει να τα βάλει και ας του κοστίζουν 5 ευρώ .Ρε Κόγια που είσαι μόνος μου θα τα λέω...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Μπράβο πολύ ωραία λογική.Ε γι'υτό και αυτός τα βάζει 900 ευρώ.Μώρε 3000 ευρώ πρέπει να τα βάλει και ας του κοστίζουν 5 ευρώ .Ρε Κόγια που είσαι μόνος μου θα τα λέω...-bye-

Κοιτα, αν εκανες μαθημα για αυτο το θεμα, θα σου χρεωναν καμια 20000, οσο κοστιζει ενα καλο μεταπτυχιακο στα οικονομικα, δηλαδη. Παρολα αυτα, θα στο κανω τζαμπα. Λοιπον, ενα παραδειγμα παλι. Εχεις ηχεια που κοστιζουν 5000 και σκεφτεσαι αναβαθμιση. Αποφασιζεις να παρεις καποια που εχουν 7000, δηλαδη να ξοδεψεις 2000 (χοντρικα τα λεω). Πριν προβεις στην αγορα, ερχεται ενας τυπος στο σπιτι σου, κουναει μισο μετρο τα παλια σου ηχεια, τα γερνει και λιγο προς τα εξω και τελικα ακους ακριβως οπως θα ακουγες με τα ηχεια των 7000. Ποσο κοστιζει η πληροφορια που σου εδωσε? Ποσο αξιζει? Ποσο πρεπει να στη χρεωσει?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Κοιτα, αν εκανες μαθημα για αυτο το θεμα, θα σου χρεωναν καμια 20000, οσο κοστιζει ενα καλο μεταπτυχιακο στα οικονομικα, δηλαδη. Παρολα αυτα, θα στο κανω τζαμπα. Λοιπον, ενα παραδειγμα παλι. Εχεις ηχεια που κοστιζουν 5000 και σκεφτεσαι αναβαθμιση. Αποφασιζεις να παρεις καποια που εχουν 7000, δηλαδη να ξοδεψεις 2000 (χοντρικα τα λεω). Πριν προβεις στην αγορα, ερχεται ενας τυπος στο σπιτι σου, κουναει μισο μετρο τα παλια σου ηχεια, τα γερνει και λιγο προς τα εξω και τελικα ακους ακριβως οπως θα ακουγες με τα ηχεια των 7000. Ποσο κοστιζει η πληροφορια που σου εδωσε? Ποσο αξιζει? Ποσο πρεπει να στη χρεωσει?

Αι καλά 3 λαλούν και 2 χορεύουν.Μπράβο ξαναλέω πολύ ωραία λογική.Σε τέτοιες λογικές πατάνε τέτοιοι "κατασκευαστες" και τα χρεώνουν τόσο.Καλά να πάθουν όσοι τα αγοράζουν....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Αι καλά 3 λαλούν και 2 χορεύουν.Μπράβο ξαναλέω πολύ ωραία λογική.Σε τέτοιες λογικές πατάνε τέτοιοι "κατασκευαστες" και τα χρεώνουν τόσο.Καλά να πάθουν όσοι τα αγοράζουν....

Απλες ερωτησεις σου εκανα. Οταν τις απαντησεις θα ανοιξει ενας νεος κοσμος μπροστα σου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Απλες ερωτησεις σου εκανα. Οταν τις απαντησεις θα ανοιξει ενας νεος κοσμος μπροστα σου.

Άσε φίλε μου προτιμώ να παραμείνω στην κοσμάρα μου.Αν είναι να μου ανοίξουν νέοι ορίζοντες και να αγοράζω τέτοια πράγματα για 900 ευρώ δεν θέλω -bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Άσε φίλε μου προτιμώ να παραμείνω στην κοσμάρα μου.Αν είναι να μου ανοίξουν νέοι ορίζοντες και να αγοράζω τέτοια πράγματα για 900 ευρώ δεν θέλω -bye-

Δεν καταλαβες απολυτως τιποτα απ'οσα σου εγραψα. Ευτυχως που δεν εγινα καθηγητης, λοιπον. Γλυτωσα και γλυτωσαν και οι μαθητες μου...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού.

Δεν καταλαβες απολυτως τιποτα απ'οσα σου εγραψα. Ευτυχως που δεν εγινα καθηγητης, λοιπον. Γλυτωσα και γλυτωσαν και οι μαθητες μου...-bye-

Μα το θέμα είναι ότι δεν με συμφέρει να καταλάβω...:flipout:

Status
Not open for further replies.