Φίλτατοι, κάπου θυμάμαι να είχα διαβάσει ότι τα εν λόγω προϊόντα θα πήγαιναν για μέτρηση σε επιφανή Ελληνικά Ιδρύματα (ή κάτι παρεμφερές).
Γνωρίζει κανείς αν τελικά έγινε κάτι τέτοιο;
Κοιτα, αν εκανες μαθημα για αυτο το θεμα, θα σου χρεωναν καμια 20000, οσο κοστιζει ενα καλο μεταπτυχιακο στα οικονομικα, δηλαδη. Παρολα αυτα, θα στο κανω τζαμπα. Λοιπον, ενα παραδειγμα παλι. Εχεις ηχεια που κοστιζουν 5000 και σκεφτεσαι αναβαθμιση. Αποφασιζεις να παρεις καποια που εχουν 7000, δηλαδη να ξοδεψεις 2000 (χοντρικα τα λεω). Πριν προβεις στην αγορα, ερχεται ενας τυπος στο σπιτι σου, κουναει μισο μετρο τα παλια σου ηχεια, τα γερνει και λιγο προς τα εξω και τελικα ακους ακριβως οπως θα ακουγες με τα ηχεια των 7000. Ποσο κοστιζει η πληροφορια που σου εδωσε? Ποσο αξιζει? Ποσο πρεπει να στη χρεωσει?
hi-end κατηγορια? Που ειναι? Που πηγε? Πολλοι "χομπιστες" μαζευτηκαν τελικα εδω. Προκαλω λοιπον τους κυριους aprile may july ή οπως αλλιως λεγεται τον κυριο kosh και οποιον αλλο θελει για μια ακροαση στον χωρο μου με και χωρις αυτα τα purifiers. Θα ειναι και ο κυριος Μενδρινος εκει για να δωσει απο ΚΟΝΤΑ τις οποιες εξηγησεις θελουν τα παιδια!
hi-end κατηγορια? Που ειναι? Που πηγε? Πολλοι "χομπιστες" μαζευτηκαν τελικα εδω. Προκαλω λοιπον τους κυριους aprile may july ή οπως αλλιως λεγεται τον κυριο kosh και οποιον αλλο θελει για μια ακροαση στον χωρο μου με και χωρις αυτα τα purifiers. Θα ειναι και ο κυριος Μενδρινος εκει για να δωσει απο ΚΟΝΤΑ τις οποιες εξηγησεις θελουν τα παιδια!
Internet king τα εχεις ακουσει? Τα εχεις δοκιμασει? Εχεις ασχοληθει καθολου? Αν οχι σταματα την ειρωνεια σε παρακαλω φιλικα, ειναι κριμα. Αλλα τελικα ειμαστε σκατολαος γι'αυτο παμε σκατα γενικα! Οταν ολοι υποστηριζουν εγχωριες προσπαθειες εμεις οι Ελληναρες οι γκουρου που φυσικα εχουμε αποψη για ολα, απο κατασκευη σπιτιων μεχρι το πως στηνεται ενα supercar, θαβουμε οτιδηποτε φτιαχτει απο Ελληνικα χερια. Αντε ρε να δω τι θα καταλαβετε με αυτη την συμπεριφορα. Ουδεποτε αναγκαστηκε καποιος να ασχοληθει με το ζορι σε αυτο το χομπι, ειναι απλα ενα χομπι, προς τι αυτη η χολη δεν εχω καταλαβει. Δεν θελετε να ασχοληθειτε σοβαρα, υπαρχουν κι αλλα πραγματα να κανετε. Αντε μπραβο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.