Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
1ον, δε θα εγραφα τιποτα περισσοτερο ετσι κι αλλιως.
2ον, προς τι η συσταση? Ειμασταν εκτος θεματος? Η τιμη και το κοστος των purifiers δεν ειναι στο θεμα?

Η σύσταση έχει την απλή έννοια,ότι θα θέματα ανοίγονται όχι για διμερείς συνεχείς κόντρες.Αυτό μπορείτε να το συνεχίσετε τηλεφωνικά ή με πμ,άν το κρίνετε τόσο απαραίτητο.

Φίλτατοι, κάπου θυμάμαι να είχα διαβάσει ότι τα εν λόγω προϊόντα θα πήγαιναν για μέτρηση σε επιφανή Ελληνικά Ιδρύματα (ή κάτι παρεμφερές).

Γνωρίζει κανείς αν τελικά έγινε κάτι τέτοιο;

Και τι να μετρήσουν τα ρινίσματα ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Κοιτα, αν εκανες μαθημα για αυτο το θεμα, θα σου χρεωναν καμια 20000, οσο κοστιζει ενα καλο μεταπτυχιακο στα οικονομικα, δηλαδη. Παρολα αυτα, θα στο κανω τζαμπα. Λοιπον, ενα παραδειγμα παλι. Εχεις ηχεια που κοστιζουν 5000 και σκεφτεσαι αναβαθμιση. Αποφασιζεις να παρεις καποια που εχουν 7000, δηλαδη να ξοδεψεις 2000 (χοντρικα τα λεω). Πριν προβεις στην αγορα, ερχεται ενας τυπος στο σπιτι σου, κουναει μισο μετρο τα παλια σου ηχεια, τα γερνει και λιγο προς τα εξω και τελικα ακους ακριβως οπως θα ακουγες με τα ηχεια των 7000. Ποσο κοστιζει η πληροφορια που σου εδωσε? Ποσο αξιζει? Ποσο πρεπει να στη χρεωσει?

Φυσικά ΔΩΡΕΑΝ ! Γιατι να χρεωσει ? Ισα ισα αν κατι ηταν καλο θα κρατούσα το copyright και θα εδινα τα σχεδια η τον τρόπο κατασκευής public στην κοινότητα και οποιος μπορει ας τα κατασκευάσει. Οποιος δεν μπορεί ας τα αγοράσει ετοιμα. Μ'αυτον τον τροπο ισως καποιος να τα βελτίωνε και τα αποτελέσματα θα ηταν ακομη πιο θεαματικά. Μη σου πω οτι θα εβγαζα και περισσότερα λεφτα ετσι...

Εγώ λέω ότι θάπρεπε αυτός να σε πληρώσει. Όλο και κάτι δεν θα του'βγαζες σ'αυτήν την επίσκεψη; Κανα γλυκό του κουταλιού, κανα καφεδάκι;

hi-end κατηγορια? Που ειναι? Που πηγε? Πολλοι "χομπιστες" μαζευτηκαν τελικα εδω. Προκαλω λοιπον τους κυριους aprile may july ή οπως αλλιως λεγεται τον κυριο kosh και οποιον αλλο θελει για μια ακροαση στον χωρο μου με και χωρις αυτα τα purifiers. Θα ειναι και ο κυριος Μενδρινος εκει για να δωσει απο ΚΟΝΤΑ τις οποιες εξηγησεις θελουν τα παιδια!

hi-end κατηγορια? Που ειναι? Που πηγε? Πολλοι "χομπιστες" μαζευτηκαν τελικα εδω. Προκαλω λοιπον τους κυριους aprile may july ή οπως αλλιως λεγεται τον κυριο kosh και οποιον αλλο θελει για μια ακροαση στον χωρο μου με και χωρις αυτα τα purifiers. Θα ειναι και ο κυριος Μενδρινος εκει για να δωσει απο ΚΟΝΤΑ τις οποιες εξηγησεις θελουν τα παιδια!

Δηλαδη τι?? Αυτοι που εχουν Hi-end μηχανηματα ειναι ποιο εξυπνοι?? ποιο μαγκες? Μηπως εχουν κανενα σκ..το στη μυτη??

Κυριοι δωστε μου και μενα αρκετα λεφτα και σας φτιαχνω το καλυτερο συστημα. Αμα λαχει φτιαχνω και αιθουσα συναυλιων μονο για μενα και νοικιαζω και τις καλυτερες ορχηστρες και μετα να δω που θα βαλετε τα purifiers.... σε κανα πιανο απανω φανταζομαι!!!

:grandpa: Προτεινω να γινει γενικο re-calibration... (στα μυαλλα!!!)

Kαλα που υπαρχει και το systran..:grandpa: :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

+1

Τα ξέρουμε ΟΛΑ τελικά!

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Internet king τα εχεις ακουσει? Τα εχεις δοκιμασει? Εχεις ασχοληθει καθολου? Αν οχι σταματα την ειρωνεια σε παρακαλω φιλικα, ειναι κριμα. Αλλα τελικα ειμαστε σκατολαος γι'αυτο παμε σκατα γενικα! Οταν ολοι υποστηριζουν εγχωριες προσπαθειες εμεις οι Ελληναρες οι γκουρου που φυσικα εχουμε αποψη για ολα, απο κατασκευη σπιτιων μεχρι το πως στηνεται ενα supercar, θαβουμε οτιδηποτε φτιαχτει απο Ελληνικα χερια. Αντε ρε να δω τι θα καταλαβετε με αυτη την συμπεριφορα. Ουδεποτε αναγκαστηκε καποιος να ασχοληθει με το ζορι σε αυτο το χομπι, ειναι απλα ενα χομπι, προς τι αυτη η χολη δεν εχω καταλαβει. Δεν θελετε να ασχοληθειτε σοβαρα, υπαρχουν κι αλλα πραγματα να κανετε. Αντε μπραβο...

Γιατι με ρωτάνε όλοι αν τα άκουσα..., ακόμα και ο Μιχαηλός ;

Μετά τα βαριά γερμανικά των προηγούμενων posts….
Θα ήθελα να συστήσω σε όλους σας ηρεμία.
Ας αποφύγουμε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και επαναλήψεις και ας μείνουμε στο θέμα.

Ειδικά για το θέμα της τεκμηρίωσης… Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μια μεγάλη ομάδα μελών που ζητούν τεκμηρίωση.
Δεν είναι απαραίτητο να επαναλαμβάνεστε, μια φορά αρκεί να ζητήσετε τεκμηρίωση – σε αυτά τα θέματα το Λακωνίζειν…

– ειδικά σε αντίστοιχα αίτημα νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου η επανάληψη του αιτήματος δε βοηθά αναγκαστικά
– όπως δε βοηθάνε οι χαρακτηρισμοί κουφός κ.ο.κ.

Το ανοίγω, αλλά θα αναγκαστώ να το ξανακλείσω εάν δεν διατηρηθεί η συζήτηση σε κόσμιο επίπεδο.

Status
Not open for further replies.