Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
My children,

Please, read the paper again... (and the 3 videos!!!)

Technicalities will come soon...

Για τα Video ζουμε pops, ξανα και ξανα τα βλέπουμε και δε τα χορταινουμε
ποιος τα γ@$%@ τα τεχνικά...
:flipout::flipout::flipout:

Οκ, να κάνω εγώ μια λογική ερώτηση. Ας πούμε πως βάζω ένα τέτοιο purifier πάνω στον ηλεκτρικό πίνακα, εκεί δηλαδή που ο ανύποπτος χρήστης βλέπει τις συνάψεις πολλών καλωδίων. Αυτό τί σημαίνει; Πώς όλα αυτά τα καλώδια, κατά το μήκος τους πριν και μετά τον πίνακα παύουν να δημιουργούν ΕΜΙ; Και που δημιουργούν, τί έγινε δηλαδή;

Bγήκε να πεί ότι δήθεν κάνανε πλάκα που βάλανε ψιψιψίνια στό midi κλπ.
Οταν βάζουν με καμάρι δυο αυτοκόλλητα ψιψιψίνια στο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ κάνουν πλάκα ή όχι.
Γιατι αν σοβαρολογούν ότι καθάρισαν το ρευμα στο ΠΙΝΑΚΑ με ψιψιψίνια θα πάρουν το Νόμπελ της...ανοικτής παλάμης :flipout:
Και τελικά τι είναι ανέκδοτο να βάζεις ψιψιψίνια στο midi ή στο ηλ.πίνακα :flipout::flipout::flipout:

http://www.youtube.com/watch?v=LuFgmR2X4cM

Οταν βάζουν με καμάρι δυο αυτοκόλλητα ψιψιψίνια στο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ κάνουν πλάκα ή όχι.
Γιατι αν σοβαρολογούν ότι καθάρισαν το ρευμα στο ΠΙΝΑΚΑ με ψιψιψίνια θα πάρουν το Νόμπελ της...ανοικτής παλάμης :flipout:
Και τελικά τι είναι ανέκδοτο να βάζεις ψιψιψίνια στο midi ή στο ηλ.πίνακα :flipout::flipout::flipout:

Προς το τελος της παρουσιασης, ενας χρηστιανος το τηλεφωνο γιατι δεν το σηκωνει??
Καλα απορω που πιανει με τοσα purifier - fighters εκει μεσα!!! :grandpa:

Μωρε λιγο σοβαροτητα δεν βλαπτει. Και αυτη ειναι επισημη παρουσιαση προιοντος
την οποια στελνουν και παντου σε ολα τα φορα??
:slapface: :slapface: :slapface: :slapface:

Last edited:

BTW έτσι καθάρισαν και το ρεύμα που πάει στη κουζίνα και το ψυγείο και τα τοστ στην τοστιέρα είναι νοστιμότερα τώρα που τα έψησαν με "καθαρό" ρεύμα :flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Και για να μην παρεξηγηθω, το ριχνω και γω λιγο στην πλακα γιατι αν παρω στα σοβαρα πολλα απο αυτα που ακουω σε αυτα τα βιντεο τοτε θα μου πεσουν τα ωραια τα μαλακια μου!!!

Ελα τωρα να μην αρχισουμε να αναλυουμε επιστημονικα φραση φραση απο αυτα που λεει... και οπως πολυ σωστα ειπε καποιος αλλος εδω μεσα θα γελαει και το ποικοιλοχρωμο εριφιο....!!!!

Και για να μην παρεξηγηθω, το ριχνω και γω λιγο στην πλακα γιατι αν παρω στα σοβαρα πολλα απο αυτα που ακουω σε αυτα τα βιντεο τοτε θα μου πεσουν τα ωραια τα μαλακια μου!!!

Ελα τωρα να μην αρχισουμε να αναλυουμε επιστημονικα φραση φραση απο αυτα που λεει... και οπως πολυ σωστα ειπε καποιος αλλος εδω μεσα θα γελαει και το ποικοιλοχρωμο εριφιο....!!!!

Μην έχεις τύψεις που τα λες χύμα και όχι επιστημονικά γιατί ο Πρόεδρας σε θεωρεί και εσένα αγράμματο και κομπλεξικό !
Φυσικά αν είχες πάρει τα ψιψιψίνια του θα άξιζες το πτυχίο σου κατά το ισόβιο Πρόεδρα.:flipout:

"Fair enough, αλλά πότε πότε, ας υπενθυμίζουμε στους διάφορους κομπλεξικούς (τύπου inest, april και Κογια) ότι γνωρίζουμε και ... γραφήν εκτός από το ότι έχουμε ηχητικό σύστημα, γνώσεις και πτυχεία..."

BTW και ένα πολιτικό κόμμα που χρόνια προσπαθεί να μπεί στη βουλή κατά σατανική σύμπτωση έχει και αυτό ισόβιο Πρόεδρα :flipout:
Και εις ανώτερα τους... :flipout::flipout::flipout:

"Fair enough, αλλά πότε πότε, ας υπενθυμίζουμε στους διάφορους κομπλεξικούς (τύπου inest, april και Κογια) ότι γνωρίζουμε και ... γραφήν εκτός από το ότι έχουμε ηχητικό σύστημα, γνώσεις και πτυχεία..."
Τωρα απο ποτε εγινα εγω ο κομπλεξικος που μιλησα με βαση την επιστημη και μαλιστα κατα καποιο τροπο υποστηριξα τα εν λογω μπαρμπαδελια....????

Απο που με ξερει και με λεει κομπλεξικο?? Τον εχω χαρακτηρισει εγω καπως και το ξεχασα??

Ας ερθει να το πει εδω ή μπροστα μου και θα την παρει την απαντηση του πληρωμενη και μαλιστα με επιστημονικο περιτυλιγμα...και χωρις να σεβαστω ηλικιες, διοτι η αξιοπρεπεια ειναι ανευ οριου ηλικιας!!!!

Τεσπα δεν προκειται να σκασω κιολα. Ξερετε ειχα μια καουρα στο δεξι νεφρο...

Και πραγματικα θα παρακαλουσα ολους να μην με βαλετε μεσα σε καμια κοντρα μεταξυ ACA και δεν ξερω γω ποιανου αλλου!!!!

Δεν γνωριζω κανενα σας και δεν θα επιτρεψω σε κανενα στο μελλον να με χαρακτηριζει χωρις να με ξερει και χωρις λογο.

Εγω μπηκα στο φορουμ για να μαθω εν δυναμει καποια πραγματα και να βοηθησω οπου μπορω και οπου ξερω με τις οποιες πενιχρες γνωσεις και πτυχια εχω.

Με ανουσιες κοντρες μεταξυ ατομων που δεν εκτιμουν τον ορθο λογο και δεν εχουν καν την δυνατοτητα να ορθωσουν αναστημα και να αντιπαρατεθουν, δεν θελω να εχω σχεση!!

Συγνωμη για τις δια-forumικες απαντησεις μου. Θα απαντω πλεον μονο σε επιστημονικο επιπεδο εκτος και αν οι περιστασεις απαιτησουν διαφορετικη προσεγγιση...

Γιαννης Νεστορας

ps. Κανοντας μια βολτα στο aca.gr ειδα και αλλες αναφορες στο ονομα μου και τον χλευασμο της επιστημονικης μου ιδιοτητας,
οπως επισης και copy paste ενος post το οποιο εκανα εδω.

Οποτε θεωρω αναγκαιο να πω ποιος ειμαι για πρωτη και τελευταια φορα για να μην νομιζετε οτι ειμαι καποιος χωρις αναγνωρισμενες γνωσεις.
Αυτη την στιγμη κανω το διδακτορικο μου
στο MPIFR (MaxPlanck Institute Fur Radioastronomy) στην Βοννη
και σας γραφω απο εδω κανοντας παρατηρησεις τυπου GMVA, επειδη απλα δεν εχω τι αλλο να κανω
μιας και ο καιρος ειναι χαλια και οι παρατηρησεις δεν μπορουν να γινουν!!
Οποτε να ξερετε οτι και πολυ εχω ασχοληθει...

Γιαννης Νεστορας

Και πριν παω για υπνο θα ηθελα να κανω μια φιλικη προταση προς τους απανταχου προεδρους - επιστημονες - χρυσα αυτια.
Θα ηταν προτιμοτερο να γυρισετε στο σπιτι σας στο ηχοσυστημα σας που τοσο εκθειαζετε και να ακουσετε περισσοτερη μουσικη
η οποια ως γνωστον εξημερωνει τα αγρια θηρια και να σταματησησετε να ασχολειστε με ανουσιες κονταρομαχιες με ατομα που γνωριζετε και μη.
Μονο κακο στην πνευματικη σας υγεια θα κανετε.
Αν θελετε μπορω να σας προτεινω μερικα κομματια μουσικης με γιατρευτικες ιδιοτητες για την περιπτωση σας,
που μαλιστα δεν χρειαζεται καν " Audiophile" συστημα για να νιωσετε την ομορφια τους...
Μην χανετε την ουσια αυτου που λετε οτι κανετε.

Και πραγματικα ζητω συγνωμη απο ολους τους αλλους για την καταχρηση του χωρου στον οποιο γραφω!!!

Φιλικα
Γιαννης Νεστορας
(και για οσους αναρωτιουνται Νεστορας ειναι το επωνυμο -bye- )

Ούφ κουράστηκα αλλά το διάβασα όλο...
Ρε σεις δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, ντε και καλά, πρέπει να ειρωνευτείτε και να εξακολουθείτε να χλευάζετε το όποιο προϊόν είναι αυτό, καλό ή μάπα και δεν κάθεστε απλά να γράψετε την απορία σας ή ακόμα καλύτερα να μην τοποθετηθείτε καθόλου. Δηλαδή με το να προσβάλουμε τον κ. Μενδρινό θα προσφέρουμε κάτι. Αν ο άνθρωπος ήθελε να στοιχειοθετήσει την κατασκευή του ή να μπεί στην διαδικασία να εξηγήσει επιστημονικά τι κάνουν τα purifiers, με την καλημέρα....στάση μας, τον ξενερώσαμε και νομίζω πως δεν του δώσαμε τον...αέρα να τοποθετηθεί.

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν έχω πειστεί οτι πρέπει να ξοδέψω χιλιάδες ευρώ για να πάρω ένα καλώδιο ηχείων, εκατοντάδες ευρώ για αντικραδασμικά και βάσεις και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο για να βελτιώσω, ελάχιστα, το σύστημα μου. Αλλά και ποτέ δεν θα έμπαινα στο τρυπάκι να ειρωνευτώ - χλευάσω κάποιον που θεωρεί το αντίθετο και πληρώνει για τα διάφορα αξεσουάρ μια περουσία.

Υ.Γ. Και αυτή η ιστορία με τις "ομαδούλες" χωρισμένες στο Forum, που ο ένας υπερασπίζεται τον άλλο και όλοι μαζί τα χώνουν στον απέναντι, θα ξαναπώ με έχει κουράσει απίστευτα. Μου θυμίζει καφενείο με συζητήσεις Ολυμπιακών - Παναθηναικών - Αεκτζήδων για την διατησία.

Αν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις τα σχόλια της διεθνούς υποδοχής, η εδώ αντιμετώπιση είναι μάλλον μετριοπαθής...

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Αν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις τα σχόλια της διεθνούς υποδοχής, η εδώ αντιμετώπιση είναι μάλλον μετριοπαθής...

Τείνω να συμφωνήσω με τον κ. Παπαδάκη σε όλα όσα γράφει για το φόρουμ. Δεν έχω μεγάλη συμμετοχή μέχρι τώρα γιατί προτιμώ να αποκομίζω γνώσεις προτού αρχίσω να τοποθετούμαι. Από την άλλη δεν στέκει σα δικαιολογία το τι κάνουν οι άλλοι.

Έχω παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση από την αρχή μήπως απαντήσει ο κ. Μενδρινός προτού τοποθετηθώ και εγώ. Δεν το έχει κάνει οπότε αγνοώ τα προϊόντα του μέχρι να το κάνει. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι μπαίνουμε σε αέναες συζητήσεις άνευ νοήματος.

Ρε παιδια γιατι το παιδευετε? Σε μια τετοια κατηγορια που λεγεται hi-end σε ενα τετοιο χομπι οπου στοχος κοινος μας ειναι η απολυτη ηχητικη ποιοτητα, οπου υποτιθεται οτι οσοι μπαινουμε εδω και λεμε πεντε πραματα εχουμε ενα α αποδωσης ηχητικο συστημα, οπου καμια φορα η επιτευξη του στοχου μας απαιτει ενα σωρο χρημα και κοπο και χρονο, γιατι πρεπει να κρινουμε κατι χωρις να το ακουσουμε? Γιατι εως τωρα ολοι οσοι εχουν ακουσει αυτο το προιον μιλανε μονο με θετικα σχολια? Γιατι ολοι οσοι δεν το εχουν ακουσει το θαβουν? Ας ξεχασουμε καθε περαιτερω εξηγηση επιστημονικη και οχι (στην τελικη το ηχητικο αποτελεσμα με ενδιαφερει στο συστημα μου) γιατι δεν μπαινετε στην διαδικασια τουλαχιστον μιας δοκιμης? Περα απο τα χρηματα που για καποιους ειναι πολλα, οταν μιλαμε για μια ηχητικη βελτιωση κατεμε σημαντικη τοτε και μονο η δοκιμη τους αξιζει. Ποιο το προβλημα λοιπον οταν εστω και τυπικα οποιος θελει μπορει να τα δοκιμασει? Μετα ελευθερα να πει την γνωμη του για το τι ακουσε...

Ας ξεχασουμε καθε περαιτερω εξηγηση επιστημονικη και οχι (στην τελικη το ηχητικο αποτελεσμα με ενδιαφερει στο συστημα μου) γιατι δεν μπαινετε στην διαδικασια τουλαχιστον μιας δοκιμης?.

Δεν νομιζω να ενοχλει καποιον το οτι μελη με καποια επιστημονικη καταρτιση επι του θεματος καταθετουν την γνωση τους.

Αλλωστε το φορουμ αυτο ειναι πρωτιστως. Μεταδοση γνωσεων. Τα λοιπα γινονται και απο το τηλεφωνο.

...Ποιο το προβλημα λοιπον οταν εστω και τυπικα οποιος θελει μπορει να τα δοκιμασει? Μετα ελευθερα να πει την γνωμη του για το τι ακουσε...

Και αν η απάντηση δεν βολεύει τους μεν ή τους δε, θα βγει κουφός, άσχετος, lowend, αγράμματος, μέλος του AVClub κτλ. :flipout:

Και αν η απάντηση δεν βολεύει τους μεν ή τους δε, θα βγει κουφός, άσχετος, lowend, αγράμματος, μέλος του AVClub κτλ. :flipout:

Οχι φυσικα. Αν αρεσαν ολα σε ολους δεν θα υπηρχε λογος ακροασεων! Το να κρινει καποιος ομως κατι που εχει ακουσει, νομιζω δειχνει λογικοτερο.-bye-

Δεν νομιζω να ενοχλει καποιον το οτι μελη με καποια επιστημονικη καταρτιση επι του θεματος καταθετουν την γνωση τους.

Αλλωστε το φορουμ αυτο ειναι πρωτιστως. Μεταδοση γνωσεων. Τα λοιπα γινονται και απο το τηλεφωνο.

Εννοειται οτι δεν ενοχλει. Ενοχλει μονο οταν η οποια ηχητικη αποδωση θεωρειται δεδομενη βασιζομενη στην επιστημονικη εξηγηση.

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Εννοειται οτι δεν ενοχλει. Ενοχλει μονο οταν η οποια ηχητικη αποδωση θεωρειται δεδομενη βασιζομενη στην επιστημονικη εξηγηση.

Οχι βεβαια, απλα ετσι εχει υποσταση. Αλλιως φλερταρει στο οριο με τα ''φουμαρα''. Δατ ις ε ντιφερενς !-bye-

Status
Not open for further replies.