Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Αν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις τα σχόλια της διεθνούς υποδοχής, η εδώ αντιμετώπιση είναι μάλλον μετριοπαθής...

Κάτι έχω διαβάσει Κώστα αλλά ας σκεφτούμε πως πάνω απ' όλα ο άνθρωπος είναι Έλληνας, έχει προσφέρει στο παρελθόν πολλά και πιστεύω πως έχει να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Ακόμα και μπούρδα να είναι, αν δεν θέλουμε να τον στηρίξουμε, ας μην τον χλευάζουμε κιόλας. Ειδικά απ' την στιγμή που δεν έχει τοποθετηθεί.

Και βέβαια σέβομαι το κόλλημα, Γιάννη Μιχαήλο, που κουβαλάτε όλοι οι Hi-Endάδες για τέλειο ήχο και σίγουρα αυτό το προϊόν μπορεί όντως να προσφέρει...κάτι δεν ξέρω τι.....στο τέλος της ηχητικής σας αλυσίδας, αλλά άλλο αυτό και άλλο το να παίζουμε πινγκ - πόνγκ με ειρωνικές κατηγορίες ο ένας με τον άλλον. Ας τοποθετηθεί ο κ Μενδρινός, με κάποιον τρόπο - κάπου για το τι προσφέρουν τα purifiers και βέβαια να κουβαλά και μια δόση επιστημονικής τεκμηρίωσης και μετά βλέπουμε . Αν δεν το κάνει τότε ας τα αγνοήσουμε τα purifiers και πάμε παρακάτω...

Ενοχλει μονο οταν η οποια ηχητικη αποδωση θεωρειται δεδομενη βασιζομενη στην επιστημονικη εξηγηση.

Αν η "απόδοση" δεν εξηγείται επιστημονικά (με βάση τους φυσικούς νόμους κλπ.), τότε μόνο ψυχολογικά μπορεί να εξηγηθεί κατ' εμέ...αλλά και η ψυχολογία επιστήμη είναι :grandpa:...

Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Κάτι έχω διαβάσει Κώστα αλλά ας σκεφτούμε πως πάνω απ' όλα ο άνθρωπος είναι Έλληνας, έχει προσφέρει στο παρελθόν πολλά και πιστεύω πως έχει να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Ακόμα και μπούρδα να είναι, αν δεν θέλουμε να τον στηρίξουμε, ας μην τον χλευάζουμε κιόλας. Ειδικά απ' την στιγμή που δεν έχει τοποθετηθεί.

Δηλαδη τι φτιαχνει καποιος καποιες πετρες που κοστιζουν 900 δεν εξηγει επιστημονικα πως δουλευουν, την συσταση τους γινεται μια παρουσιαση με ενα φακο και ελληνοαγγλικα (για ενα προιον που αν δουλευει πραγματικα παει για νομπελ) στα ξενα forum τους δουλευουνε και εμεις λεμε οτι να 'ναι...

Επειδή έχουμε ξεφύγει πολύ από το θέμα να εκφέρω και εγώ τη γνώμη μου...

1) Διαφορές με τα purifiers άκουσα. Το τι άκουσα δεν θα το πω, όποιος ενδιαφέρεται ας πάει να τα ακούσει...
2) Δεν θα τα αγόραζα για τον απλό λόγο του ότι με αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα να άλλαζα κάτι άλλο στο σύστημά μου. Ίσως αργότερα.
Αν όμως μιλάμε για συστήματα όπου τα 1000 δεν θα τους πρόσφεραν κάποια αναβάθμιση τότε θα πρότεινα να τα δοκιμάζατε.
3) Σύμφωνα με τους κανονισμούς απαγορεύεται η αναφορά/αναδημοσίευση υλικού και links προς το forum του ACA, όπως και προσώπων αυτού.
Σύμφωνα λοιπόν με τους κανονισμούς θα διαγραφούν σχόλια, video, αναφορές και κείμενα που ανήκουν στο forum του ACA.
Εξάλλου από τη μία δεν θέλουμε να χρησιμοποιούνται κείμενα από το παρόν forum εκεί αλλά ειρωνικά σχόλια προς άτομο το οποίο είναι banned σε αυτό το forum και δεν μπορεί να απαντήσει συνεχίζουμε να έχουμε στο thread.

Kάνεις λάθος τα βίντεο πλέον δεν είναι ιδιοκτησία του ACA από την στιγμή που τα ανέβασε είναι του youtube.
Αν ντρεπόταν για αυτά ας μην τα ανέβαζε...

Και κάτι άλλο αυτός θα βρίζει και θα δυσφημεί όποιον γουστάρει όπως πχ τον Σπύρο και εσύ θα σβήνεις τις απαντήσεις μας.
Are you sure ?

Αυτά δηλαδή πρέπει να τα αφήνουμε αναπάντητα γιατί εσύ θα μας τα σβήσεις.

"και προς Θεού, μην δίνετε σημασία σε αυτόχρηστους ραδιοαστρονόμους (!!!) που δεν έχουν καν ηχητικο σύστημα, αλλά έχουν το θράσσος να πιάνουν στο στόμα τους το A.C.A.!!!"

Και κάτι άλλο αυτός θα βρίζει και θα δυσφημεί όποιον γουστάρει όπως πχ τον Σπύρο και εσύ θα σβήνεις τις απαντήσεις μας.
Are you sure ?

Δεν έχω τη δυνατότητα να σβήσω τα εκεί μηνύματα.
Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του Σπύρου ή οποιουδήποτε άλλου που θεωρεί ότι προσβλήθηκε να κινηθεί νομικά ή όπως αλλιώς πιστεύει.
Δεν μπορώ να εγγυηθώ το τι θα γραφτεί σε ξένο forum για κάθε χρήστη του AvClub και δεν είναι άλλωστε και η δουλειά μου αυτή.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διαφυλάξω το AvClub από τυχών νομικές παρεκκλίσεις ή παρεκκλίσεις από τους κανόνες.
Δεν μπορεί το AvClub να γίνει βήμα έκφρασης για προσωπικές αντιπαραθέσεις, ύβρεις και χλευασμούς.

Για ποιους κανονισμούς μπορείς να μιλάς όταν ο άλλος δεν σέβεται τίποτα και κανένα.
Και υπακούει μόνο στο υπέρμετρο ΕΓΩ του όπως αναφέρουν και αυτοί που το ξέρουν χρόνια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Δηλαδη τι φτιαχνει καποιος καποιες πετρες που κοστιζουν 900 δεν εξηγει επιστημονικα πως δουλευουν, την συσταση τους γινεται μια παρουσιαση με ενα φακο και ελληνοαγγλικα (για ενα προιον που αν δουλευει πραγματικα παει για νομπελ) στα ξενα forum τους δουλευουνε και εμεις λεμε οτι να 'ναι...

Σου είναι δύσκολο δηλαδή να τον αγνοήσεις μέχρι και αν τοποθετηθεί ή απλά να πας να ακούσεις τα purifiers και να μας πεις τι άκουσες.Δηλαδή λόγω της ελληνικής μας ιδιοσυγκρασίας πρέπει να το παίζουμε "είρωνες" των πάντων;
Όλοι δηλαδή που τα άκουσαν και άκουσαν διαφορές είναι ψεύτες και αβανταδόροι του κ. Μενδρινού; Δεν το νομίζω.
Απλά είναι λίγο κομπογιαννήτικη η παρουσίαση και γενικά το promotion του προϊόντος, νομίζω! Ελπίζω να διορθωθεί στο μέλλον και αυτό.

Για ποιους κανονισμούς μπορείς να μιλάς όταν ο άλλος δεν σέβεται τίποτα και κανένα.

Τους κανονισμούς του Avclub τους οποίους αποδέχονται τα μέλη πριν εγγραφούν. Για αυτό το λόγο ο κύριος για τον οποίο μιλάς συνεχίζει να είναι banned...

Και υπακούει μόνο στο υπέρμετρο ΕΓΩ του όπως αναφέρουν και αυτοί που το ξέρουν χρόνια.

Όταν αναφέρεσαι σε κάποιον ο οποίος δεν μπορεί να απαντήσει, επειδή πρακτικά ανεβάζεις τα μηνύματά σου σε χώρο που είναι banned, δεν συζητάς.
Απλά χρησιμοποιείς το AvClub σαν βήμα για να τον χλευάσεις.

Επειδή έχουμε ξεφύγει πολύ από το θέμα να εκφέρω και εγώ τη γνώμη μου...

1) Διαφορές με τα purifiers άκουσα. Το τι άκουσα δεν θα το πω, όποιος ενδιαφέρεται ας πάει να τα ακούσει...
................................

Tzimisce sorry, αλλα θεωρω οτι σε ενα φορουμ αυτο θελουμε να διαβασουμε. Τη γνωμη του τελικου χρηστη.

Μη μου τα χαλας τωρα.

Θα σε παρακαλουσα να μας πεις τι διαφορες ακουσες.

Tzimisce sorry, αλλα θεωρω οτι σε ενα φορουμ αυτο θελουμε να διαβασουμε. Τη γνωμη του τελικου χρηστη.

Μη μου τα χαλας τωρα.

Και εγώ συμφωνώ και θα ήθελα να ακούσω, όχι επιστημονικά αλλά μουσικά, τι διαφορές έχουν ακούσει, τα μέλη που όντως έχουν ακούσει τα purifiers.

Θα ήθελα οι υποστηρικτές των purifiers να προτείνουν μερικές ηχογραφήσεις, κατάλληλες για τη δοκιμή τους, αν επενεργούν στην απόδοση του συστήματος ή όχι.

Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Μη μου τα χαλας τωρα.

Εσένα σε τρώει ε; Θες να φάμε ξύλο στο τέλος... :flipout:

Αυτό που άκουσα ήταν περισσότερο εστιασμένη στερεοφωνική εικόνα, ησυχία στο σύστημα, τρισδιάστατη απεικόνιση των οργάνων στο χώρο και ανάδειξη των λεπτομερειών η οποία υποθέτω ότι ήρθε από την ησυχία...
Το σύστημα βέβαια έχασε σε μεσοχαμηλά, κάτι που σε ένα λεπτόηχο σύστημα μάλλον θα δημιουργούσε πρόβλημα.
Οι διαφορές είναι άμεσα ακουστές και δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα placebo.

Τώρα για το κόστος, δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει κατά πόσον αξίζει ή όχι να μπει αυτό το προϊόν σε ένα σύστημα και κατά πόσον κοστίζει 5, 10 ή 1000 ευρώ η κατασκευή του.
Πάντως αν μου έλεγαν να διαλέξω ανάμεσα σε ένα καλώδιο ρεύματος, ένα interconnect ή καλώδια ηχείων αξίας 1000 ευρώ ή αυτά κατά 99% θα προτιμούσα αυτά.

Sorry αλλά άκουσα διαφορές... -bye-

Αυτό που άκουσα ήταν περισσότερο εστιασμένη στερεοφωνική εικόνα, ησυχία στο σύστημα, τρισδιάστατη απεικόνιση των οργάνων στο χώρο και ανάδειξη των λεπτομερειών η οποία υποθέτω ότι ήρθε από την ησυχία...
Το σύστημα βέβαια έχασε σε μεσοχαμηλά, κάτι που σε ένα λεπτόηχο σύστημα μάλλον θα δημιουργούσε πρόβλημα.

Τώρα για το κόστος, δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει κατά πόσον αξίζει ή όχι να μπει αυτό το προϊόν σε ένα σύστημα και κατά πόσον κοστίζει 5, 10 ή 1000 ευρώ η κατασκευή του.
Πάντως αν μου έλεγαν να διαλέξω ανάμεσα σε ένα καλώδιο ρεύματος, ένα interconnect ή καλώδια ηχείων αξίας 1000 ευρώ ή αυτά κατά 99% θα προτιμούσα αυτά.

Θενκς.

Σιγα μη φαμε ξυλο αμα γραφουμε τη γνωμη μας. Ελεος ! :grinning-smiley-043

Αυτο το ''νομιζω'' στη φραση με το placebo, τι το ηθελες? Με μπερδεψες -bye-

Δε μου λες, με τη θεση τους ως προς την τοποθετηση επαιξες καθολου ?

Θα ήθελα οι υποστηρικτές των purifiers να προτείνουν μερικές ηχογραφήσεις, κατάλληλες για τη δοκιμή τους, αν επενεργούν στην απόδοση του συστήματος ή όχι.

Δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας. Αν κάτι ακούγεται πρέπει να ακούγεται σε όλες τις καλές ηχογραφήσεις...
Την Παρασκευή π.χ. άκουσα Marianne Faithfull και Roger Waters...
Κατά τα άλλα υποστηρικτής τους δεν είμαι, δεν κερδίζω κάτι, αλλά δεν χάνω και τίποτα αν εκφέρω τη γνώμη μου... -bye-

Αυτό μας έλειπε να αρχίσουμε να ζητάμε συγνώμη επειδή ακούμε διαφορές στο σύστημα μας. Μπράβο Tzimmisce για την τοποθέτηση σου και σε όποιον αρέσει. Οι υπόλοιποι ας μην τα πάρουνε ποτέ. Για το κόστος βέβαια πρέπει να μάθουμε την ακριβή σύσταση των υλικών και το πόσο κοστίζουν για να σχηματίσουμε άποψη.
Και προσωπικά θα ήθελα να διαβάσω περισσότερες τοποθετήσεις από ανθρώπους που τα έχουν ακούσει και όχι από περαστικούς που απλά θέλουν να χλευάσουν, έτσι για εντυπωσιασμό.

Status
Not open for further replies.