Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Πιθανόν σε σένα να σου...κάθονται.

Σ' άλλους πολλούς δεν καθησαν.Αρα το σ' όλους,δεν αφορά όλους.Αλλά μάλλον ελάχιστους.

Αμφισβητείς,ότι η ακρόαση πρέπει να γίνεται σε πολύ γνωστό σύστημα,υπό τον έλεγχο του δοκιμαστή και με εξίσου γνωστό πρόγραμμα;Αν αυτό είναι σωστό,τι νόημα είχε η ακρόαση που κάνατε,γι' αυτούς που το σύστημα-χώρος ήταν άγνωστα;

Εσύ ξέρεις γιατί ακούς διαφορές;Κι άν ναί πως το ξέρεις;Μέτρησες ποτέ-το έψαξες παραπέρα,για να ξέρεις άν αυτά τα εξαγνιστικά αντικείμενα...εξαφανίζουν(!!!!!) τα Η/Μ πεδία ή άν κάτι άλλο ή τίποτα δεν γίνεται;

Οι ακροατές έγραψαν ότι δεν επηρέαζε κάν το σήμα του κινητού...

Γιατί πρέπει να δοκιμάσουμε κάτι πανάκριβο που δεν πατάει πουθενά,παρά μόνον σε γενικές κι αφηρημένες απόψεις σαν τις δικές σου;

Last edited:
βάλτε στο τελείωμα του ic ένα πυκνωτή 10 pf και μια αντίσταση 100κ ωσ προς τη Γη και θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ πραγματικά τι σκουπίδι μαζεύει το καλωδιο απο rf και σκατεφ και θα ΑΚΟΥΣΕΙΣ διαφορά στεγνά και με την μία
( γνωστή πουστιτσα σε πανάκριβα ic :grandpa: )

και αφήστε τα βουντού !!!

λοιπόν πραγματικά αρνούμαι τα μαγικά !!!

η δείξτε μας πως και γιατί δουλεύει η άντε γεια !!!

http://www.newclassd.com/index.php?page=70

πχ αυτό το reg exei 40 ευρά το ένα αντί 80 λεπτά
αλλά !!!!

λέει γιατι !!!!

και αντιπαραθέτει !!

Test: Noise rejection, 12VDC + 1 Vrms 100 Hz ripple.

κλασικό
7805-100hz1v.gif

νέο
uwb100hz1v.gif

εάν δούμε κάτι αντίστοιχο το συζητάμε ...

:antlers::antlers:

Last edited:
Να ρωτησω κατι ασχετο και να μου απαντησει οποιος ξερει μιας και εδω μεσα σιγουρα υπαρχουν ατομα που ξερουν αλλα ατομα καλυτερα απο μενα!!
Ο κ. Μενδρινος λεει ειναι 35 χρονια στην κοινοτητα και σε αυτη τη δουλεια. Στο profile του στο aca.gr λεει οτι ειναι 48 ετων.
Ειναι αληθεια?
Ελπιζω να καταλαβαινετε τον προβληματισμο μου...

To προφίλ είναι του 2008 οπότε πάμε στα 49 (να τα εκατοστήσει) στο site του όντως λέει για 35 χρόνια στο χώρο του hifi το έλεγαν τότε.
Αλλά δεν έχει σημασία ένας πιτσιρικάς ήταν που του αγόρασαν οι δικοί του ακριβά μηχανήματα τη δεκαετία του 70.
Αν και μια δεκαετία μετά από το μαγαζί του (αυτό πρίν το νεκροταφείο) είχα αγοράσει pickup !
Αυτά είναι όμως παρελθόν τώρα δεν μας τα λέει καλά και με αυτά που γράφει στο site του:
Q: Is this a shield since it stops magnetic fields?

A: Yes this is a shield due to its materials which attract the EMF/RF Enegery converting it to a shield.

Q: Where does the “pollution” go to?

A: The electrons and the negative fields of the system are attracted into the purifier, where they are converted into a protective shield. It's almost like a web, covering the area around your equipment, in order to prevent the exterior fields from entering and affecting the internal circuits.

Αυτά είναι όμως παρελθόν τώρα δεν μας τα λέει καλά και με αυτά που γράφει στο site του:

A: Yes this is a shield due to its materials which attract the EMF/RF Enegery converting it to a shield.
Αυτο απλα δεν μπορει να γινει ή η διατυπωση ειναι τελειως λαθος.
Δεν υπαρχει υλικο το οποιο να ελκει Η/Μ πεδια, και προφανως δεν υπαρχει ασπιδα που να αποτρεπει τα Η/Μ πεδια να εισελθουν καπου.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι να εξηγηθει εδω πιο αναλυτικα.

A: The electrons and the negative fields of the system are attracted into the purifier, where they are converted into a protective shield. It's almost like a web, covering the area around your equipment, in order to prevent the exterior fields from entering and affecting the internal circuits.
Και δω η διατυπωση ειναι λαθανσμενη. Τι παει να πει negative fields of the system ?? Πρωτη φορα εγω ακουω τετοιο ορο!! Και μετατρεπονται σε ασπιδα? Δηλαδη αν καταλαβα παιρνει τα Η/Μ πεδια των συσκευων και τα χρησιμοποιει προς οφελος τους?
Σορρυ αλλα δεν γνωριζω καποιο υλικο στην φυση που να εχει επιλεκτικη συμπεριφορα!! Ολα ερχονται σε πακετα ισοροπημενα, δραση - αντιδραση φιλοι μου!!! Αν και χρηζει αναλυσεως μεγαλυτερης δεν νομιζω οτι ειναι σημαντικο να μπουμε σε λεπτομερειες. Τα συμπερασματα μπορουν να βγουν.

Ημαρτον!

Η ερώτηση είναι για magnetic fields, η απάντηση για EMF/RF enegery (?) η οποία μετατρέπεται σε ασπίδα (?) !

Απ την δε μόλυνση τα ηλεκτρόνια (?) και τα αρνητικά πεδία (?) του συστήματος (?) έλκονται μέσα (?) στο μαραφέτι όπου και μετατρέπονται σε προστατευτική ασπίδα (?).

Οχι άλλο κάρβουνο μωρέ!

Ημαρτον!

Η ερώτηση είναι για magnetic fields, η απάντηση για EMF/RF enegery (?) η οποία μετατρέπεται σε ασπίδα (?) !

Απ την δε μόλυνση τα ηλεκτρόνια (?) και τα αρνητικά πεδία (?) του συστήματος (?) έλκονται μέσα (?) στο μαραφέτι όπου και μετατρέπονται σε προστατευτική ασπίδα (?).

Οχι άλλο κάρβουνο μωρέ!

Nα και η μεταφυσική απάντηση τους

"Διότι, αν κάτι ΗΧΗΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, τότε ο κόσμος που ασχολείται με το χομπυ θέστηκε για τη κλασσική Φυσική.

Γιατί είναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ. Μόνον που αυτοί οι κακόπιστοι, την εμπειρία αυτή δεν θα τη νοιώσουν ποτέ, γιατί δεν έχουν ηχητικό σύστημα ! "

Αν τα διαβάσουν αυτά οι καθηγητές που του έδωσαν πτυχίο πρέπει να του το πάρουν πίσω...

Λοιπον απο οτι εχω καταλαβει διαβαζοντας το thread ο κυριος ΝΜ κατα τυχη εβαλε κοντα σε ενα συστημα κατι ευτελες πολυ μικρης αξιας και ακουστικαν καποιες διαφορες απο εκει και περα ξεκινανε ολα, οτι δεν υπαρχει επιστημονικη εξηγηση, δεν υπαρχουν μετρησεις με αξιοπιστα οργανα αλλα υπαρχουν μονο ψευδεις περιγραφες οι οποιες δεν στεκουν.Εμενα η ιστορια μου θυμιζει αυτο http://www.skai.gr/master_story.php?id=38189.

My 2 cents

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Πιθανόν σε σένα να σου...κάθονται.

Σ' άλλους πολλούς δεν καθησαν.Αρα το σ' όλους,δεν αφορά όλους.Αλλά μάλλον ελάχιστους.

Αμφισβητείς,ότι η ακρόαση πρέπει να γίνεται σε πολύ γνωστό σύστημα,υπό τον έλεγχο του δοκιμαστή και με εξίσου γνωστό πρόγραμμα;Αν αυτό είναι σωστό,τι νόημα είχε η ακρόαση που κάνατε,γι' αυτούς που το σύστημα-χώρος ήταν άγνωστα;

Εσύ ξέρεις γιατί ακούς διαφορές;Κι άν ναί πως το ξέρεις;Μέτρησες ποτέ-το έψαξες παραπέρα,για να ξέρεις άν αυτά τα εξαγνιστικά αντικείμενα...εξαφανίζουν(!!!!!) τα Η/Μ πεδία ή άν κάτι άλλο ή τίποτα δεν γίνεται;

Οι ακροατές έγραψαν ότι δεν επηρέαζε κάν το σήμα του κινητού...

Γιατί πρέπει να δοκιμάσουμε κάτι πανάκριβο που δεν πατάει πουθενά,παρά μόνον σε γενικές κι αφηρημένες απόψεις σαν τις δικές σου;

Αστο Διονυση δεν πειραζει μην το κουραζεις. Το τι ακουσα εγω και ενα σωρο ατομα το ξερω εγω και αυτοι! Εσυ μην τα ακουσεις (ετσι κι αλλιως δεν τα εχεις ακουσει αλλα η αποψη, αποψη), πολυ που με ενδιαφερει. Εγω δεν ξερω γιατι ακουω διαφορες, χεστηκα να μαθω, μουσικουλα ακουω με τις ωρες δεν φιλοσοφω,και ευτυχως την απολαμβανω πολυ περισσοτερο απο καποιους οι οποιοι ειναι απλα ασχετοι με το χομπι αλλα επιστημονες και φιλοσοφοι, και ψαχνουν ψαχνουν ψαχνουν, αλλα απο πραξη τριχες. Εχω ακουσει συστηματα απο γκουρου του χωρου και γελαγα που εχουν και αποψη καποιοι τετοιοι τυποι. Ασχολησου εσυ με μαγνητικα πεδια και φυσικη μαθηματικα και οτι αλλο θελεις εγω παω να ακουσω λιγη ΜΟΥΣΙΚΗ.

Last edited:
Status
Not open for further replies.