Costas Coyias
Banned
Επίσης, η μουσική έχει και (ψυχ)ιατρική προσέγγιση. Άλλωστε, τα περισσότερα ερωτικά τραγούδια είναι γραμμένα σε ελλάσσονα, ενώ σχεδόν όλα τα εμβατήρια ξεκινούν και τελειώνουν οπωσδήποτε σε μείζονα κλίμακα.
Επίσης, η μουσική έχει και (ψυχ)ιατρική προσέγγιση. Άλλωστε, τα περισσότερα ερωτικά τραγούδια είναι γραμμένα σε ελλάσσονα, ενώ σχεδόν όλα τα εμβατήρια ξεκινούν και τελειώνουν οπωσδήποτε σε μείζονα κλίμακα.
papiers
Αστο Διονυση δεν πειραζει μην το κουραζεις. Το τι ακουσα εγω και ενα σωρο ατομα το ξερω εγω και αυτοι! Εσυ μην τα ακουσεις (ετσι κι αλλιως δεν τα εχεις ακουσει αλλα η αποψη, αποψη), πολυ που με ενδιαφερει. Εγω δεν ξερω γιατι ακουω διαφορες, χεστηκα να μαθω, μουσικουλα ακουω με τις ωρες δεν φιλοσοφω,και ευτυχως την απολαμβανω πολυ περισσοτερο απο καποιους οι οποιοι ειναι απλα ασχετοι με το χομπι αλλα επιστημονες και φιλοσοφοι, και ψαχνουν ψαχνουν ψαχνουν, αλλα απο πραξη τριχες. Εχω ακουσει συστηματα απο γκουρου του χωρου και γελαγα που εχουν και αποψη καποιοι τετοιοι τυποι. Ασχολησου εσυ με μαγνητικα πεδια και φυσικη μαθηματικα και οτι αλλο θελεις εγω παω να ακουσω λιγη ΜΟΥΣΙΚΗ.
Μουσικούλα ακούμε όλοι Γιάννη.
Επειδή ακούμε μουσικούλα,δεν σημαίνει ότι θα ακουμπάμε ή θα ωθούμε άλλους να ακουμπάνε χιλιάρικα,επειδή κάποιοι νομίζουν,ότι κάτι άκουσαν και που δεν ξέρουν που οφείλεται,αυτό που υποτίθεται ότι άκουσαν.
Απο την μεταφυσική,σαφώς προτιμώ την φυσική.
Εσύ προσωπικά θα έπρεπε,να είσαι πιό προσεκτικός στη στάση σου,γιατί είσαι έμπορος και τα πουλάς κερδίζοντας.
Ερχεσαι και φτύνεις εδώ που προωθείς τα προϊόντα σου κι αλλού συνηγορείς σε προσβολές κατά μελών αυτού του φόρουμ(διαβάζουμε κι εμείς άλλα φόρα.Εκτός απο φυσική,ξέρουμε κι ανάγνωση).Αμα δεν σου κάνουμε δεν σε κρατάμε με το ζόρι.
Enter The Audio Critic. Unlike other audiophile magazines that feature equipment reviews, we don’t do them restaurant-style. We wouldn’t dream of declaring that component A sounds better than B without having performed carefully controlled double-blind listening tests side by side, at levels matched within ±0.1 dB. We consider casual, sequential, “freeform” listening evaluations to be of very limited value.
Furthermore, we not only measure the component under review in a very completely equipped audio laboratory but also bring you, when relevant, a detailed design critique by a graduate engineer. We are accountable for our findings and judgments: we can prove them.
The average audiophile may not be aware of the utter contempt and jeering ridicule elicited from high-level audio professionals and academics by the self-indulgent subjective reviews in the audio press and on the Web. On the other hand, the same authorities—degreed engineers, E.E. professors, researchers in major electronics laboratories—show consistent respect for The Audio Critic, even though we try not to be too technical. Our files are bulging with letter from readers who think our reviews are the best in the business. We tend to agree.
Ετσι για να γελασουμε λιγο και να χαλαρωσουνε τα πνευματα...
´´´´
Ο στοιχος ομως λεει πολυ....![]()
My children,
Please, read the paper again... (and the 3 videos!!!)
Technicalities will come soon...
Για τα Video ζουμε pops, ξανα και ξανα τα βλέπουμε και δε τα χορταινουμε
ποιος τα γ@$%@ τα τεχνικά...
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.