ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Heaven
AVClub Addicted Member
- 27 July 2006
- 1,943
Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....
Αγαπητε καταρχας τα πραγματακια αυτα δεν τα εμπορευομαι!!! Ο φιλος που τα αγορασε το εκανε επειτα απο πολλες ακροασεις οπου και αρχικα ειδε διαφορες. Ετσι προχωρησε στην αγορα τους. Επειτα λοιπον απο ενα σεβαστο διαστημα οπου τα χρησιμοποιουσε αποφασισε οτι τελικα δεν προσφεραν τα αναμενομενα! Γουστο του καπελο του. Κανενας δεν τον πιεσε να τα αγορασει απο πριν, και για αυτο δεν επιστραφηκαν τα χρηματα. Αν εσυ δηλαδη αφου σου δανεισω ενα μηχανημα για ακροαση, αποφασισεις οτι σου κανει, το αγορασεις, και επειτα απο κανενα δυο μηνες δεν το γουσταρεις εχω εγω την υποχρεωση να σου επιστρεψω τα χρηματα?ελπιζω να μιλας για την κβαντικη κεκτημενη ταχυτητα και οχι την απλη
παντως εγω σαν ασχετος στα περι πετρων και πετρωματων θα ηθελα να πω το εξης
οσο δεν υπαρχουν αποδειξεις και πειραματα που να δειχνουν οντως τεκμηριωμενα οτι ενα προιον χιλιαδων ευρω οπως αυτο για το οποιο γραφτηκαν 10αδες σελιδες αξιζει να αγορασθει θα το αντιμετωπιζω με την ιδια ειρωνια και τον ιδιο αρνητισμο που εκαναν πολυ εδω μεσα
επισης το θεωρω ντροπη να μην επιστραφουν στο ακεραιο τα χρηματα στον παραπνω κο που δεν ειδε τιποτε το διαφορετικο στο συστημα του
αυτο δεν ειδα να το καυτηριαζει κανεις και ειδικα ο κος απο τον Orfea του οποιου η εταιρεια το αντιθετο θα ελεγα επιστρεφει χρηματα και δινει και μηχανηματα δωρεαν στον χωρο του ακροατη γοα δοκιμη
εδω τα τσεπωσαμε τα χιλιαρικα και δεν μας εμεινε ουτε μαντηλι να κλαψουμε