Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

ελπιζω να μιλας για την κβαντικη κεκτημενη ταχυτητα και οχι την απλη :flipout::flipout:

παντως εγω σαν ασχετος στα περι πετρων και πετρωματων θα ηθελα να πω το εξης
οσο δεν υπαρχουν αποδειξεις και πειραματα που να δειχνουν οντως τεκμηριωμενα οτι ενα προιον χιλιαδων ευρω οπως αυτο για το οποιο γραφτηκαν 10αδες σελιδες αξιζει να αγορασθει θα το αντιμετωπιζω με την ιδια ειρωνια και τον ιδιο αρνητισμο που εκαναν πολυ εδω μεσα

επισης το θεωρω ντροπη να μην επιστραφουν στο ακεραιο τα χρηματα στον παραπνω κο που δεν ειδε τιποτε το διαφορετικο στο συστημα του

αυτο δεν ειδα να το καυτηριαζει κανεις και ειδικα ο κος απο τον Orfea του οποιου η εταιρεια το αντιθετο θα ελεγα επιστρεφει χρηματα και δινει και μηχανηματα δωρεαν στον χωρο του ακροατη γοα δοκιμη

εδω τα τσεπωσαμε τα χιλιαρικα και δεν μας εμεινε ουτε μαντηλι να κλαψουμε
Αγαπητε καταρχας τα πραγματακια αυτα δεν τα εμπορευομαι!!! Ο φιλος που τα αγορασε το εκανε επειτα απο πολλες ακροασεις οπου και αρχικα ειδε διαφορες. Ετσι προχωρησε στην αγορα τους. Επειτα λοιπον απο ενα σεβαστο διαστημα οπου τα χρησιμοποιουσε αποφασισε οτι τελικα δεν προσφεραν τα αναμενομενα! Γουστο του καπελο του. Κανενας δεν τον πιεσε να τα αγορασει απο πριν, και για αυτο δεν επιστραφηκαν τα χρηματα. Αν εσυ δηλαδη αφου σου δανεισω ενα μηχανημα για ακροαση, αποφασισεις οτι σου κανει, το αγορασεις, και επειτα απο κανενα δυο μηνες δεν το γουσταρεις εχω εγω την υποχρεωση να σου επιστρεψω τα χρηματα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Αλλος ένας αδέκαστος κριτής,που έχει πουλήσει ένα σκασμό απο δαύτα...

Κόψατε κι αποδείξεις;Βάλατε και τον ΦΠΑ;

Εχω πουλησει ενα σκασμο απο αυτα? Απεδειξε το αλλιως σε παω για μηνυση!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Ενας σοβαρός χομπίστας κ. Μιχαηλε, ουτε καν θα συζητούσε να δοκιμάσει στο σύστημά του κάτι που κανείς δεν δινει εξηγήσεις για το πώς λειτουργεί. Έχει κάθε δικαίωμα να αμφισβητεί το ότι λειτουργεί, και το αν θα ειρωνεύεται ή όχι όσους λένε οτι δουλεύει εξαρτάται μόνο από την ευγένειά του και τίποτα παραπάνω. Πού ζούμε για να πιστεύουμε άνευ λογικής ότι ενα μαραφέτι δουλεύει; Οσο για την διαχείριση αυτό έλειπε, να είναι ανοιχτή σε κάθε επίδοξο διαφωτιστή που ζητάει ενα χιλιάρικο για πέντε πέτρες χωρίς την παραμικρή εξήγηση... Μάλλον εσείς πρέπει να σοβαρευτείτε.

Ενας χομπιστας ακουει και κρινει! Κανενας δεν πιεζει κανεναν. Χομπι ειναι οχι καταναγκαστικα εργα! Δεν διαφωνω με κανεναν στο οτι πρεπει να δωθουν εξηγησεις απο τον κυριο Μενδρινο! Διαφωνω με τα διαφορα που ακουγονται, και τις ολες αυτες ειρωνειες και χλευασμους! Προσωπικα ακουω αρκετα καλυτερα με την χρηση τους στο δικο μου συστημα και αυτο με ενδιαφερει! Οσο για τα χιλια ευρω για 5 πετρες, υπαρχουν αλλοι που ζητουν 1 εκ ευρω για μια πετρα, οποτε τι να λεμε. Ο καθενας κοστολογει οσο νομιζει και εσεις σαν αγοραστης με κριση βλεπετε αν σας συμφερει η αγορα! Επαναλαμβανω κανενας δεν πιεσε κανενα. Ο κυριος Μενδρινος το εχει αναφερει παμπολλες φορες οτι δινει σε οποιον θελει τα προιοντα του για δοκιμη, χωρις χρηματα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Αγαπητε καταρχας τα πραγματακια αυτα δεν τα εμπορευομαι!!! Ο φιλος που τα αγορασε το εκανε επειτα απο πολλες ακροασεις οπου και αρχικα ειδε διαφορες. Ετσι προχωρησε στην αγορα τους ...
Έχει κοπεί παραστατικό (απόδειξη); :chinscratch:

Οσο για τα χιλια ευρω για 5 πετρες, υπαρχουν αλλοι που ζητουν 1 εκ ευρω για μια πετρα, οποτε τι να λεμε.
...Aυτό κάνω οτι δεν το άκουσα. Μεγάλα παιδιά ειμαστε, ας μιλάμε λιγό σοβαρα.

Ο καθενας κοστολογει οσο νομιζει και εσεις σαν αγοραστης με κριση βλεπετε αν σας συμφερει η αγορα! Επαναλαμβανω κανενας δεν πιεσε κανενα. Ο κυριος Μενδρινος το εχει αναφερει παμπολλες φορες οτι δινει σε οποιον θελει τα προιοντα του για δοκιμη, χωρις χρηματα!

Δεν με απασχολεί η τιμή του προϊόντος αυτη-καθαυτή. Για παράδειγμα, αυτό κοστίζει 2 εκ. δολλάρια. Ξέρω οτι είναι ηχείο, και η συμπεριφορά του ειναι προβλέψιμη βάσει νόμων της φυσικής. Ξερω λοιπόν οτι αν ακούσω "παπάδες" από το ηχείο, υπάρχει λογική εξήγηση του γιατί ακούγονται(πχ τα τεράστια ribbon σε σχέση με το array από τα μεγάφωνα των χαμηλών κλπ κλπ). Κι έτσι θα δώσω τα 2 εκ. δολλάρια για κάτι που παίζει "παπάδες" και ξέρω γιατι. Στα purifiers μας προτείνετε(κανείς φυσικά δεν πιέζει κανέναν) να δωσουμε ενα χιλιάρικο εφόσον τα ακούσουμε και βεβαιωθούμε οτι έχουν διαφορά στο σύστημά μας. Κι εμείς ζητάμε το γιατί κάνουν διαφορά... Το πιάσατε τωρα;

Γιάννη, είναι οξύμωρο ότι
Α. δεν τα εμπορεύεσαι.
Β. αλλά κάποιος προσπάθησε να επιστρέψει σε εσένα ορισμένα κομμάτια – που φαντάζομαι από εσένα θα τα αγόρασε. (εκτός εάν κάτι δεν κατάλαβα καλά)

Μπερδεύτηκα πραγματικά.

ΥΓ. Και στη Μάνη από όπου κατάγομαι συνηθίζουμε να γελάμε με τις ταμπέλες στο δρόμο «πωλείται πέτρα» αλλά εκεί φυσικά εννοούν πέτρα για χτίσιμο… και όχι απλές πέτρες που όλη η Μάνη είναι πετρότοπος. Υπάρχει δε και η λαϊκή ιστορία:
Ο Θεός έστρωνε τη Γη με μια κρησάρα, την οποία άδειαζε μόνιμα στη Μάνη.

Οσο για τα χιλια ευρω για 5 πετρες, υπαρχουν αλλοι που ζητουν 1 εκ ευρω για μια πετρα, οποτε τι να λεμε.

Mιλατε για πολυτιμους λιθους ?

Ενα παραδειγμα μιας πετρας που κοστιζει ενα μυριο για να ακριβολογουμε ?

Γιάννη, είναι οξύμωρο ότι
Α. δεν τα εμπορεύεσαι.
Β. αλλά κάποιος προσπάθησε να επιστρέψει σε εσένα ορισμένα κομμάτια – που φαντάζομαι από εσένα θα τα αγόρασε. (εκτός εάν κάτι δεν κατάλαβα καλά)

Μπερδεύτηκα πραγματικά.

ΥΓ. Και στη Μάνη από όπου κατάγομαι συνηθίζουμε να γελάμε με τις ταμπέλες στο δρόμο «πωλείται πέτρα» αλλά εκεί φυσικά εννοούν πέτρα για χτίσιμο… και όχι απλές πέτρες που όλη η Μάνη είναι πετρότοπος. Υπάρχει δε και η λαϊκή ιστορία:
Ο Θεός έστρωνε τη Γη με μια κρησάρα, την οποία άδειαζε μόνιμα στη Μάνη.
Οχι φιλε δεν ηθελε να τα επεστρεψει σε εμενα και φυσικα δεν τα αγορασε απο εμενα, αλλα στον κυριο Μενδρινο! Αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει και ο κατοχος τους. Οτι εχω δωσει εγω για δοκιμη ειναι απο τα δικα μου κομματια, και επειδη ο Νικος ειναι φιλος μου και ηθελα να τον στηριξω!

Last edited:
Αυτό το μήνυμα είναι "αόρατο";
Έχει κοπεί παραστατικό (απόδειξη); :chinscratch:
Ακαδημαϊκή είναι η ερώτηση, παρεμπιπτόντως ... θα δώσω μόνος μου την απάντηση σε λίγο.
Mιλατε για πολυτιμους λιθους ?

Ενα παραδειγμα μιας πετρας που κοστιζει ενα μυριο για να ακριβολογουμε ?
Αυτό το "κοτρώνι"

Christie+Unveils+Huge+Colourless+Diamond+ehD-c4MWxQMl.jpg

τόσο θα κάνει ... :chinscratch:

Αν εχει κοπει παραστατικο αποδειξη ρωτηστε τον αγοραστη και τον πωλητη, οχι εμενα! Εγω παντα κοβω σε οτι πουλαω!

...Aυτό κάνω οτι δεν το άκουσα. Μεγάλα παιδιά ειμαστε, ας μιλάμε λιγό σοβαρα.

Δεν με απασχολεί η τιμή του προϊόντος αυτη-καθαυτή. Για παράδειγμα, αυτό κοστίζει 2 εκ. δολλάρια. Ξέρω οτι είναι ηχείο, και η συμπεριφορά του ειναι προβλέψιμη βάσει νόμων της φυσικής. Ξερω λοιπόν οτι αν ακούσω "παπάδες" από το ηχείο, υπάρχει λογική εξήγηση του γιατί ακούγονται(πχ τα τεράστια ribbon σε σχέση με το array από τα μεγάφωνα των χαμηλών κλπ κλπ). Κι έτσι θα δώσω τα 2 εκ. δολλάρια για κάτι που παίζει "παπάδες" και ξέρω γιατι. Στα purifiers μας προτείνετε(κανείς φυσικά δεν πιέζει κανέναν) να δωσουμε ενα χιλιάρικο εφόσον τα ακούσουμε και βεβαιωθούμε οτι έχουν διαφορά στο σύστημά μας. Κι εμείς ζητάμε το γιατί κάνουν διαφορά... Το πιάσατε τωρα;
Το πιασα αλλα δεν ειμαι ο αρμοδιος να απαντησω. Εγω απλα τα εχω δοκιμασει...

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Αν εχει κοπει παραστατικο αποδειξη ρωτηστε τον αγοραστη και τον πωλητη, οχι εμενα! Εγω παντα κοβω σε οτι πουλαω!
Πάντως, απ' ότι κατάλαβα, τη στιγμή που παρέδωσες το εμπόρευμα και εισέπραξες το τίμημα για λογαριασμό άλλου, ο πωλητής δεν σε είχε εφοδιάσει με απόδειξη. Αυτό δε λες;

Και για να μη το πολυκουράζουμε, δεν έχω κάτι με σένα ή τον πωλητή, αλλά με το stuff. Που τιμάται ακριβά (βάσει σύγκρισης με ανταγωνιστικά προϊόντα), που δεν έχει τεκμηρίωση περί της λειτουργίας του, και που, κατά πως φαίνεται, διακινείται "μαύρο" (εκτός και ο αγοραστής μας πει άλλα).

Ότι ακριβώς χρειάζεται για να το προτιμήσει κάποιος υποψιασμένος αγοραστής. Με την ευχή μου ...

Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Πάντως, απ' ότι κατάλαβα, τη στιγμή που παρέδωσες το εμπόρευμα και εισέπραξες το τίμημα για λογαριασμό άλλου, ο πωλητής δεν σε είχε εφοδιάσει με απόδειξη. Αυτό δε λες;

Και για να μη το πολυκουράζουμε, δεν έχω κάτι με σένα ή τον πωλητή, αλλά με το stuff. Που τιμάται ακριβά (βάσει σύγκρισης με ανταγωνιστικά προϊόντα), που δεν έχει τεκμηρίωση περί της λειτουργίας του, και που, κατά πως φαίνεται, διακινείται "μαύρο" (εκτός και ο αγοραστής μας πει άλλα).

Ότι ακριβώς χρειάζεται για να το προτιμήσει κάποιος υποψιασμένος αγοραστής. Με την ευχή μου ...

Μαλλον κατι δεν εξηγησα καλα! ΠΟΤΕ δεν παρεδωσα εγω εμπορευμα και δεν εισπραξα τιποτα για λογαριασμο αλλου. Τα πραγματα τα πηρε ο ανθρωπος κατευθειαν απο τον Νικο και εκει τελειωνει το θεμα. Εγω απλα εμαθα αργοτερα οτι ηθελε να τα πουλησει-επιστρεψει. Αν εχω δανεισει καποια κομματια σε φιλους μου ειναι απο τα δικα μου(αυτα που εχω στο συστημα). Αν αυτοι θελουν τελικα να τα αγορασουν θα πανε στον Νικο!
Και για να μην το κουραζουμε οπως λες, ανηκω στο δυναμικο της orpheusaudio και εχω μηχανηματα προς πωληση αυτης της εταιριας. Δεν με συμφερει να διαφημιζω αλλους αλλα το κανω οταν κατι αξιζει κατα την γνωμη μου.

Last edited:

Αυτος τουλαχιστον Διονυση προσπαθει να δωσει μια εξηγηση για το πως λειτουργουν. Εσυ που τα αμφισβητεις, χωρις να τα εχεις ακουσει, ποια τεκμηριωμενη εξηγηση εδωσες? Το οτι λειτουργουν μονο επειδη προσθετουν βαρος? Ας σοβαρευτουμε λιγο. Προσθετουν βαρος ακομη και στα καλωδια μηπως? Πριν λοιπον κρινεις τους αλλους δες και λιγο τα δικα σου, και τις ειρωνειες σου τοσο καιρο. Μην εκμεταλευεσαι την θεση σου!

Το πιασα αλλα δεν ειμαι ο αρμοδιος να απαντησω. Εγω απλα τα εχω δοκιμασει...

Ούτε αυτοί που έδωσαν ή δεν δίνουν εξηγήσεις είναι αρμόδιοι. Κι όμως επιδοκιμάζετε τους πρώτους, επικρίνετε τους δεύτερους -bye-

Μεχρι ν'αποφασιστεί λοιπόν ο αρμόδιος για εξηγήσεις(....κάποιος εκπρόσωπος τύπου ίσως; :flipout: ) λεω ν' αφησουμε τις προτάσεις... Γιατί και το δικό μου CD -player παίζει καλύτερα αμα του βαλω τους 4 τόμους Ηλεκτρονικής των Sedra-Smith kai R.Jaeger απο πάνω, αλλα δεν βγηκα να το διαλαλήσω.

Ούτε αυτοί που έδωσαν ή δεν δίνουν εξηγήσεις είναι αρμόδιοι. Κι όμως επιδοκιμάζετε τους πρώτους, επικρίνετε τους δεύτερους -bye-

Μεχρι ν'αποφασιστεί λοιπόν ο αρμόδιος για εξηγήσεις(....κάποιος εκπρόσωπος τύπου ίσως; :flipout: ) λεω ν' αφησουμε τις προτάσεις... Γιατί και το δικό μου CD -player παίζει καλύτερα αμα του βαλω τους 4 τόμους Ηλεκτρονικής των Sedra-Smith kai R.Jaeger απο πάνω, αλλα δεν βγηκα να το διαλαλήσω.

Αγαπητε ειλικρινα με ενοχλει η ειρωνεια. Δεν ειμαι εγω κανενος κριτης απλα κατεμε καποιος που εχει τον ρολο του συντονιστη δεν πρεπει να ριχνει λαδι στην φωτια! Οσο για τους πρωτους που επιδοκιμαζω αυτοι τα ειδαν τα ακουσαν και προσπαθησαν καπως να δωσουν μια εξηγηση. Οι δευτεροι απο μακρια κρινουν. Δικαιωμα τους να μην πιστευουν αλλα ειπαμε, οι ειρωνειες να μην υπηρχαν!

Αγαπητε ειλικρινα με ενοχλει η ειρωνεια. Δεν ειμαι εγω κανενος κριτης απλα κατεμε καποιος που εχει τον ρολο του συντονιστη δεν πρεπει να ριχνει λαδι στην φωτια! Οσο για τους πρωτους που επιδοκιμαζω αυτοι τα ειδαν τα ακουσαν και προσπαθησαν καπως να δωσουν μια εξηγηση. Οι δευτεροι απο μακρια κρινουν. Δικαιωμα τους να μην πιστευουν αλλα ειπαμε, οι ειρωνειες να μην υπηρχαν!

Αυτος που έχει θέση συντονιστή αγαπητέ Γιάννη οφείλει να μην αφήνει παραπληροφόρηση εδω μέσα... Ξέρεις πόσα θα πρεπε να εχω σβήσει, εγω και οι αλλοι συντονιστές, και πόσους να μπανάρω αν λειτουργούσα τόσο αυστηρά; Οχι μονο στο θέμα με τα purifiers(που μεχρι και την κβαντομηχανική έχουμε πιάσει), αλλα και σε άλλα θέματα. Είπα ομως να ειμαστε πιο χαλαρά, να μη μιλάμε συνεχεια με αναλύσεις κλπ. Εδώ ομως έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο... Γι αυτό με βλέπεις επίμονο, αυστηρό ή και ειρωνικό καμια φορα... Δεν έχω κάτι μαζί σου, ή με οποιονδήποτε αλλον. Το μονο που με νοιάζει ειναι αυτα που γράφετε.

Αγαπητε ειλικρινα με ενοχλει η ειρωνεια. Δεν ειμαι εγω κανενος κριτης απλα κατεμε καποιος που εχει τον ρολο του συντονιστη δεν πρεπει να ριχνει λαδι στην φωτια!

Αλλα πρεπει να αφηνει να προωθουνται προιοντα αμφιβολου αποτελεσματικοτητας και λειτουργιας ανευ σχολιου σε ανυποψιαστους αναγνωστες ?

Δικαιωμα τους να μην πιστευουν αλλα ειπαμε, οι ειρωνειες να μην υπηρχαν!

Αγαπητε μου και το να προσπαθει καποιος να μου πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες (κατα την αποψη μου) ειρωνεια ειναι ασχετα αν συνοδευεται απο ευγενειες και χαμογελα.

Και εκει θα επρεπε να επαναστατησετε επισης.

Γιαννη Μιχαηλο ουδεποτε εγραψα οτι εμπορευεσαι τις συγκεκριμενες πετρες

τουναντιον σε εθεσα σαν ατομο και επιχειρηση ως σοβαρο επαγελματια του χωρου που σιγουρα εαν ενας πελατης θελησει να δολιμασει κατι του το δινετε στονν χωρο του και αν δεν του κανει το περνετε πισω ενω για τις πετρες δεν εγινε απο τον αντιστοιχο επαγγελματια το ιδιο

αν δημιουργηθηκε εκ μερους μου η εντυπωση οτι εισαι ο πωλητης ζητω συγνωμη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Εχω πουλησει ενα σκασμο απο αυτα? Απεδειξε το αλλιως σε παω για μηνυση!!!

Σιγά τα ωά...

Μην απειλείς γιατί δεν μασάω και μάλλον δεν σε συμφέρει ο τσαμπουκάς.

Δηλαδή μόνο το promotion κάνεις;Μόνο ακροάσεις οργανώνεις στο μαγαζί σου;Μόνο τα υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος;Απόδειξε εσύ ότι δεν τα πουλάς,αφού κάνεις αποδεδειγμένα όλα τα προηγούμενα.Μέχρι τώρα χρεώνεσαι:παραπλανητική διαφήμιση και προώθηση υψηλού αντιτίμου και μηδαμινής αξίας προϊόντος,που κατά τεκμήριο δεν απορροφά και δεν εξαφανίζει τα ΗΜΠ(εξαπάτηση κι αισχροκέρδεια λέγεται αυτό?).Αντε να δούμε,άμα το πάς έτσι τι θα γίνει...

Δεν είδα κανέναν άλλον αντιπρόσωπο να το κάνει.

Last edited:
Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Μαλλον κατι δεν εξηγησα καλα! ΠΟΤΕ δεν παρεδωσα εγω εμπορευμα και δεν εισπραξα τιποτα για λογαριασμο αλλου ...
Πάσο. Με μπέρδεψε αυτό:
... Οτι εχω δωσει εγω για δοκιμη ειναι απο τα δικα μου κομματια, και επειδη ο Νικος ειναι φιλος μου και ηθελα να τον στηριξω!
και κατάλαβα λάθος. :stupido:

Edit: Όπως βλέπω από το αμέσως προηγούμενο μήνυμα, αν ισχύουν όσα λέει ο DIPIE, κάτι "τρέχει".

Φυσικά όλα αυτά δεν αναιρούν τα προηγούμενα:
... αλλά με το stuff. Που τιμάται ακριβά (βάσει σύγκρισης με ανταγωνιστικά προϊόντα), που δεν έχει τεκμηρίωση περί της λειτουργίας του, και που, κατά πως φαίνεται, διακινείται "μαύρο" (εκτός και ο αγοραστής μας πει άλλα) ...
Εκτός και εμφανιστεί κάποιος και δείξει άλλα στοιχεία. :ears:
Δεν διατηρώ πάντως πολλές ελπίδες ...

Last edited:
Status
Not open for further replies.