Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα,
Ξεπερνώντας την πλακα, καλα ητανε αλλα κουραζει
Κανενα καινουργιο video???? εστω προεδρο σόλο
Το οτι ο κυριος Μενρινός μπορει να μην εχει δωσει τεκμηριωση αλλά πιστευω οτι ειναι μετρημενα κουκια.
Κυριοι του βορά, θα μας βοηθησετε να δουμε πως δουλευουν τα πάνελ ενός ηλιακού θερμοσίφωνα.
Σαν διδακτορικοί εχετε ενα λόγο παραπάνω
Μετά τα πάνελ, θα ηλεθα να μας εξηγήσετε πως δουλευουν οι φούρνοι μικρόκυμάτων.

Και μετα θα συνδεσω τα ψιψιψινια με τα κοκοκοψαρα
Αλλα για να μη φανει οτι ειναι δική μου αποψη, θα σας πουν και τα παιδια οτι το ενα απορρόφα ΗΜΑ απο τον ηλιο στα μηκη κυματος του ορατου (λ : 380nm-700nm) με διαφορετικό δεικτη απορρόφης για καθε μηκος κύματος.
Τα μικροκύματα εκπεμπουν στις διαστάσεις μέτρου εως χιλιοστου μηκους κύματος που αντιστοιχουν σε συχνότητες ακτινοβολίας που προσανατολίζουν τα μόρια του νερου που περιεχουν τα φαγητα απορροφώντας την ΗΜΑ.

Δυο παραδειγματα απορρόφησης ΗΜΑ καθημερινα
Απλά δεν βλέπω απο την αρχη που ειναι το προβλημα με την απορρόφηση.
Τι νομιζετε οτι κανει το αλουμινοχαρτο στο κινητό???
Τα ηλεκτρονια του απορροφουν την ενεργεια της ΗΜΑ διεγειρονται σε ανωτερη ενεργειακή σταθμη ή αποδεσμέυονται σε αλλες περιπτωσεις.
Καποιος με πολλα μαλλια και μουστακι πηρε νομπελ για αυτο το πραμα....

Τα πραγματα ισως γινουν απλουστερα σε μερικες ημερες.

Δυο τεμαχια απο αυτα τα πετραδακια (αγορασμενα) θα βρισκονται την Δευτερα σε εργαστηριο του Δημοκρητου που υπευθυνος ειναι προσωπικος μου φιλος, προς διαλυση - αναλυση - μελετη - δομη κλπ κλπ... για να διαπιστωθει κατα ποσο επενεργουν στην απορροφηση Η/Μ κυματων η προκειτε για παραπλανηση οσο αφορα αυτην τους την ιδιοτητα.

Η πραξη αυτη ηταν αναγκαια μετα την απαξιωτικη σταση του κατασκευαστη τους σε σχετικες ερωτησεις μας.

Τα αποτελεσματα αναμενονται μετα απο 20 μερες περιπου και θα αναρτηθουν μονον εφοσον διαφερουν των ισχυρισμων...

Καλό θα ήταν αυτό γιατί εδώ ακούμε για πολλά κεράσια και δεν ξέρουμε τι καλάθι να κρατήσουμε.
Αυτά τα γράφει ο ίδιος ο κατασκευαστής
"Κατι αλλο ποιο ενδιαφερον για τα ΝΜ:

Στο εσωτερικο τους υπαρχουν δεκα συνδυασμοι απο υλικα που αρκετα ειναι χρυσοχοιας σε διαφορετικα layers και χρονους κατασκευης, με αρχιτεκτονικη θεσεων τοποθετησης και ακολουθιας μεγεθων που εχω ρυθμισει μετα απο πολυωρες ηχητικες δοκιμες τα τελευται 3,5 χρονια ετσι ωστε, απο τη μια να λειτουργουν γραμμικα αλλα και να μην αντιγραφονται.

Αν ηταν απλη η κατασκευη οπως και η αντιγραφη θα τα ειχα υλοποιησει σε κλειστο μαυρο κουτι η σε αλλου τυπου αδιαφανες σασι ωστε να μην ηταν σε δημοσια θεα.

Οταν παλι κοστολογουμε τα υλικα 2 ηχειων ,ενος ενισχυτη, η ενος πικαπ,η ενος σοβαρου cd καποιου κατασκευαστη μπορει να οδηγηθουμε σε λαθος εκτιμησεις και να πουμε: ααα... τα υλικα αν τα παρουμε
και κατασκευασουμε τα μηχανηματα μονοι μας θα μας κοστισουν φτηνοτερα.

Αν μπουμε στη διαδικασια αντιγραφης -κατασκευης το μονο σιγουρο ειναι οτι το αποτελεσμα θα ειναι τελειως διαφορετικο απο αυτο του κατασκευαστη γιατι και μυστικα υπαρχουν στη σχεδιαση και ειδικες παραγγελιες εξαρτηματων γινονται και ''ηχητικο κουρδισμα'' γινεται κλπ.κλπ.Ενα εξαρτημα αν αλλαξουμε αλλαζουμε τον ηχο της συσκευης.Αλλα ποδαρακια να βαλουμε αλλαζει ο ηχος ενος μηχανηματος...

Ο κατασκευαστης ενος προιοντος και αφιερωσε ατελειωτο χρονο και επενδυσε σε ανθρωπους και σε χρημα να το σχεδιασει, αγορασε πρωτες υλες απο προμηθευτες, μηχανηματα κατασκευης, τορνους, πρεσες, εργαλεια, καλουπια, μπανια και σταθμους κολλησης, εκανε ειδικες παραγγελιες μικροεξαρτηματων σε ποσοτητες, εκανε λαθη και πεταξε πλακετες, υλικα, μηχανικα μερη και αφου κατεληξε σε εναν standard τροπο παραγωγης τοτε αρχισε την δημιουργια του καθε προιοντος.

Μετα απο την κατασκευη αρχιζει ο αγωνας δρομου της προωθησης, της εξαγωγης και πωλησης του προιοντος. Αυτο ολοι ξερουμε τι εστι και τι ρισκα, χρονο και κοπους χρειαζεται... και δεν θα αναφερθω σε αυτα που ειναι γνωστα σε ολους μας.

Για να κατασκευασει καποιος ενα audiophile προιον ειτε αυτο λεγεται πηγη, ηλεκτρονικα, ηχεια η αξεσουαρ χρειαζεται μεγαλη αγαπη και παθος για το χωρο, εμπειρια και μερακι, καλους συνεργατες και φιλους για να τον υποστηριξουν. "

Αλλά άμα βρείς μέσα υλικά χρυσοχοιας :flipout:

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Τα ηλεκτρονια του απορροφουν την ενεργεια της ΗΜΑ διεγειρονται σε ανωτερη ενεργειακή σταθμη ή αποδεσμέυονται σε αλλες περιπτωσεις.
Καποιος με πολλα μαλλια και μουστακι πηρε νομπελ για αυτο το πραμα....[/quote]

Το αλουμινόχαρτο δεν απορροφά,απομονώνει σ' ενα βαθμό.

Στον φούρνο μικρ/των το Η/Μ εκπέμπεται μέσα σε κλωβό Φαραντέϊ και μετατρέπεται σε θερμότητα,δεν απορροφάται κι εξαφανίζεται.

Κάπως έτσι γίνονται τα μπερδέματα....

Οι εξαγνιστικοί λίθοι -σύμφωνα με τους αναγραφόμενους ισχυρισμούς-απορροφούν τα πάντα στον...αέρα,δεν μετατρέπουν σε τίποτα ...ότι απορροφούν και μετά το...εξαφανίζουν :flipout:.

Το πολύ-πολύ,άν οι λίθοι,περιέχουν μονωτικά υλικά,μόνο σημειακά κι ελάχιστα θα μπορούσαν να επιδράσουν στα Η/Μ πέδια(εξηγήθηκε πολλές φορές ήδη).Αυτό μπορείτε να το κάνετε με βιομηχανικά-αποδεδειγμένα-μετρημένα μονωτικά υλικά πληρώνοντας ελάχιστα κι όχι χιλιάρικα,αλλά απλά θα ήταν κίνηση χωρίς ουσία και λογική.Τα Η/Μ δεν απομονώνονται έτσι.Εχουν επίσης γραφεί πληροφορίες και λίνκς για το πώς μπορεί να γίνει ή το κάνουν μεγάλες εξειδικευμένες εταιρείες σε βιομηχανικές,στρατιωτικές κλπ εφαρμογές.

Στην υπάρχουσα Φυσική αυτού του αιώνα(και πιθανότατα και του επόμενου),αυτό δεν...προβλέπεται.Δεν υπάρχουν...απορροφητήρες-εξαφανιστήρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι' αυτό κι ειπώθηκε,ότι άν συμβεί αυτό,όποιος το καταφέρει πάει για νόμπελ και θα μπεί στο πάνθεον των μεγάλων μαζί με τον αείμνηστο με τα μουστάκια.

Last edited:
Θα ηταν ενδιαφερον παντως καποια στιγμη να γινει μια τομη σε ενα τετοιο προιον και να συγκριθει με τα orgonites απο πλευρας υλικων.

Τωρα βεβαια η εσωτερικη τους αρχιτεκτονικη και η συνθεση τους απο υλικα χρυσοχοιας ειναι αλλη παραμετρος που αφορουν μονο τον κατασκευαστη τους οπως πολυ σωστα ειπε.

http://www.youtube.com/watch?v=ciCEY9uN-EY

Διονυση δεν μιλησε κανεις για απορροφητηρες, δεν υπάρχει τετοιο πραγμα

Για απορρόφηση ενός ποσοστου μιλάμε μονο για την ακτινοβολία που προσπιπτει στο υλικό.
Προφανως οι φουρνου μικρ. εχουν κλωβο για να μη διαρρεει η ΗΜΑ.
Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θερμαινει.
Το πιατο γιατι δεν ζεστενεται...γιατι δεν αποτελειτε απο νερο.
Τα μορια του νερου που περιεχονται στα φαγητα απορροφουν την ΗΜΑ.
Στο μοριο του νερου εχουμε ενα ατομο οξυγονου και δυο υδρογονου που σχηματιζουν ενα τριγωνο με την γωνια στο Ο στις 120μοιρες.
Αυτο τους δινει διπολικές ιδιοτητες και κατα την ακτινοβολια τα προσανατολιζει και απορροφουν ενα μερος της.

Εχει να κανει με τις συχνοτητες των μικροκυματων στις οποίες μπορει να γινει ο προσανατολισμος του μοριου.
Για μεγαλύτερες συχνοτητες δεν γινεται να προσανατολιστουν λόγο ανδρανειας, απλά δεν προλαβαινουν τις μεγαλες συχνοτητες.

Οσο για τον ηλιακο, ειναι και η ιδικότητα μου στη φυσική, μικροηλεκτρονική.
Ειναι ιδιοτητα ολων των ημιαγωγων οι οποιοι ειναι μονωτες σε κανονικές συνθηκες, αν προσπεσει ΗΜΑ την απορροφουν και....αποκτουν ιδιοτητες αγωγων.

Για το αλουμινοχαρτο πρεπει να σου πω οτι αν δεν απορροφηθει πρεπει να ανακλαστει, δεν μπορει να γινει κατο αλλο
Προφανως γινονται και τα δυο και γινεται και ενα τριτο για υψηλές ενεργεις πανω επο τις υπεριωδες, διαπερνουν το μεταλλο.

Η θωρακηση σε πυρινικά εργαστασια γινεται με τσιμεντο παχους 2 μετρων οπου δεν μπορουν ουτε οι χ, ουτε οι γ να περασουν

Παιδια απο βορια, αναφερθειτε παρακαλω.

Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Καποιος με πολλα μαλλια και μουστακι πηρε νομπελ για αυτο το πραμα....

Το αλουμινόχαρτο δεν απορροφά,απομονώνει σ' ενα βαθμό.

Στον φούρνο μικρ/των το Η/Μ εκπέμπεται μέσα σε κλωβό Φαραντέϊ και μετατρέπεται σε θερμότητα,δεν απορροφάται κι εξαφανίζεται.

Κάπως έτσι γίνονται τα μπερδέματα....

Οι εξαγνιστικοί λίθοι -σύμφωνα με τους αναγραφόμενους ισχυρισμούς-απορροφούν τα πάντα στον...αέρα,δεν μετατρέπουν σε τίποτα ...ότι απορροφούν και μετά το...εξαφανίζουν :flipout:.

Το πολύ-πολύ,άν οι λίθοι,περιέχουν μονωτικά υλικά,μόνο σημειακά κι ελάχιστα θα μπορούσαν να επιδράσουν στα Η/Μ πέδια(εξηγήθηκε πολλές φορές ήδη).Αυτό μπορείτε να το κάνετε με βιομηχανικά-αποδεδειγμένα-μετρημένα μονωτικά υλικά πληρώνοντας ελάχιστα κι όχι χιλιάρικα,αλλά απλά θα ήταν κίνηση χωρίς ουσία και λογική.Τα Η/Μ δεν απομονώνονται έτσι.Εχουν επίσης γραφεί πληροφορίες και λίνκς για το πώς μπορεί να γίνει ή το κάνουν μεγάλες εξειδικευμένες εταιρείες σε βιομηχανικές,στρατιωτικές κλπ εφαρμογές.

Στην υπάρχουσα Φυσική αυτού του αιώνα(και πιθανότατα και του επόμενου),αυτό δεν...προβλέπεται.Δεν υπάρχουν...απορροφητήρες-εξαφανιστήρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι' αυτό κι ειπώθηκε,ότι άν συμβεί αυτό,όποιος το καταφέρει πάει για νόμπελ και θα μπεί στο πάνθεον των μεγάλων μαζί με τον αείμνηστο με τα μουστάκια.[/quote]

Mάλλον δεν έχεις σκεφτεί την περίπτωση οι εξαγνιστικοί λίθοι να ανοίγουν χρονοπύλη και να εξαφανίζουν την ΗΜ στη τέταρτη διάσταση ! :flipout::flipout::flipout:

Και για να το εμπεδώσεις αυτό θα σου συνιστούσα να δείς την ταινία STARGATE :flipout::flipout::flipout:

250px-Sg1stargatefront.jpg

Last edited:
Την εχω δει και εγω τη ταινια.

θα μας πειτε τωρα για το φουρνο και το θερμοσιφωνα
η τσαμπα γραφω

Φιλε παπακο, ο φιλος σου απο το Δημοκριτο αν ειναι φυσικός και ασχολειτε με υλικά, δεν χρειαζεται τα purifiers.

Ο δικός μου ο φιλος που ειναι η ειδικότητα του και ξερει πεντε πραγματα περισσότερα απο μενα, με τη φωτογραφια μονο επεσε μεσα κατα μεγαλο ποσοστο... σας ειπα την Τεταρτη ερχονται τα ''παιδια''
τους τα ειχα ετοιμα τα θεωρητικά και μου αναφερανε μονο τα υλικά

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Διονυση δεν μιλησε κανεις για απορροφητηρες, δεν υπάρχει τετοιο πραγμα

Για απορρόφηση ενός ποσοστου μιλάμε μονο για την ακτινοβολία που προσπιπτει στο υλικό.
Προφανως οι φουρνου μικρ. εχουν κλωβο για να μη διαρρεει η ΗΜΑ.
Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θερμαινει.
Το πιατο γιατι δεν ζεστενεται...γιατι δεν αποτελειτε απο νερο.
Τα μορια του νερου που περιεχονται στα φαγητα απορροφουν την ΗΜΑ.
Στο μοριο του νερου εχουμε ενα ατομο οξυγονου και δυο υδρογονου που σχηματιζουν ενα τριγωνο με την γωνια στο Ο στις 120μοιρες.
Αυτο τους δινει διπολικές ιδιοτητες και κατα την ακτινοβολια τα προσανατολιζει και απορροφουν ενα μερος της.

Εχει να κανει με τις συχνοτητες των μικροκυματων στις οποίες μπορει να γινει ο προσανατολισμος του μοριου.
Για μεγαλύτερες συχνοτητες δεν γινεται να προσανατολιστουν λόγο ανδρανειας, απλά δεν προλαβαινουν τις μεγαλες συχνοτητες.

Οσο για τον ηλιακο, ειναι και η ιδικότητα μου στη φυσική, μικροηλεκτρονική.
Ειναι ιδιοτητα ολων των ημιαγωγων οι οποιοι ειναι μονωτες σε κανονικές συνθηκες, αν προσπεσει ΗΜΑ την απορροφουν και....αποκτουν ιδιοτητες αγωγων.

Για το αλουμινοχαρτο πρεπει να σου πω οτι αν δεν απορροφηθει πρεπει να ανακλαστει, δεν μπορει να γινει κατο αλλο
Προφανως γινονται και τα δυο και γινεται και ενα τριτο για υψηλές ενεργεις πανω επο τις υπεριωδες, διαπερνουν το μεταλλο.

Η θωρακηση σε πυρινικά εργαστασια γινεται με τσιμεντο παχους 2 μετρων οπου δεν μπορουν ουτε οι χ, ουτε οι γ να περασουν

Παιδια απο βορια, αναφερθειτε παρακαλω.

Ειπωθηκε κι αυτό,πάρα πολλές φορές.

Απομονώνεται,ανακατευθύνεται(ανακλάται),αλλά δεν εξαφανίζεται.Με την έννοια,ότι η ενέργεια μετατρέπεται σε κάποιο άλλο είδος,αλλά δεν απορροφάται κι εξαφανίζεται.

Ας μην επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια.

Εγω σας τα λέω αυτα για εσας, οχι για μενα.

Το οτι ο κύριος Μενρινός οπως αναφερα δεν γνωριζει ακριβως τι εκανε, απλά ακουγε και αλλαζε, το θεμα ειναι οτι επιασε ενα θεμα που στεκει θεωρητικά.

Πιστευω οτι αν παρετε μη συσκευη που μετραει μαγνητικά πεδια, πεδιομετρα αν δεν κανω λάλος λεγονται και μετρηστε πανω απο τους μ/χ, ή απο οτιδηποτε διαρρεται απο πολλά αμπερ.

Δεν υπάρχει περιπτωση να μη βρειτε πεδιο μετρησιμο.
Η κλιμακα που χρησιμοποιουν αυτα ειναι Gauss τα οποια ειναι 1/1000 Tesla.
Σε ενα πινακα ηλεκτρολογικό μιας μεγαλης πολυκατοικίας υπαρχουν περιπου 300mG, εναν οροφο πανω περιπου 50mG.

Δεν θα βρειτε πεδια μεγαλα από αγωγους που διαρρεονταο απο mA.
H Ενταση του ρευματος δημιουργει το μαγνητικό πεδιο το οποιο ειναι αναλογο της και αντιστροφως αναλογο του τετραγωνου της αποστασης απο τον αγωγό.

Δηλαδη το που ακριβως θα μετρησεις το πεδιο ειναι πιο σημαντικό και απο την ενταση του.

Θεωρητικά που λετε καθε μεταλλο απορροφα ενα ποσοστο ακτινοβολίας καποιο ποσοστο το διαπερνα και καποιο ποσοστο ανακλατε.

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΓΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΩΤΕΣ, δηλαδη υλικά με ''απειρα'' ελευθερα ηλεκτρονια.

Δεν θελω να σας πω πολλα απλά αν μετρησετε το πεδιο πριν και μετα την τοποθετηση αγωγού, θα δειτε οτι μειωνεται
Οταν καποια στιγμη το κανει καποιος και μετρησει με ενα οργανο τα πεδια τι θα γινει , θα το ριξουμε στο τσαμικο????

Στεκει θεωρητικά το εκανα και δουλεψε στη πραξη.

Απλά να το δειτε εσεις και να απομακρυνθειτε από απλές προσωπικές συμπάθειες και τα λοιπα.
Ανοιξτε τα ματια σας να δειτε οτι πολυ απλά οι κατασκευαστες τσιγκουνευονται στο παχος της μονωσης των μ/χ και πολλων αλλων διαταξεων και πρεπει να υπαρχει και εξαερισμός αρα μη μονωμένη περιοχη.

Δεν με απασχολει ο κυριος Μεδρινός σαν Μενρδινος πλέον αλλά πιστευω οτι καποια συστηματα με μεγαλες τροφοδοσίες αρα μεγαλύτερα μαγνητικά πεδια θα αξιοποιησουν τα πετραδακια ή οτι αλλο βγει στο μελλον που κανει την ιδια δουλεια.
Δεν φταιει ο Μενδρινός, βρηκε κατι που εχει πολλες εφαρμογες χωρις να γνωριζει με ακριβεια τι πραγμνατικά συμβαινει, ετσι πιστευω εγω.

Το θεμα δεν ειναι αν ξερει η οχι, το θεμα ειναι οτι επιασε ενα τομέα που κανεις δεν εχει ασχοληθει ιδιαιτερα, κοιταμε την ποιοτητα του ρευματος και δεν βλέπουμε τις παρενεργειες του.

Γιατι αγοραζετε καλωδια πανακριβα σας τα δικαιολογουν οχι μονο με τα υλικά αλλά και με τις μονωσεις, και απο καποιο επιπεδο και πάνω ασχολουνται μονο με τις μονωσεις γιατι εχουν ηδη τοπ υλικά.

μονωση-ησυχία

Δεν ειναι τρελοι ή εχουν συμφεροντα οσοι ακουσαν τα ιδια πραγματα-bye-

Και δεν μιλαει κανεις για απορροφητηρες και εξαφανισεις
στο κωστοβολο και στη νικολουλη αυτα

μιλαμε για απορρόφηση ποσοστου προσπίπτουσας ΗΜΑ και μετατροπη της σε θερμότητα

μιλαμε για απορρόφηση ποσοστου προσπίπτουσας ΗΜΑ και μετατροπη της σε θερμότητα

Αυτο μενει ν αποδειχτει οσωνουπω....οπως εχω αναφερει.

Το βασικο ερωτημα εξακολουθει να ειναι το εαν η υποσχομενη βελτιωση του ηχου οφειλεται σ αυτο το φαινομενο...

Δεν τα εχω ακουσει και δεν γνωριζω
Μια ιδεα που μου ηρθε χθες πανω σε αυτα που αναφερω, διαφοροποιησε το ηχο και αυτο μου αρκει.

αλπά βλέπω και τοσα φυκια τριγυρω που....αυτο ειναι το λιγότερο
και απευθυνεται σε καποιον που εχει δώσει τουλάχιστον 10.000 ευρω για το συστημα του

Αν εχεις καλώδια των 10ευρω και βαλεις purifier εχεις προβλημα εσυ οχι ο Μενδρινός

Ο προεδρος τι γινεται?????

HΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

Δεν ειμαι επιστημων οπως καποια μελη ,αλλά χρονια ερευνω καποια πραγματα που θεωρω οτι θα λειτουργησουν σωστα στο χωρο μας και θα ειναι χρησιμα.

Χαιρομαι που βλεπω τις εξελιξεις και ειμαι στη διαθεση σας οποτε μπορεσετε για ακροαση σε καποιον φιλο σας που να μπορεσει να διαθεσει για λιγο το χωρο και το συστημα του .

Σας Ευχαριστω

Δεν ειμαι επιστημων οπως καποια μελη ,αλλά χρονια ερευνω καποια πραγματα που θεωρω οτι θα λειτουργησουν σωστα στο χωρο μας και θα ειναι χρησιμα.

Εφ οσον δεν ειστε επιστημων πως ερευνατε τοσα χρονια πραγματα τα οποια χρειαζονται αναλογη καταρτηση και γνωση?
Καλη η εμπειρια αλλα οχι αρκετη....Παραδεχεστε πλαγιως οτι το προιον σας βγηκε απο "ΤΥΧΗ" αλλα ταυτοχρονα κανετε αναφορες σε φυσικα-ηλεκτρικα φαινομενα χωρις ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ?
Οτι και να παιζουν δεν ......πειθουν ως προιον που κοστιζει μια περιουσια...

Τολμω να πω οτι τουτο ισως καταντα και επικινδυνο...

Εγώ τολμώ να πώ πως ασχοληθήκαμε παραπάνω απ' αυτό που πρέπει με ένα προϊόν, ο Θεός να το κάνει προϊόν. Προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο σαν προϊόν, αλλα δεν μου είναι καθόλου αδιάφορη η στάση του κ. Μενδρινού να θάβει με τους "κοληττούς" του το AVCLUB και τα μέλη του και απ´την άλλη να μπαίνει στο Φόρουμ και να λέει αερολογίες, χωρίς να έχει απαντήσει σε καμία ερώτηση απ' αυτές που του τέθηκαν.

Μα για να το κανει θα πρεπει να ξερει..
Και το μονο τουλαχιστον που δηλωσε αληθινα ειναι οτι δεν ξερει αφου δεν ειναι επιστημων....
Ειναι ανουσιο λοιπον να περιμενουμε οποιαδηποτε απαντηση η τεκμηριωση για το "προιον" απο τον κατασκευαστη του.
Η μονη και συνεχης ατακα του κυριου Μενδρινου ειναι ακουστε το....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...

Ο εκνευρισμος μου απο την σταση αυτη με αναγκαζει να επεκτεινω ακομα περισσοτερο σε βαθος την ερευνα στην δομη του προιοντος.
Θα προσπαθησουμε να προσδιορισουμε ακομα και τον τοπο προελευσης του ( στα επιστημονικα εργαστηρια υπαρχουν τετοιες δυνατοτες οπως γνωριζετε).

Κριμα κυριε Μενδρινε γιατι πιστευω οτι πουλατε κατι που "κρυβεται" πισω απο την ιστορια του ονοματος σας απαιτωντας να μην το "ψαχνουμε". Ταυτοχρονα ομως κινδυνευετε να "χαλασετε" το ονομα σας. Οι εποχες ξερετε..εχουν αλλαξει...

Last edited:
Κυριε Παπακο,

Hλεκτρονικα εχω σπουδασει αλλα δεν ειμαι επιστημων με σπουδες Φυσικου.

Ενημερωνομαι για τις νεες τεχνολογιες και με ενδιαφερει να παρακολουθω τις εξελιξεις οσο μπορω.

Status
Not open for further replies.