Να πω κάτι μια απορία που μουρθε τώρα στο μυαλό μου; άντε και τα είδαμε τα αποτελέσματα και πες ότι περιλαμβάνει τόσο τοις εκατό ασήμι, τόσο τοις εκατό, ρινίσματα σιδήρου, χαλκού κλπ (τα υλικά είναι τυχαία). Και τι θα καταλάβουμε;
Και η coca cola αναγράφει στην ετικέτα τα υλικά. Αν τα συγκεντρώσουμε θα μπορέσουμε να φτιάξουμε coca cola;
Κυριε Οικονομου,
Συμφωνω μαζι σας, Απο οτι βλεπω κανεις δεν ενδιαφερεται να δοκιμασει τα ΝΜ (η ...την COCA COLA...) και να δει αν του αρεσει η ..γευση της, ενω προσφερεται ελευθερα για δοκιμη , αλλά ενδιαφερονται μονο απο τι κατασκευαστηκε και αν ειναι σαν τα διαφορα αλλο ποτα.
Επισης ο κυριος Παπακος θελει να την αναλυσει εχοντας επενδυσει απο 200-600 ευρω για να αγορασει 2 coca cola...που δεν μας ειπε τιποτα πρωτα για τη γευση της και αν του αρεσε η οχι εφοσον ειχε τη δυνατοτητα αλλά προσφερεται να ξοδεψει τα χρηματα του μονο για να την αναλυσει...
Ο κυριος Αpril , δεν το λεω ειρωνικα αλλα δεν ξερω το επωνυμο του για να απευθυνθω πιο σωστα , με ρωτα αν συμφωνω με την συμπεριφορα του ''κολλητου'' μου προς εσας. Ποιον κολλητο εννοειτε?
Εγω δεν ειμαι δικαστης να κρινω και να αποφασιζω αν θα καταδικασω η οχι καποιον η καποιους .Η δικη μου συμπεριφορα με ενδιαφερει αν ειναι σωστη η οχι, αν ειμαι ευγενης η οχι , αν σεβομαι προσωπα και πραγματα η οχι.
Θα εχετε δει απο τα κειμενα μου οπουδηποτε υπαρχουν αυτα ,οτι παντα ηθελα να ειμαι ενωτικος, να υποστηριζω την ειρηνη μεταξυ ολων των 3 club και την φιλια ωστε να μπορουμε να ''συνδημιουργησουμε ''και να απολαμβανουμε ολοι μαζι το ανεξαντλητο χομπι μας.
Αυτο ειναι θεμα χαρακτηρα και φιλοσοφησης της ζωης, και αυτο δεν αλλαζει.
Υπαρχουν φορες που ολοι μας πικραινομαστε απο καποιες συμπεριφορες τριτων που θεωρουμε λιγο η περισσοτερο αδικες, και αντιδρουμε ανταποδιδοντας ,αλλα μετα με καθαροτερο μυαλο σκεπτομενοι καταλαβαινουμε οτι
ισως και εμεις να ευθυνομαστε εξισου, λιγοτερο η περισσοτερο για για μια αρνητικη εξελιξη.
Επισης για τον κυριο April ηθελα να πω οτι ο reviewer που αναφερθηκε σε παλαιοτερο post του, δεν ειχε ποτε φιλικη σχεση με το aca ουτε με εμενα!
Απλα ανεφερθηκε σε αυτο το club, βλεποντας στο website μου οτι υπαρχει σελιδα με την παρουσιαση των purifiers απο τo aca οπου υπαρχουν και συστηματα μελων που τα χρησιμοποιουν.
Επισης ο κυριος Μπουλλαματσης χρησιμοποιει οπως πολλοι το επωνυμο του στο προφιλ του και γιαυτο αναφερθηκα γιαυτον οπως πρεπει με το επωνυμο του.
Ευχαριστω και τον κυριο Τimbre που αναφερθηκε στη συμπεριφορα μου και με τιμησε με τον χαρακτηρισμο του αυτο.
Επισης ενας αλλος κυριος αναφερθηκε προσφατα οτι θα κοσμησει η παρουσια μου το club και τον ευχαριστω αν και μαλλον δεν συμφωνουν καποιοι αλλοι.
Ειναι τοσα πολλα που θα επρεπε να γραψω αλλα αυτος ο τροπος επικοινωνιας μεσω πληκτρολογιου δεν με εκφραζει γιατι δεν ειναι διαλογος face to face και για αρκετους real name to real name οπως εχω συνηθησει, και μαλιστα οταν υπαρχουν τοσο σοβαρα θεματα να συζητηθουν απο εναν προς πολλους, η απο εναν επαγγελματια που δεχεται οχι διαφημιστικα σχολια απο πολλους για πολλες ημερες, ενω ταυτοχρονα εχει δεχτει πολλα αλλα θετικα απο περιοδικα, fora, και πελατες.
Ο μονος τροπος για να καταλαβει ο ενας τον αλλον ειναι να προσπαθησει να ερθει στη θεση του αλλου. Εγω ειμαι μονο ενας ανθρωπος με ενα γνωστο χαρακτηρα ενω εσεις ειστε πολλοι και φυσικα διαφορετικοι ανθρωποι που δεν γνωριζω με διαφορετικους χαρακτηρες. Οποτε ειναι πολυ πιο δυσκολη η επικοινωνια με αυτο το μεσο.
Ειδα νεα συνεχεια....που εχει παρα πολυ μα παρα πολυ ενδιαφερον για εμενα πια αυτη τη φορα!
Τωρα ειδα και αλλες εξελιξεις με αστυνομικη υποσθεση, αγωνια και πλοκη..και πολλους λογαριασμους που απεκρυψε και που θα ανοιχτουν ωστε να λαμψει η αληθεια. Συγχαρητηρια στους κ.κ Κογια και Guybrush για τη συνεισφορα τους στην νεα και πολυ σοβαρη υποθεση αυτη.
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ και τωρα θα δουμε ποιος ειναι ποιος.
Εχει οντως πολυ ενδιαφερον η εξελιξη!!!:a0210: