Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....
Κ. Μενδρινέ εγώ έγραψα πως θα ήθελα να σας έβλεπα να γράφεται περισσότερο στο Forum για τον απλούστατο λόγο, πως άνθρωποι του χώρου σαν και εσάς, με σεβασμό πάντα στους χομπίστες αλλά και στους απλούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται να γνωρίζουν κάποιο προϊόν από κοντά, θα είναι καλό να εξηγείτε, αναλύετε, παρουσιάζετε το προϊόν σας, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σαφήνεια, αναλυτικότητα και βέβαια καλοπροαίρετη διάθεση για συζήτηση.
Έκατσα και διάβασω όλο τον "διάλογο" υβρεολόγιο περισσότερο που παρουσιάζεται στο ACA, προς μέλη του AVFORUM και δεν είδα πουθενά να ".....είμαι ενωτικός, να υποστηριζω την ειρηνη μεταξυ ολων των 3 club και την φιλια ωστε να μπορουμε να ''συνδημιουργησουμε ''και να απολαμβανουμε ολοι μαζι το ανεξαντλητο χομπι μας....", μα πουθενά. Όσο ο "Πρόεδρος" κατηγορούσε τους πάντες εσείς απλά συμμετέχατε στον διάλογο σας ή μάλλον στον μονόλογο του "Πρέδρου".
Θα έλεγα πως φάσκετε και αντιφάσκετε και πως απλά προσπαθείτε να εξημερώσετε τα πλήθη που ετοιμάζουν να "σταυρώσουν" το προϊόν σας. Μακάρι να κάνω λάθος.
Κυριε Παπαδακη,
Ψαχνοντας ειδα καποια απο τα posts μου και νομιζω οτι θα καταλαβετε.
Οταν εχω δεχτει τοοοσα βελη και επιθεσεις απο εδω προς το προσωπο μου για διαφορους λογους μετα τοσα τεστ και τοσο κοσμο να τα εγκρινει ,δεν μπορει να χαιρομουν μετα απο ολα αυτα που ειδα να συμβαινουν και να ειμαι και ευχαριστημενος. Εξ αλλου δεν ανεφερα
για του λογου το αληθες της
ΑΓΑΠΗΤΕ VTS,
Ολοι μας αγαπάμε αυτον τον χωρο που η μουσική τα μηχανηματα και οι άνθρωποι γίνονται ένα και όπου μαζί με το πάθος μαςγια μια όσο το δυνατόν πιο ποιοτική και ρεαλιστικη αναπαραγωγή ,επενδύουμε χρόνο, χρήματα και μαζί με τις λίγες η περισσότερες γνώσεις μας στο τέλος απολαμβάνουμε τη μαγεία της μουσικής, μόνοι μας η με άλλους χομπίστες και φίλους του χώρου.
..............................................................................................
Εχω χαρεί πολύ που σας είδα ενωμένους και χαρούμενους ,που σαν μια οικογένεια απολαμβάνατε το δείπνο η τις διάφορες συναντήσεις σας και τις ατέλειωτες κουβέντες για το χώρο που αγαπάμε και θυσιάζουμε σχεδόν τα πάντα γι' αυτόν.
Ειμαστε μια πολυμελής οικογένεια που ειναι αδύνατον εως απίθανο να μην υπάρξουν και κάποιες διαφωνίες, αντιρρήσεις κλπ.
Αρα ας μην τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς και ας χαρούμε όλοι μαζί την υπέροχη αυτή παρέα που θα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Δεν εχουμε σκοπό να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας. Ο σκοπός ειναι να είμαστε μια μεγάλη ομάδα φίλων της μουσικής και του audio είτε αυτό λέγεται hi-fi η high end, να αποκτούμε περισσότερες γνώσεις και να διαδίδουμε το ευγενές αυτό χόμπι και σε άλλους.
Απλά ο καθένας μας ειναι διαφορετικός σαν χαρακτήρας και σαν ακροατής και γι' αυτό ειναι πολύ πιθανο να δημιουργούνται διαφωνίες και καποιες παρεξηγήσεις. Αυτά ειναι στο πρόγραμμα και θα ήμουν ανήσυχος αν δεν συνέβαιναν γιατί δεν θα ήταν τότε τίποτα αυθόρμητο και αληθινό.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΝΜ
========================================================
Re: Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.
Αγαπητοι Φιλοι,
Ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι σε επαφη μαζι σας μεσω του av club .
Hθελα να σας ευχαριστησω για τα καλα σας λογια για τα προιοντα μου NM Sonic Purifiers Ειμαστε στον ιδιο χωρο που ολοι μας αγαπαμε. Η μουσικη και τα μηχανηματα αναπαραγωγης της ειναι το κοινο χομπι και παθος μας, μας δινουν χαρα, γνωσεις, συγκινησεις και μας ενωνουν κανοντας μας μια μεγαλη ''μουσικη'' οικογενεια.
Θα ηταν χαρα μου να δωσω δειγματα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ NM Sonic Purifier σε reviewer του av club για δοκιμη ωστε να μου δοθει η δυνατοτητα να δωσω περισσοτερες και πιο συγκεκριμενες πληροφοριες που πιστευω οτι θα ενδιαφερουν αρκετους φιλους μας.
Ευχαριστω και παλι για τη θερμη υποδοχη και σχολια για τα προιοντα μου και συντομα πιστευω θα εχουμε μια πιο συχνη επικοινωνια.
Φιλικα
Νικος Μενδρινος
========================================================
Αυτα...