Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Εσεις εκει... τι εχει μεσα...

Εδω να δουμε ποιους εχετε-εχουμε μεσα...που ειναι πολυ σοβαρα πια τα πραγματα και πιθανον να εχουν και σοβαρες νομικες συνεπειες...

Το μονο σιγουρο για εμενα ειναι ,οτι ολοι οι διαχειριστες και συντονιστες κλπ ειναι εντιμοι, ηθικοι και μορφωμενοι ανθρωποι. Ας ψαξετε για αλλους που δημιουργουν προβληματα, θεματα και σεναρια που δεν υπαρχουν...

Εσεις εκει... τι εχει μεσα...

Εδω να δουμε ποιους εχετε-εχουμε μεσα...που ειναι πολυ σοβαρα πια τα πραγματα και πιθανον να εχουν και σοβαρες νομικες συνεπειες...

Δεν καταλαβαίνω σε ποιες σοβαρές νομικές συνέπειες αναφέρεστε. Θα θέλατε να μας το εξηγήσετε?

Δεν μπορει να γραφει ο καθενας οτι δεχτηκε απειλες (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ), για μια αναλυση ενος συγκεκριμενου προιοντος που θελει να κανει,χωρις αποδειξεις και να αναστατωνει ενα forum για να δημιουργησει εντυπωσεις και οχι μονο....

ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ...

Κ. Μενδρινέ εγώ έγραψα πως θα ήθελα να σας έβλεπα να γράφεται περισσότερο στο Forum για τον απλούστατο λόγο, πως άνθρωποι του χώρου σαν και εσάς, με σεβασμό πάντα στους χομπίστες αλλά και στους απλούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται να γνωρίζουν κάποιο προϊόν από κοντά, θα είναι καλό να εξηγείτε, αναλύετε, παρουσιάζετε το προϊόν σας, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σαφήνεια, αναλυτικότητα και βέβαια καλοπροαίρετη διάθεση για συζήτηση.
Έκατσα και διάβασω όλο τον "διάλογο" υβρεολόγιο περισσότερο που παρουσιάζεται στο ACA, προς μέλη του AVFORUM και δεν είδα πουθενά να ".....είμαι ενωτικός, να υποστηριζω την ειρηνη μεταξυ ολων των 3 club και την φιλια ωστε να μπορουμε να ''συνδημιουργησουμε ''και να απολαμβανουμε ολοι μαζι το ανεξαντλητο χομπι μας....", μα πουθενά. Όσο ο "Πρόεδρος" κατηγορούσε τους πάντες εσείς απλά συμμετέχατε στον διάλογο σας ή μάλλον στον μονόλογο του "Πρέδρου".

Θα έλεγα πως φάσκετε και αντιφάσκετε και πως απλά προσπαθείτε να εξημερώσετε τα πλήθη που ετοιμάζουν να "σταυρώσουν" το προϊόν σας. Μακάρι να κάνω λάθος.

Αυτοί είναι διάφοροι αλλά πρέπει να πάρουν θέση αν αποκηρύσσουν το παρακάτω κείμενο οι
1)Μιχαηλός
2)NMSONIC
3)Diamond

Και BTW δεν το πολυκατάλαβα αυτό...
Σε βαφτίσια είμαστε και πρέπει μήπως να το αποκηρύξω τρεις φορές και να φτύσω και στο πάτωμα; :flipout:
Φυσικά και δεν επικροτώ αυτό τον τρόπο γραφής.
Από εκεί και πέρα, όπως δεν δέχομαι να λογοδοτήσω για τα δικά σου γραφόμενα εδώ, έτσι και δεν δέχομαι να λογοδοτήσω για πράγματα που γράφει κάποιος σε ένα forum όπου είμαι απλός χρήστης...

Α... Και BTW δεν είμαι μέλος του ACA αλλά μέλος του forum, όπως και σε πολλά άλλα fora παγκοσμίως... -bye-

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Πλακα εχει η αναλυση να βγαλει οτι τα "purifiers" εχουν μεσα χαλικια , ρεβυθια μαγνητακια για το ψυγειο και αλλα τετοια....

Aκόμα μεγαλύτερη πλάκα θα έχει να βγάλει οτι περιέχουν ένα άγνωστο μείγμα στοιχείων που χρειάζεται περαιτέρω έρευνα και ειδικός εξοπλισμός για να αναλυθεί η σύστασή του, και οτι επιτυγχάνουν 70% εξασθένηση των πεδίων που τα γειτνιάζουν.
Ακόμα και σ'αυτήν την απίθανη περίπτωση ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ότι δεν θα ακολουθήσει καμία συγγνώμη, αλλά ακόμα 650 κολλημένα ποστς που θα επισημαίνουν την ανικανότητα του Δημοκρίτου, θα ρωτούν με αυστηρό ύφος για την μεθοδολογία των μετρήσεων και για το βιογραφικό των ερευνητών.

Και για να μην "πηδήξετε σε συμπεράσματα" (κατά που λεν' οι Αγγλοσάξωνες), δηλώνω πεντακάθαρα ότι ΟΧΙ ΔΕΝ θα στοιχημάτιζα (το τονίζω το "στοιχημάτιζα" - έχω πλήρη επίγνωση του ποσο μικρή αξία έχει ο ισχυρισμός αφου ΔΕΝ τα έχω ακούσει) ότι τα purifiers επιφέρουν αξιόλογη μεταβολή στον ήχο, ιδίως αυτά που τοποθετούνται στον πίνακα, οι δε επίσημες επεξηγήσεις της λειτουργίας τους που διάβασα εδώ μέσα (γιατί στο site βαρέθηκα να μπω) είναι απερίφραστα: "Αρες-Μάρες-Κουκουνάρες"

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

θα ποδοπατηθεις απο αγρια αλογα...

Μισό...
Φτιάχνω και ένα video να ανεβάσω στο Youtube αλλά ψάχνω παπά...

"Αποτάσσεσαι τα μηνύματα που γράφονται στο ACA;"
"Απιταξάμην! Φτου φτου φτου!"

Μισό...
Φτιάχνω και ένα video να ανεβάσω στο Youtube αλλά ψάχνω παπά...

"Αποτάσσεσαι τα μηνύματα που γράφονται στο ACA;"
"Απιταξάμην! Φτου φτου φτου!"

"Αποτασσομαι" λενε εδω.

Το "απεταξαμην" παει στο "απεταξου"

:flipout:

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Aκόμα μεγαλύτερη πλάκα θα έχει να βγάλει οτι περιέχουν ένα άγνωστο μείγμα στοιχείων που χρειάζεται περαιτέρω έρευνα και ειδικός εξοπλισμός για να αναλυθεί η σύστασή του, και οτι επιτυγχάνουν 70% εξασθένηση των πεδίων που τα γειτνιάζουν.
Ακόμα και σ'αυτήν την απίθανη περίπτωση ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ότι δεν θα ακολουθήσει καμία συγγνώμη, αλλά ακόμα 650 κολλημένα ποστς που θα επισημαίνουν την ανικανότητα του Δημοκρίτου, θα ρωτούν με αυστηρό ύφος για την μεθοδολογία των μετρήσεων και για το βιογραφικό των ερευνητών.

Και για να μην "πηδήξετε σε συμπεράσματα" (κατά που λεν' οι Αγγλοσάξωνες), δηλώνω πεντακάθαρα ότι ΟΧΙ ΔΕΝ θα στοιχημάτιζα (το τονίζω το "στοιχημάτιζα" - έχω πλήρη επίγνωση του ποσο μικρή αξία έχει ο ισχυρισμός αφου ΔΕΝ τα έχω ακούσει) ότι τα purifiers επιφέρουν αξιόλογη μεταβολή στον ήχο, ιδίως αυτά που τοποθετούνται στον πίνακα, οι δε επίσημες επεξηγήσεις της λειτουργίας τους που διάβασα εδώ μέσα (γιατί στο site βαρέθηκα να μπω) είναι απερίφραστα: "Αρες-Μάρες-Κουκουνάρες"

Καλά κάνεις και δεν στοιχηματίζεις.

Δεν χρειάζονται αναλύσεις στον...Δημόκριτο:flipout:

Εγώ είμαι απλός και πρακτικός άνθρωπος.

Αν ήμουν στην θέση του κου Μενδρινού και ήθελα να στηρίξω όσα υποστηρίζω-άσχετα άν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας,θα έπαιρνα ένα όργανο(κόστος γύρω στα 200-250 ευρό) και θα έκανα μετρήσεις πεδίων πρίν και μετά την τοποθέτηση των εξαγνιστικών λίθων.

Πέρα απο το γεγονός,ότι δεν απαντάει επι της ουσίας σε τίποτα,κοινώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε,το ότι δεν κάνει ούτε κι αυτό,κάνει περιττή κάθε άλλη συζήτηση.

Τι να συζητάμε;Γιατί δεν τα ακούμε;Μα προσωπικά θα θεωρούσα εαυτόν αφελή άν το έκανα.

Last edited:
Κε NMSONIC έχετε κάτι ουσιαστικό να προσθέσετε στην κριτική που έχει γίνει για το τεχνικό* κομμάτι των προιόντων;

Αν μπείτε στον κόπο παρακαλώ να είναι ευθεία η απάντηση.

* τεχνικό δεν είναι απο τι είναι φτιαγμένα, πως, πότε, γιατί κτλ. Ούτε πόσο πωλούνται. Αφορά τις ιδιότητες τους και μόνο.

Ευχαριστώ

ΥΓ: δεν ελπίζω σε απάντηση γιατί αν υπήρχε θα κλείνατε στόματα απ την πρώτη κιόλας σελίδα μηνυμάτων σ αυτό αλλά και σ άλλα forums. Ισως απ την άλλη να βολεύει ο τόσος θόρυβος.

Κυριε Οικονομου,

Συμφωνω μαζι σας, Απο οτι βλεπω κανεις δεν ενδιαφερεται να δοκιμασει τα ΝΜ (η ...την COCA COLA...) και να δει αν του αρεσει η ..γευση της, ενω προσφερεται ελευθερα για δοκιμη , αλλά ενδιαφερονται μονο απο τι κατασκευαστηκε και αν ειναι σαν τα διαφορα αλλο ποτα.

Επισης ο κυριος Παπακος θελει να την αναλυσει εχοντας επενδυσει απο 200-600 ευρω για να αγορασει 2 coca cola...που δεν μας ειπε τιποτα πρωτα για τη γευση της και αν του αρεσε η οχι εφοσον ειχε τη δυνατοτητα αλλά προσφερεται να ξοδεψει τα χρηματα του μονο για να την αναλυσει...

Ο κυριος Αpril , δεν το λεω ειρωνικα αλλα δεν ξερω το επωνυμο του για να απευθυνθω πιο σωστα , με ρωτα αν συμφωνω με την συμπεριφορα του ''κολλητου'' μου προς εσας. Ποιον κολλητο εννοειτε?
Εγω δεν ειμαι δικαστης να κρινω και να αποφασιζω αν θα καταδικασω η οχι καποιον η καποιους .Η δικη μου συμπεριφορα με ενδιαφερει αν ειναι σωστη η οχι, αν ειμαι ευγενης η οχι , αν σεβομαι προσωπα και πραγματα η οχι.

Θα εχετε δει απο τα κειμενα μου οπουδηποτε υπαρχουν αυτα ,οτι παντα ηθελα να ειμαι ενωτικος, να υποστηριζω την ειρηνη μεταξυ ολων των 3 club και την φιλια ωστε να μπορουμε να ''συνδημιουργησουμε ''και να απολαμβανουμε ολοι μαζι το ανεξαντλητο χομπι μας.
Αυτο ειναι θεμα χαρακτηρα και φιλοσοφησης της ζωης, και αυτο δεν αλλαζει.
Υπαρχουν φορες που ολοι μας πικραινομαστε απο καποιες συμπεριφορες τριτων που θεωρουμε λιγο η περισσοτερο αδικες, και αντιδρουμε ανταποδιδοντας ,αλλα μετα με καθαροτερο μυαλο σκεπτομενοι καταλαβαινουμε οτι ισως και εμεις να ευθυνομαστε εξισου, λιγοτερο η περισσοτερο για για μια αρνητικη εξελιξη.

Επισης για τον κυριο April ηθελα να πω οτι ο reviewer που αναφερθηκε σε παλαιοτερο post του, δεν ειχε ποτε φιλικη σχεση με το aca ουτε με εμενα!
Απλα ανεφερθηκε σε αυτο το club, βλεποντας στο website μου οτι υπαρχει σελιδα με την παρουσιαση των purifiers απο τo aca οπου υπαρχουν και συστηματα μελων που τα χρησιμοποιουν.
Επισης ο κυριος Μπουλλαματσης χρησιμοποιει οπως πολλοι το επωνυμο του στο προφιλ του και γιαυτο αναφερθηκα γιαυτον οπως πρεπει με το επωνυμο του.

Ευχαριστω και τον κυριο Τimbre που αναφερθηκε στη συμπεριφορα μου και με τιμησε με τον χαρακτηρισμο του αυτο.
Επισης ενας αλλος κυριος αναφερθηκε προσφατα οτι θα κοσμησει η παρουσια μου το club και τον ευχαριστω αν και μαλλον δεν συμφωνουν καποιοι αλλοι.

Ειναι τοσα πολλα που θα επρεπε να γραψω αλλα αυτος ο τροπος επικοινωνιας μεσω πληκτρολογιου δεν με εκφραζει γιατι δεν ειναι διαλογος face to face και για αρκετους real name to real name οπως εχω συνηθησει, και μαλιστα οταν υπαρχουν τοσο σοβαρα θεματα να συζητηθουν απο εναν προς πολλους, η απο εναν επαγγελματια που δεχεται οχι διαφημιστικα σχολια απο πολλους για πολλες ημερες, ενω ταυτοχρονα εχει δεχτει πολλα αλλα θετικα απο περιοδικα, fora, και πελατες.

Ο μονος τροπος για να καταλαβει ο ενας τον αλλον ειναι να προσπαθησει να ερθει στη θεση του αλλου. Εγω ειμαι μονο ενας ανθρωπος με ενα γνωστο χαρακτηρα ενω εσεις ειστε πολλοι και φυσικα διαφορετικοι ανθρωποι που δεν γνωριζω με διαφορετικους χαρακτηρες. Οποτε ειναι πολυ πιο δυσκολη η επικοινωνια με αυτο το μεσο.

Ειδα νεα συνεχεια....που εχει παρα πολυ μα παρα πολυ ενδιαφερον για εμενα πια αυτη τη φορα!
Τωρα ειδα και αλλες εξελιξεις με αστυνομικη υποσθεση, αγωνια και πλοκη..και πολλους λογαριασμους που απεκρυψε και που θα ανοιχτουν ωστε να λαμψει η αληθεια. Συγχαρητηρια στους κ.κ Κογια και Guybrush για τη συνεισφορα τους στην νεα και πολυ σοβαρη υποθεση αυτη.
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ και τωρα θα δουμε ποιος ειναι ποιος.

Δεν μπορει να γραφει ο καθενας οτι δεχτηκε απειλες (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ), για μια αναλυση ενος συγκεκριμενου προιοντος που θελει να κανει,χωρις αποδειξεις και να αναστατωνει ενα forum για να δημιουργησει εντυπωσεις και οχι μονο....

ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ...

Εχει οντως πολυ ενδιαφερον η εξελιξη!!!:a0210:

Νικο Μενδρινε μ ολη την ευγενεια που με διακατεχει και χωρις μεχρι τωρα να εχω παρεκτραπει ενω ισως θα επρεπε, σου λεγω με κινδυνο να τιμωρηθω απο τους διαχειριστες,,,ΠΑΣ ΚΑΛΑ? Εκει που μας χρωστουσαν μας πηραν και το βοδι δηλαδη...

Για ολα τα υπολοιπα σχετικα με τα emails τους "λογαριασμους" και τα ρεστα, μελος της διαχειριστικης ομαδας εχει πληρως ενημερωθει και εχει απο εμενα το ελευθερο να τα αναφερει...

ΥΓ. Τα bold δεν σας θυμιζουν κατι?

Aprile ανακάλεσε σε παρακαλώ,να τελειώνει εδώ η ιστορία αυτή και να συνεχιστεί το θέμα επί της ουσίας.

Να δωθεί τέλος και στην άλλη αστυνομικής πλοκής ιστορία παρακαλώ.Αν υπάρχουν θέματα,επί προσωπικού μόνο με πμ.

Κάθε τι άσχετο με το θέμα θα σβήνεται κι άν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τελικά θα κλειδωθεί.

Last edited:

Κ. Μενδρινέ εγώ έγραψα πως θα ήθελα να σας έβλεπα να γράφεται περισσότερο στο Forum για τον απλούστατο λόγο, πως άνθρωποι του χώρου σαν και εσάς, με σεβασμό πάντα στους χομπίστες αλλά και στους απλούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται να γνωρίζουν κάποιο προϊόν από κοντά, θα είναι καλό να εξηγείτε, αναλύετε, παρουσιάζετε το προϊόν σας, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σαφήνεια, αναλυτικότητα και βέβαια καλοπροαίρετη διάθεση για συζήτηση.
Έκατσα και διάβασω όλο τον "διάλογο" υβρεολόγιο περισσότερο που παρουσιάζεται στο ACA, προς μέλη του AVFORUM και δεν είδα πουθενά να ".....είμαι ενωτικός, να υποστηριζω την ειρηνη μεταξυ ολων των 3 club και την φιλια ωστε να μπορουμε να ''συνδημιουργησουμε ''και να απολαμβανουμε ολοι μαζι το ανεξαντλητο χομπι μας....", μα πουθενά. Όσο ο "Πρόεδρος" κατηγορούσε τους πάντες εσείς απλά συμμετέχατε στον διάλογο σας ή μάλλον στον μονόλογο του "Πρέδρου".

Θα έλεγα πως φάσκετε και αντιφάσκετε και πως απλά προσπαθείτε να εξημερώσετε τα πλήθη που ετοιμάζουν να "σταυρώσουν" το προϊόν σας. Μακάρι να κάνω λάθος.

Κυριε Παπαδακη,

Ψαχνοντας ειδα καποια απο τα posts μου και νομιζω οτι θα καταλαβετε.

Οταν εχω δεχτει τοοοσα βελη και επιθεσεις απο εδω προς το προσωπο μου για διαφορους λογους μετα τοσα τεστ και τοσο κοσμο να τα εγκρινει ,δεν μπορει να χαιρομουν μετα απο ολα αυτα που ειδα να συμβαινουν και να ειμαι και ευχαριστημενος. Εξ αλλου δεν ανεφερα

για του λογου το αληθες της

ΑΓΑΠΗΤΕ VTS,

Ολοι μας αγαπάμε αυτον τον χωρο που η μουσική τα μηχανηματα και οι άνθρωποι γίνονται ένα και όπου μαζί με το πάθος μαςγια μια όσο το δυνατόν πιο ποιοτική και ρεαλιστικη αναπαραγωγή ,επενδύουμε χρόνο, χρήματα και μαζί με τις λίγες η περισσότερες γνώσεις μας στο τέλος απολαμβάνουμε τη μαγεία της μουσικής, μόνοι μας η με άλλους χομπίστες και φίλους του χώρου.
..............................................................................................
Εχω χαρεί πολύ που σας είδα ενωμένους και χαρούμενους ,που σαν μια οικογένεια απολαμβάνατε το δείπνο η τις διάφορες συναντήσεις σας και τις ατέλειωτες κουβέντες για το χώρο που αγαπάμε και θυσιάζουμε σχεδόν τα πάντα γι' αυτόν.

Ειμαστε μια πολυμελής οικογένεια που ειναι αδύνατον εως απίθανο να μην υπάρξουν και κάποιες διαφωνίες, αντιρρήσεις κλπ.

Αρα ας μην τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς και ας χαρούμε όλοι μαζί την υπέροχη αυτή παρέα που θα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Δεν εχουμε σκοπό να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας. Ο σκοπός ειναι να είμαστε μια μεγάλη ομάδα φίλων της μουσικής και του audio είτε αυτό λέγεται hi-fi η high end, να αποκτούμε περισσότερες γνώσεις και να διαδίδουμε το ευγενές αυτό χόμπι και σε άλλους.

Απλά ο καθένας μας ειναι διαφορετικός σαν χαρακτήρας και σαν ακροατής και γι' αυτό ειναι πολύ πιθανο να δημιουργούνται διαφωνίες και καποιες παρεξηγήσεις. Αυτά ειναι στο πρόγραμμα και θα ήμουν ανήσυχος αν δεν συνέβαιναν γιατί δεν θα ήταν τότε τίποτα αυθόρμητο και αληθινό.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΝΜ

========================================================

Re: Τα πιό αποτελεσματικά παραφερνάλια(tweaks) στο σύστημά σας.

Αγαπητοι Φιλοι,

Ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι σε επαφη μαζι σας μεσω του av club .
Hθελα να σας ευχαριστησω για τα καλα σας λογια για τα προιοντα μου NM Sonic Purifiers Ειμαστε στον ιδιο χωρο που ολοι μας αγαπαμε. Η μουσικη και τα μηχανηματα αναπαραγωγης της ειναι το κοινο χομπι και παθος μας, μας δινουν χαρα, γνωσεις, συγκινησεις και μας ενωνουν κανοντας μας μια μεγαλη ''μουσικη'' οικογενεια.

Θα ηταν χαρα μου να δωσω δειγματα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ NM Sonic Purifier σε reviewer του av club για δοκιμη ωστε να μου δοθει η δυνατοτητα να δωσω περισσοτερες και πιο συγκεκριμενες πληροφοριες που πιστευω οτι θα ενδιαφερουν αρκετους φιλους μας.

Ευχαριστω και παλι για τη θερμη υποδοχη και σχολια για τα προιοντα μου και συντομα πιστευω θα εχουμε μια πιο συχνη επικοινωνια.

Φιλικα

Νικος Μενδρινος

========================================================

Αυτα...

Last edited by a moderator:
Το αφήνω,για να μην θεωρηθώ ότι μεροληπτώ...

Σβήστηκαν μόνο τα λίνκς.

Είναι το τελευταίο μήνυμα επί προσωπικού.Ισχύει ότι έχει γραφεί στο προηγούμενο μήνυμά μου.

Μόνο επι του θέματος απο εδώ και πέρα.

κε Μενδρινέ μόνο επι της ουσίας δεν απαντάτε ούτε παρουσιάζετε κάποια μέτρηση πεδίων πρίν και μετά.Προφανώς αδυνατείτε κι επομένως ο καθένας βγάζει τα συμπερασματά του...

Last edited:
Όποιος επιθυμεί να συνομιλεί αποκλειστικώς με πρόσωπα των οποίων γνωρίζει το ονοματεπώνυμο, μπορεί να περιορίσει τη συμμετοχή του σε φόρα που αποκλείουν τη χρήση ψευδωνύμου. Ή να μείνει στην πρόσωπο με πρόσωπο, διά ζώσης, επικοινωνία.

Για τους λοιπούς, αυτοί είναι οι κανόνες του νετ.
Η διάκριση λοιπόν "επωνύμως/ανωνύμως" παραπέμπει αλλού και είναι αν μη τι άλλο, προσβλητική.
Γιατί δηλαδή να πρέπει να σας συστηθώ με πλήρη στοιχεία πριν καν σας απευθυνθώ; Δεν θέλω να σας ξέρω και να με ξέρετε.

Μιά δωδεκάδα εξαγνιστικούς λίθους γρηγορα,μπορεί να κάνουν και για το κακό μάτι:flipout:

Πολύ ένταση και πάθος εξαιτίας των λίθων.

Δεδομένου του θέματος μεταξύ Τζιμισκή κι Απρίλη τ' αφήνω.

Ομως θα σβήνω,τα υπόλοιπα.Τα πμ δεν δημοσιεύονται Κώστα...

Αλλιώς έπρεπε νάχε κλειδωθεί,μέχρι να ηρεμήσουν άπαντες εδώ και πολύ ώρα.

Τζιμισκή το κλειδώνω προσωρινά,γιατί κατάντησε κουραστική η ιστορία.

Αν έχεις κάτι ν' απαντήσεις,ξεκλείδωσε κι απάντησε.

Ες αύριον τα σπουδαία κύριοι,και μέχρι τότε μακρυά απο τα Η/Μ πεδία-bye-

Last edited:
Status
Not open for further replies.