Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Δεν ζητάω από αυτούς τίποτα ξέρω την ποιοτητά τους.
Από εσένα ζήτησα να καταδικάσεις το υβρεολόγιο όχι μόνο απεναντί μου αλλά και απέναντι φίλων σου.
Τόσο δύσκολο σου είναι να πείς ότι είναι σκουπίδι το υβριστικό κείμενο του ?

Αυτό δεν το είδες ή δεν το κατάλαβες;

Φυσικά και δεν επικροτώ αυτό τον τρόπο γραφής.

Από εκεί και πέρα ούτε νοιώθω υπεύθυνος για κάτι που έχει γράψει κάποιος άλλος σε κάποιο άλλο forum ούτε πρόκειται να απολογηθώ για αυτό.
Το ότι κάποιος γράφει σε κάποιο forum δεν σημαίνει ούτε ότι συμφωνεί με ότι γραφτεί εκεί ούτε ότι είναι υπεύθυνος για αυτά.
Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τον τρόπο του για να εκφράζεται και επειδή ο τρόπος του συγκεκριμένου κυρίου δεν συμφωνεί με τους τρόπους που ζητάμε εμείς από τα μέλη μας παραμένει bannaρισμένος.

Απλά πράγματα,δεν χρειάζεται να τα μπερδεύουμε.

Ο ισχυρισμός του κατασκευαστή είναι,ότι απορροφά και συγκρατεί-εξαφανίζει τα Η/Μ πεδία(μάλιστα τα βάζει και πάνω στον...ηλεκτρικό πίνακα).

Υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις:

1.Περιέχει και μονωτικά υλικά.Σ' αυτή την περίπτωση,μόνο τοπικά κι ελάχιστα μπορεί να επιδράσουν οι λίθοι.Αν συμβαίνει αυτό,είναι πραχτικά άνευ ουσίας.Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με οποιοδήποτε μονωτικό υλικό του εμπορίου,που κοστίζει μερικές δεκάδες δολλάρια κι όχι χιλιάρικα.Απλά δεν θα έχει καμία ουσιαστική επίδραση.Αν ενδιαφέρεστε πώς γίνεται η μόνωση απο εξειδικευμένες εταιρείες,ανατρέξτε σε προηγούμενα μηνύματα με λίνκς ή άλλα ανάλογα σάϊτς.

2.Δεν περιέχει μονωτικά υλικά.Σ'αυτήν την περίπτωση μόνο στην μερική κι όχι αποτελεσματική καταστολή κραδασμών,μπορούν να επιδράσουν και πάλι κοστίζοντας χιλιάρικα.Επίσης μπορούν να θεωρηθούν σαν πανάκριβα διακοσμητικά αντικείμενα.

3.Κάνουν ότι ισχυρίζεται ο κατασκευαστής.Οπως έχει ειπωθεί δεκάδες φορές,αυτό δεν γίνεται.

Ολά τ' άλλα είναι εκ του περιττού.

Συνεχίζουμε αυστηρά μόνο επί του θέματος.

Προσωπικές διαφορές μόνο με pm και θέματα που αφορούν απειλές στην αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας,για να βγάλει άκρη,ποιός έστειλε τί και γιατί.Εδώ στο φόρουμ,δεν έχουμε τέτοια καθήκοντα κι αρμοδιότητες.

Είχαμε μείνει εδώ.

Last edited:
Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Καλά κάνεις και δεν στοιχηματίζεις.

Δεν χρειάζονται αναλύσεις στον...Δημόκριτο:flipout:

Εγώ είμαι απλός και πρακτικός άνθρωπος.

Αν ήμουν στην θέση του κου Μενδρινού και ήθελα να στηρίξω όσα υποστηρίζω-άσχετα άν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας,θα έπαιρνα ένα όργανο(κόστος γύρω στα 200-250 ευρό) και θα έκανα μετρήσεις πεδίων πρίν και μετά την τοποθέτηση των εξαγνιστικών λίθων.

Πέρα απο το γεγονός,ότι δεν απαντάει επι της ουσίας σε τίποτα,κοινώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε,το ότι δεν κάνει ούτε κι αυτό,κάνει περιττή κάθε άλλη συζήτηση.

Τι να συζητάμε;Γιατί δεν τα ακούμε;Μα προσωπικά θα θεωρούσα εαυτόν αφελή άν το έκανα.

Κι εδώ.

Απ' ότι βλέπεις,μπλέξαμε με αστυνομικές ιστορίες,με αντιπαραθέσεις και κατασκοπευτικά σενάρια,με.......

Εκ των πραγμάτων,πρέπει να γίνει αφενός κατανοητό,ότι δεν θα επιτραπούν πλέον άλλες διαλυτικές εκτροπές απο το θέμα και αφετέρου,ότι η διαχείριση για να το υλοποιήσει θα είναι παρούσα.

Οταν λοιπόν δεν υπήρχαν διαχειριστές κι αντμινς λόγω Σ/Κ,προτιμήσαμε να παραμείνει κλειστό για λίγο περισσότερο.Η εύκολη λύση θα ήταν να κλείσει εντελώς μετά απο τόσες ιστορίες και προβλήματα,αλλά θέλουμε να πληροφορηθούν το δυνατόν καλύτερα τα μέλη μας κι αυτό θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε.

Μόνο που χρειάζεται να βοηθήσουμε όλοι σ´ αυτό...

Δεν καταλαβαίνω πρός τι τα ανακοινωθέντα εδώ σε δημόσια θέα...

Σε παρακαλώ να μην χρησιμοποιήσεις άλλη φορά το φόρουμ για διαπροσωπικά θέματα κι ατομικές σου πρωτοβουλίες.

Last edited:
Αναφερω την καταληξη προαναγγελθεισης δηλωσης εδω στο φορουμ που επικροτηθηκε απο πολλους ως ακρως ενδιαφερουσα και αφορα
τα pufiriers.
Τιποτα παραπανω..

Εδώ το μόνο που όφειλες είναι μιά δημόσια συγνώμη,γι' όσα έγραψες πάλι δημόσια,περί διαρροής στοιχείων σου σ' αλλο φόρουμ.

Εγραψες ότι δεν θα δημοσιοποιήσεις τα όποια αποτελέσματα,αλλά θα τα δώσεις μόνο στον κατασκευαστή υπό όρους.Αρκετά τα αστεία και τα παιχνίδια εδώ,άν θέλεις να παραμείνεις μέλος.

Αντε γιατί αρκετά σε ανεχτήκαμε.

Last edited:
Τα οποια οντως διερρευσαν.
Οταν βρεθει το πως και κριθει απαραιτητο θα ζητησω συγνωμη..να εισαι σιγουρος.

Μην τα μπλεκεις...

Εγω δεν παιζω.
Εαν ειμαι σιγουρος για την νομιμοποιηση μου θα τις ανακοινωσω...

Αν μη τι άλλο είμαστε μια σοβαρή σελίδα και έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε από το να αποδεικνύουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες/

Όποιος νομίζει ότι υπάρχει περίπτωση να διαρρέονται στοιχεία του ή να γίνεται οποιουδήποτε είδους χρήση ή εκμετάλλευση αυτών πέραν των αναγκών της πλατφόρμας όπου τρέχει το avclub.gr, μπορεί να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

Από εμάς η συζήτηση θεωρείται λήξασα.

Στο μέλος papakos επιβλήθηκε 6μηνος αποκλεισμός.

Status
Not open for further replies.