Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Ωραία ας δεχτούμε για την συζήτηση ότι αυτά τα πράγματα απορροφούν την ακτινοβολία.Αυτή ακτινοβολία που πηγαίνει????Εξαφανίζετε,μετατρεπετε σε κάτι???????????????????????????

Σε θερμοτητα .

NMSONIC, αμφισβητείτε το κείμενο που έβαλε ο DIPIE?
Κατάλαβα σωστά σε ποιον επιστήμονα αναφερθήκατε?
Εσείς έχετε τις μετρήσεις? Θα τις δημοσιεύσετε?

Θα μου επιτρεψετε να ξαναπω οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρεχω νομικη καλυψη στον πελατη μου και να μεταφερω κατ' εντολη του οτι οι μετρησεις οντως εγιναν, υπαρχουν και δεν ειναι δηθεν.

Για ολα τα αλλα ειναι αρμοδιος μονον ο ιδιος, δεν συμμετεχω στις αποφασεις του.

Σε θερμοτητα .

Και δεν ειπε κανεις οτι εξαφανιζεται, απορροφαται καποιο ποσοστο της.

http://www.nmsonic.com/faq.htm
Q: Where does the “pollution” go to?

A: The electrons and the negative fields of the system are attracted into the purifier, where they are converted into a protective shield. It's almost like a web, covering the area around your equipment, in order to prevent the exterior fields from entering and affecting the internal circuits.
Τα παραπάνω τα θεωρείτε ισοδύναμα?

Θα μου επιτρεψετε να ξαναπω οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρεχω νομικη καλυψη στον πελατη μου και να μεταφερω κατ' εντολη του οτι οι μετρησεις οντως εγιναν, υπαρχουν και δεν ειναι δηθεν.

Για ολα τα αλλα ειναι αρμοδιος μονον ο ιδιος, δεν συμμετεχω στις αποφασεις του.

Οι μετρήσεις είναι κάτι το χρήσιμο. Για αυτό προτρέπω όλους να τις ανακοινώνουν στο διαδίκτυο.

Κύριε Μενδρινε χαίρομαι που απαντήσατε στην ερώτηση μου.Θα ήθελα να συνεχίσετε και στις ερωτήσεις άλλων μελών...

Χθες το βραδυ σε φιλο καναμε το ακόλουθο τεστ στα μηχανηματα του.
Αναψαμε τον τελικο και βαλαμε πανω του μια πυξιδα. Η βελόνα της πυξίδας άρχισε να γυρίζει τρελά. Βγάλαμε την πυξίδα, βάλαμε ένα purifier και πάνω του την πυξίδα.
Ας μου εξηγήσει κάποιος επιστήμονας τι έκανε το purifier στην βελόνα της πυξιδας και σταματησε να γυριζει σαν τρελη.

Το ίδιο ακριβώς πείραμα έκανα κι εγώ με την πυξίδα μόνο που δεν είχα purifier διαθέσιμο και χρησιμοποίησα ένα μεταλλικό σουβέρ. Εβαλα την πυξίδα πάνω στο μεταλλικό σουβέρ και σταμάτησε να γυρίζει σαν τρελλή. Μήπως να γέμιζα τον τελικό μου με σουβέρ;

Κύριε Μενδρινε χαίρομαι που απαντήσατε στην ερώτηση μου.Θα ήθελα να συνεχίσετε και στις ερωτήσεις άλλων μελών...

Παρακαλω,

Απηντησα σε φιλο που με υπεβαλε αρκετες ερωτησεις.

Για τα υπολοιπα θα μας πει ο Κυριος Συμβολαιογραφος....που εμφανιστηκε τετοια ωρα...και τοσο περασμενη...εκανε log in ακριβως μολις απαντησα σε εσας και εκτος των αλλων ανεφερα τους.... Δημοκριτους....στο av club....

Τι συμπτωσεις και αυτες......

μας δικο σας συμβολαιογραφος ειναι.....οχι?

μας δικο σας συμβολαιογραφος ειναι.....οχι?

Οχι αγαπητε, ειναι του κυριου Papakos που ειναι μπαναρισμενος στο av club ....και με ενδιαφερει η..... αναλυση....του...

Εσείς τις έχετε? Θα τις δημοσιεύσετε?

Η ύπαρξη μετρήσεων σε συμβολαιογράφο δεν λέει πολλά. Το θέμα είναι να τις δούμε.
Επίσης πιστοποιήστε μου σας παρακαλώ τον επιστήμονα γιατί το google search που έκαμα δεν το εμπιστεύομαι.
Και παρακαλώ και πάλι εξηγήστε μου αν όσα αναφέρονται στο website σας πρέπει να τα θεωρούμε ορθά.

ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ Ο ''ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ'' ΚΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ... ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ.
Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ AV CLUB, ΣΤΟ AV SITE KAI ΣΤΟ AUDIO POINT!!!,

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

ποσο κοστισανε τα σουβερ?

Να πω την αμαρτία μου τα σουβέρ ήταν Christophle και κόστισαν πολύ... Μάλλον γι αυτό θα έκαναν καλή δουλειά. ;)
Τα άλλα τα φθηνά τα διαφημιστικά του Σκλαβενίτη με τα καραβάκια πάνω δεν ήταν καν μεταλλικά και δεν έκαναν απολύτως τίποτα. :bigcry:

λυπαμαι Κε Komhst 3 μερες Μπαν και με τον Συμβολαιογραφο σας αυριο στην αναφορα

Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Να πω την αμαρτία μου τα σουβέρ ήταν Christophle και κόστισαν πολύ... Μάλλον γι αυτό θα έκαναν καλή δουλειά. ;)
Τα άλλα τα φθηνά τα διαφημιστικά του Σκλαβενίτη με τα καραβάκια πάνω δεν ήταν καν μεταλλικά και δεν έκαναν απολύτως τίποτα. :bigcry:

Καλο αυτο για εμενα.:grandpa::em04special_8:

Ποσο κοστιζουν τα Christople? Ετσι για την ιστορια.

NMSONIC, εγώ ακόμα δεν κατάλαβα
εάν έχω εντοπίσει σωστά των επιστήμονα,
εάν έχετε εσείς τις οποίες (έστω άλλες) μετρήσεις και δεν τις δημοσιεύετε
και εάν πρέπει να εμπιστευόμαστε τα όσα γράφετε στο site σας.

Το κλειδώνω το νήμα για απόψε, πιστεύω ότι κατέληξε κουραστικό για όλους μας.

Status
Not open for further replies.