Ωραία ας δεχτούμε για την συζήτηση ότι αυτά τα πράγματα απορροφούν την ακτινοβολία.Αυτή ακτινοβολία που πηγαίνει????Εξαφανίζετε,μετατρεπετε σε κάτι???????????????????????????
Σε θερμοτητα .
Ωραία ας δεχτούμε για την συζήτηση ότι αυτά τα πράγματα απορροφούν την ακτινοβολία.Αυτή ακτινοβολία που πηγαίνει????Εξαφανίζετε,μετατρεπετε σε κάτι???????????????????????????
Σε θερμοτητα .
Σε θερμοτητα .
Και δεν ειπε κανεις οτι εξαφανιζεται, απορροφαται καποιο ποσοστο της.
Τα παραπάνω τα θεωρείτε ισοδύναμα?Q: Where does the “pollution” go to?
A: The electrons and the negative fields of the system are attracted into the purifier, where they are converted into a protective shield. It's almost like a web, covering the area around your equipment, in order to prevent the exterior fields from entering and affecting the internal circuits.
Θα μου επιτρεψετε να ξαναπω οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρεχω νομικη καλυψη στον πελατη μου και να μεταφερω κατ' εντολη του οτι οι μετρησεις οντως εγιναν, υπαρχουν και δεν ειναι δηθεν.
Για ολα τα αλλα ειναι αρμοδιος μονον ο ιδιος, δεν συμμετεχω στις αποφασεις του.
Χθες το βραδυ σε φιλο καναμε το ακόλουθο τεστ στα μηχανηματα του.
Αναψαμε τον τελικο και βαλαμε πανω του μια πυξιδα. Η βελόνα της πυξίδας άρχισε να γυρίζει τρελά. Βγάλαμε την πυξίδα, βάλαμε ένα purifier και πάνω του την πυξίδα.
Ας μου εξηγήσει κάποιος επιστήμονας τι έκανε το purifier στην βελόνα της πυξιδας και σταματησε να γυριζει σαν τρελη.
Κύριε Μενδρινε χαίρομαι που απαντήσατε στην ερώτηση μου.Θα ήθελα να συνεχίσετε και στις ερωτήσεις άλλων μελών...
μας δικο σας συμβολαιογραφος ειναι.....οχι?
ποσο κοστισανε τα σουβερ?
Να πω την αμαρτία μου τα σουβέρ ήταν Christophle και κόστισαν πολύ... Μάλλον γι αυτό θα έκαναν καλή δουλειά.![]()
Τα άλλα τα φθηνά τα διαφημιστικά του Σκλαβενίτη με τα καραβάκια πάνω δεν ήταν καν μεταλλικά και δεν έκαναν απολύτως τίποτα. :bigcry:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.