- 13 July 2007
- 17,261
Παίδες,χθές το βράδυ,στήθηκε το σύστημα του "μικρού" εξαδέλφου(Leema Xero,Leema Pulse,Trends dac+laptop).
Ομολογώ,ότι είμαι αδαής στα αναγκαία σεταρίσματα,κατεβάσματα,για ν' αρχίσει να τρέχει το σύστημα pc+dac...
Eχει δύο laptop.Ενα μεγάλο Acer που τρέχει Vista κι ένα παλιότερο ίδιας μάρκας,που τρέχει Windows XP.
Εγιναν κάποιες προσπάθειες να κατεβάσουμε το foobar,ένα ISIO...something
,αλλά απο το μεγάλο pc ακούγαμε σχεδόν μόνο το ...ανεμιστηράκι του μηχανήματος.Δοκιμάσαμε το παλιότερο laptop,το οποίο επαιζε σε κανονικές εντάσεις.Η σύνδεση έγινε μέσω USB κι όταν απελπιστήκαμε,απο την είσοδο ακουστικών των laptops.
Κάπου εκεί,σταμάτησαν οι προσπάθειες,γιατί είχε πάει μία η ώρα το βράδυ...
Θα θέλατε να βοηθήσετε την κατάσταση,περιγράφοντας βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνει,για να παίξει κανονικά με το μεγάλο laptop με τα Vista;
Επειδή πληροφορίες υπάρχουν,αλλά είναι σκορπισμένες σε διάφορα θέματα,νομίζω,ότι θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ένας τέτοιος οδηγός με όλες τις συναφείς πληροφορίες-προτάσεις σ' ένα θέμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
(εννοείται,ότι θα πώ στον Μιχάλη να γραφτεί και να συζητάει απευθείας,ο ίδιος μαζί σας)
Ομολογώ,ότι είμαι αδαής στα αναγκαία σεταρίσματα,κατεβάσματα,για ν' αρχίσει να τρέχει το σύστημα pc+dac...
Eχει δύο laptop.Ενα μεγάλο Acer που τρέχει Vista κι ένα παλιότερο ίδιας μάρκας,που τρέχει Windows XP.
Εγιναν κάποιες προσπάθειες να κατεβάσουμε το foobar,ένα ISIO...something

Κάπου εκεί,σταμάτησαν οι προσπάθειες,γιατί είχε πάει μία η ώρα το βράδυ...
Θα θέλατε να βοηθήσετε την κατάσταση,περιγράφοντας βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνει,για να παίξει κανονικά με το μεγάλο laptop με τα Vista;
Επειδή πληροφορίες υπάρχουν,αλλά είναι σκορπισμένες σε διάφορα θέματα,νομίζω,ότι θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ένας τέτοιος οδηγός με όλες τις συναφείς πληροφορίες-προτάσεις σ' ένα θέμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
(εννοείται,ότι θα πώ στον Μιχάλη να γραφτεί και να συζητάει απευθείας,ο ίδιος μαζί σας)
Last edited: