Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Λόγω της μέρας, θα πρότεινα η μάζωξη να γίνει στις 10, κάποιοι δουλεύουν, κάποιοι θα είναι στην έκθεση κάποιο θα ψάχνουν πάρκιν κανά μισάωρο.
μπορει να τραγουδηση Live και ο Μανωλακος ..!!!!
παρακαλώ το μέλος Kosh να διευκρινίσει μέχρι αύριο αν είναι δυνατόν το "οριστικόν" της συμμετοχής του . Ευχαριστώ
Φοβασαι μην πληρωσεις? :tee:Μην ανησυχεις τρωω λιγο . (Ειδικα με τον Τζιμη να τραγουδα live !!).![]()
Φοβασαι μην πληρωσεις? :tee:Μην ανησυχεις τρωω λιγο . (Ειδικα με τον Τζιμη να τραγουδα live !!).![]()
Κανονικά, κι αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς πρέπει να κάτσω τουλάχιστον 4-5 καρέκλες "αριστερότερά" σου...:violent-smiley-030:
Ποιο καλό παιδί από τη Σαλονίκη έχει την καλή διάθεση να μου φέρει ένα κιλό τρίγωνα Πανοράματος ?????? από τα καλά εεεε!!!!..:worshippy::worshippy:
Με το αζημίωτο βέβαια...... ευχαριστώ....:2thumb22sup:
Ποιο καλό παιδί από τη Σαλονίκη έχει την καλή διάθεση να μου φέρει ένα κιλό τρίγωνα Πανοράματος ?????? από τα καλά εεεε!!!!..:worshippy::worshippy:
Με το αζημίωτο βέβαια...... ευχαριστώ....:2thumb22sup:
ούτως ή άλλως θα φέρω γιά την ομήγυρη...
Γιά πε...τι δίνεις ?![]()
για σένα ότι θέλεις !!!!!!
οπότε βάζεις και ένα έξτρα κουτί για μένα εεε????? φανταστικέ Δημήτρη !!!!!!
p.s. είναι χάρη για την γυναίκα μου (και για μένα φυσικά), μου είπε αν έρθουν από πάνω και δεν σου (της) φέρουν τρίγωνα, στην ταβέρνα δε πας !!!!!!
για σένα ότι θέλεις !!!!!!
οπότε βάζεις και ένα έξτρα κουτί για μένα εεε????? φανταστικέ Δημήτρη !!!!!!
p.s. είναι χάρη για την γυναίκα μου (και για μένα φυσικά), μου είπε αν έρθουν από πάνω και δεν σου (της) φέρουν τρίγωνα, στην ταβέρνα δε πας !!!!!!
λέγε γρήγορα
μικρά ή κανονικά?
Επίσης: θα έρθουν στην Ταβέρνα.
αν δεν εμφανιστείς ...εξαφανίστηκαν.
Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου....:grandpa:
Βλέπω σύσσωμη την Αθλητική κατηγορία στο event..![]()
Βλέπω σύσσωμη την Αθλητική κατηγορία στο event..![]()
Θα γίνουν δύο όμιλοι.
Δυστυχώς η επαρχία δε θα έχει εκπροσώπιση...
Θα έχει.
Και εγώ επαρχιώτης ειμαι.
Μισός Γιαννιώτης ,μισός Καλαματιανός.
Και ο πρώτος μου ξάδελφος ,συνονοματος ,μενει Κέρκυρα.:grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.