Ταβέρνα Παρασκευής

Λόγω της μέρας, θα πρότεινα η μάζωξη να γίνει στις 10, κάποιοι δουλεύουν, κάποιοι θα είναι στην έκθεση κάποιο θα ψάχνουν πάρκιν κανά μισάωρο.

la liste finale?
Ένδυση: de rigueur

1. supersonic
2. Κώστας Λυμπερόπουλος
3. Σπύρος Σούρλας
4. Δαμιανός Δημητριάδης
5. Δημοκηδής
6. Guybrush
7. Skakinen
8. Busoni
9. Stellios Papa
10. Babis K.
11. Δημητρης Μανωλάκος
12. Δημητρης Ν.
13. ΜOUKIOUROUFIS KOSTAS
14. mmoukiou
15. PanMan
16. Morfeas
17. Larry
18. Emilot
19. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΪΡΑΧΤΑΡΗΣ
20. mdvq
21. Hlias
22. Τζιμάκος
23. Eki 65
24. ΜcZab απέναντι από τον Σούρλα, δίπλα στον Guybrush (εκ δεξιών) και τον PanMan (εξ αριστερών)
25. Nikos F
26. Dimitris Ioannou
27. Δημήτρης Θ.
28. DIPIE
29. Γιώργος Κουνελάκης
30. Κοsh
31. Αfam(?)
32. Photis(?)

παρακαλώ το μέλος Kosh να διευκρινίσει μέχρι αύριο αν είναι δυνατόν το "οριστικόν" της συμμετοχής του . Ευχαριστώ

Φοβασαι μην πληρωσεις? :tee:Μην ανησυχεις τρωω λιγο . (Ειδικα με τον Τζιμη να τραγουδα live !!).:flipout:

Απάντηση: Re: Ταβέρνα Παρασκευής

Φοβασαι μην πληρωσεις? :tee:Μην ανησυχεις τρωω λιγο . (Ειδικα με τον Τζιμη να τραγουδα live !!).:flipout:

οχι θέλω να ξέρω τι να κανονίσω για Παρασκευή βράδυ. Μην τρέχω τελευταία στιγμή

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ταβέρνα Παρασκευής

Κανονικά, κι αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς πρέπει να κάτσω τουλάχιστον 4-5 καρέκλες "αριστερότερά" σου...:violent-smiley-030:

Ετσι που θα πάς να κάτσεις αγόρι μου σέ βλέπω να αρχίσεις να στρίβεις ´δεξιά´.:flipout::flipout::flipout:

Ποιο καλό παιδί από τη Σαλονίκη έχει την καλή διάθεση να μου φέρει ένα κιλό τρίγωνα Πανοράματος ?????? από τα καλά εεεε!!!!..:worshippy::worshippy:

Με το αζημίωτο βέβαια...... ευχαριστώ....:2thumb22sup:

Ποιο καλό παιδί από τη Σαλονίκη έχει την καλή διάθεση να μου φέρει ένα κιλό τρίγωνα Πανοράματος ?????? από τα καλά εεεε!!!!..:worshippy::worshippy:

ούτως ή άλλως θα φέρω γιά την ομήγυρη...
Γιά πε...τι δίνεις ?:grinning-smiley-043

Και τον Μουσλίνοβιτς αν είναι δυνατόν!

ούτως ή άλλως θα φέρω γιά την ομήγυρη...
Γιά πε...τι δίνεις ?:grinning-smiley-043

για σένα ότι θέλεις !!!!!!

οπότε βάζεις και ένα έξτρα κουτί για μένα εεε????? φανταστικέ Δημήτρη !!!!!!:grinning-smiley-043-bye-

p.s. είναι χάρη για την γυναίκα μου (και για μένα φυσικά), μου είπε αν έρθουν από πάνω και δεν σου (της) φέρουν τρίγωνα, στην ταβέρνα δε πας !!!!!!

οπότε βάζεις και ένα έξτρα κουτί για μένα εεε????? φανταστικέ Δημήτρη !!!!!!:grinning-smiley-043-bye-

p.s. είναι χάρη για την γυναίκα μου (και για μένα φυσικά), μου είπε αν έρθουν από πάνω και δεν σου (της) φέρουν τρίγωνα, στην ταβέρνα δε πας !!!!!!

λέγε γρήγορα
μικρά ή κανονικά?
Επίσης: θα έρθουν στην Ταβέρνα.
αν δεν εμφανιστείς ...εξαφανίστηκαν.:grinning-smiley-043
Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου....:grandpa:

Υπάρχει και ο Χατζηφωτίου στη Χ.Τρικούπη, χαμηλά κοντά στην Ακαδημίας.
Πρέπει να έχει και τρίγωνα, έχει πάντως πολλά γλυκά απο Θεσσαλονίκη που λένε ότι έιναι καλά. Δεν έχω δοκιμάσει.
Για μένα το καλύτερο ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη είναι ο Χατζής, έτη φωτός από τα άλλα. Και Τσαρουχάς για σούπα αργά, κοντά στο ξημέρωμα (άσχετο με γλυκά αλλά τοκαλό να λέγεται;) )

λέγε γρήγορα
μικρά ή κανονικά?
Επίσης: θα έρθουν στην Ταβέρνα.
αν δεν εμφανιστείς ...εξαφανίστηκαν.:grinning-smiley-043
Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου....:grandpa:

εννοείται κανονικά, τι μας πέρασες !!!!!!:flipout::flipout:

γιούπιιιιιιιι, πήρα διανυκτέρευση !!!!!!!!!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ταβέρνα Παρασκευής

Θα γίνουν δύο όμιλοι.

Δυστυχώς η επαρχία δε θα έχει εκπροσώπιση...

Θα έχει.
Και εγώ επαρχιώτης ειμαι.
Μισός Γιαννιώτης ,μισός Καλαματιανός.
Και ο πρώτος μου ξάδελφος ,συνονοματος ,μενει Κέρκυρα.:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ταβέρνα Παρασκευής

Θα έχει.
Και εγώ επαρχιώτης ειμαι.
Μισός Γιαννιώτης ,μισός Καλαματιανός.
Και ο πρώτος μου ξάδελφος ,συνονοματος ,μενει Κέρκυρα.:grandpa:

Ωραία!

Βάλε τα δυνατά σου!
Θα σου στείλω και μαζορέτες!