To καταχάρηκα προχτές στη ταβέρνα που αφενός τηρήσαμε τη παράδοση της Παρασκευής της Έκθεσης και αφετέρου γνώρισα και πολλούς από τους φίλους της Μουσικής Κατηγορίας που ως τώρα δεν είχα τη τύχη να συναντήσω.
Περάσαμε καταπληκτικά, ανταλλάξαμε και τα σιντιά μας σε ποσότητες ουκ ευκαταφρόνητες, πηρουνιάσαμε και τη ρόκα τη ρημάδα και όλα κύλησαν σούπερ.
Η κίνηση του Αfam με τα πούρα ήταν θαύμα επίσης, αν και δεν καπνίζω..
Ο λόγος του Chief προς το τέλος χειμαρρώδης και αμείλικτος...:worshippy:
Η επιλογή του Στέλιου για το μαγαζί ιδανική.
Πάντα τέτοια να'χουμε να καραγουστάρουμε!
Η ενότητα μας δεν διασπάται και ούτε πρόκειται.
p.s. άντε μη γραφτώ και στο Σωματείο στη τελική...
μα καλά τώρα το λες που κάποιοι σκεπτόμαστε να εγγραφούμε ????![]()
Oμαδικό ντου?
... Ντουντού δηλαδής?![]()
Το πιστεύετε ότι κατέβηκα στην Αθήνα και τους έβγαλα και έξω;
Ξέρουν αυτοί για ποιους μιλάω...
μήπως να έβαζα εσένα στην θέση του γαμπρού ????
Χμμμμ πιο καλό μου φαίνεται !:grandpa:
Στην "Ταβέρνα της Παρασκευής"(πλέον πρέπει να θεσμοθετηθεί και να κλειδώσει το όνομα) πέρασα πολύ ομορφα κι εγω. Και μόνο τόσοι που σηκώθηκαν να με χαιρετήσουν την ώρα που ανέβηκα στο πατάρι, με συγκίνησε...βέβαια, δεν παρέλειψαν να μου τα χωσουν που άργησα και δεν κράταγα τη λίστα στην είσοδο :7SFGSFG:
Iδιαίτερα χαίρομαι για τη γνωριμία με τους Μανωλάκο, Ντοκ και Δημητρη Παναγιωτίδη που τόσο καιρό γνώριζα μόνον στο forum. Η δυναμική της διαδικτυακής αυτής παρέας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία...σκεφτείτε μονο οτι για όλους μας ειναι πλέον καθημερινότητα και μάλιστα συνειδητή κι απολαυστική.
Στα συν ο Larry που ακούραστα φρόντιζε να είμαστε όλοι άνετα στο μικρό πατάρι και να σερβιριστούμε, έστω και αργά που ήρθαμε.... Στα μείον πάλι ο Larry γιατι είπε στα γκομε....στις κοπελίτσες, ότι ειμαστε Σύλλογος Γκέι και πρόγκηξαν![]()
![]()
Larry, απλά![]()
:slapface:... Αυτά παθαίνει όποιος ποστάρει στις 4 το πρωι... Ξεχνά με ποιούς έτρωγε... PanMan, Ηlia![]()
Hλία, οφείλω να σου απονείμω εύσημα για ένα ακόμα πράγμα εκτός από τη χαρά της πρώτης γνωριμίας στη ταβέρνα: ήσουν αυτός που τράβηξε (σύμφωνα με τις μαρτυρίες επειδή ήμουν απών) τη καλύτερη φωτό της Έκθεσης, τουλάχιστον από αυτές που ανέβηκαν στο αντίστοιχο thread... Όταν την είδα αναρωτήθηκα ποιός ήταν ο πανάξιος αυτουργός...
Τιμή και δόξα στη Μουσική Κατηγορία άλλη μια φορά!
:worshippy::worshippy::worshippy:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.