Ταβέρνα Παρασκευής

To καταχάρηκα προχτές στη ταβέρνα που αφενός τηρήσαμε τη παράδοση της Παρασκευής της Έκθεσης και αφετέρου γνώρισα και πολλούς από τους φίλους της Μουσικής Κατηγορίας που ως τώρα δεν είχα τη τύχη να συναντήσω.
Περάσαμε καταπληκτικά, ανταλλάξαμε και τα σιντιά μας σε ποσότητες ουκ ευκαταφρόνητες, πηρουνιάσαμε και τη ρόκα τη ρημάδα και όλα κύλησαν σούπερ.
Η κίνηση του Αfam με τα πούρα ήταν θαύμα επίσης, αν και δεν καπνίζω..-bye-
Ο λόγος του Chief προς το τέλος χειμαρρώδης και αμείλικτος...:worshippy:
Η επιλογή του Στέλιου για το μαγαζί ιδανική.

Πάντα τέτοια να'χουμε να καραγουστάρουμε!
Η ενότητα μας δεν διασπάται και ούτε πρόκειται.

p.s. άντε μη γραφτώ και στο Σωματείο στη τελική...

To καταχάρηκα προχτές στη ταβέρνα που αφενός τηρήσαμε τη παράδοση της Παρασκευής της Έκθεσης και αφετέρου γνώρισα και πολλούς από τους φίλους της Μουσικής Κατηγορίας που ως τώρα δεν είχα τη τύχη να συναντήσω.
Περάσαμε καταπληκτικά, ανταλλάξαμε και τα σιντιά μας σε ποσότητες ουκ ευκαταφρόνητες, πηρουνιάσαμε και τη ρόκα τη ρημάδα και όλα κύλησαν σούπερ.
Η κίνηση του Αfam με τα πούρα ήταν θαύμα επίσης, αν και δεν καπνίζω..-bye-
Ο λόγος του Chief προς το τέλος χειμαρρώδης και αμείλικτος...:worshippy:
Η επιλογή του Στέλιου για το μαγαζί ιδανική.

Πάντα τέτοια να'χουμε να καραγουστάρουμε!
Η ενότητα μας δεν διασπάται και ούτε πρόκειται.

p.s. άντε μη γραφτώ και στο Σωματείο στη τελική...

μα καλά τώρα το λες που κάποιοι σκεπτόμαστε να εγγραφούμε ????-bye-

Το πιστεύετε ότι κατέβηκα στην Αθήνα και τους έβγαλα και έξω; :flipout:

Ξέρουν αυτοί για ποιους μιλάω...

πάντα χρειάζεται μία χείρα βοηθείας !!!!!:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Ταβέρνα Παρασκευής

μήπως να έβαζα εσένα στην θέση του γαμπρού ????
Χμμμμ πιο καλό μου φαίνεται !:grandpa:

μα τι λες...
ο ΠαπαΤσάκωνας γαμπρός ?

Το βράδυ της Παρασκευής παιδιά για μένα ήταν απλώς συγκλονιστικό!Η παρέα φαίνεται να έχει μεγαλώσει αφενός, αφετέρου παρατήρησα και το καταθέτω αυτό οτι φέτος ήταν μία απο τις πιο "ζεστές", "φιλικές" και "δεμένες" συγκεντρώσεις που έχουν γίνει για μένα,τουλάχιστον απο τον καιρό που έχω υπάρξει μαζί σας, και βέβαια μιλάμε για μια πολύ μεγάλη σε κόσμο συγκέντρωση.Φαίνεται πως το "θηρίο" μπορεί να κοιμάται για λίγο αλλά ξυπνάει με πολύ έντονη διάθεση.
Και εννοείται, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να διανοηθώ πριν περίπου δύο χρόνια που είμαι εδώ, ότι μέσα απο ένα τόσο "παρεξηγημένο" και "απρόσωπο" τρόπο επικοινωνίας, θα γνώριζα κόσμο, θα έκανα νέους φίλους ,θα έκανα διακοπές με άτομα απο εδώ, θα ανέβαινα Θεσσαλονίκη να συναντήσω τους εκεί συμφορουμίτες.
Κάποια πράγματα που απλά δεν γίνονται, εδώ με έναν μαγικό τρόπο έχουν υπάρξει και συνεχίζουν να υπάρχουν, για μένα και για πολλούς.

Πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα.

Στην "Ταβέρνα της Παρασκευής"(πλέον πρέπει να θεσμοθετηθεί και να κλειδώσει το όνομα :grinning-smiley-043) πέρασα πολύ ομορφα κι εγω. Και μόνο τόσοι που σηκώθηκαν να με χαιρετήσουν την ώρα που ανέβηκα στο πατάρι, με συγκίνησε...βέβαια, δεν παρέλειψαν να μου τα χωσουν που άργησα και δεν κράταγα τη λίστα στην είσοδο :7SFGSFG:

Iδιαίτερα χαίρομαι για τη γνωριμία με τους Μανωλάκο, Ντοκ και Δημητρη Παναγιωτίδη που τόσο καιρό γνώριζα μόνον στο forum. Η δυναμική της διαδικτυακής αυτής παρέας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία...σκεφτείτε μονο οτι για όλους μας ειναι πλέον καθημερινότητα και μάλιστα συνειδητή κι απολαυστική.

Στα συν ο Larry που ακούραστα φρόντιζε να είμαστε όλοι άνετα στο μικρό πατάρι και να σερβιριστούμε, έστω και αργά που ήρθαμε.... Στα μείον πάλι ο Larry γιατι είπε στα γκομε....στις κοπελίτσες, ότι ειμαστε Σύλλογος Γκέι και πρόγκηξαν :flipout: :flipout: :flipout:

Larry, απλά :grinning-smiley-043

Ηταν πολυ ωραια ....
Φυγαμε λιιιιγο νωρις γιατι και γω και η παλιογρια ο Dipie, ειμαστε κομματια απο την δουλεια.
Παντα τετοια!!!!!!

Στην "Ταβέρνα της Παρασκευής"(πλέον πρέπει να θεσμοθετηθεί και να κλειδώσει το όνομα :grinning-smiley-043) πέρασα πολύ ομορφα κι εγω. Και μόνο τόσοι που σηκώθηκαν να με χαιρετήσουν την ώρα που ανέβηκα στο πατάρι, με συγκίνησε...βέβαια, δεν παρέλειψαν να μου τα χωσουν που άργησα και δεν κράταγα τη λίστα στην είσοδο :7SFGSFG:

Iδιαίτερα χαίρομαι για τη γνωριμία με τους Μανωλάκο, Ντοκ και Δημητρη Παναγιωτίδη που τόσο καιρό γνώριζα μόνον στο forum. Η δυναμική της διαδικτυακής αυτής παρέας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία...σκεφτείτε μονο οτι για όλους μας ειναι πλέον καθημερινότητα και μάλιστα συνειδητή κι απολαυστική.

Στα συν ο Larry που ακούραστα φρόντιζε να είμαστε όλοι άνετα στο μικρό πατάρι και να σερβιριστούμε, έστω και αργά που ήρθαμε.... Στα μείον πάλι ο Larry γιατι είπε στα γκομε....στις κοπελίτσες, ότι ειμαστε Σύλλογος Γκέι και πρόγκηξαν :flipout: :flipout: :flipout:

Larry, απλά :grinning-smiley-043

:slapface:... Αυτά παθαίνει όποιος ποστάρει στις 4 το πρωι... Ξεχνά με ποιούς έτρωγε... PanMan, Ηlia -bye-

:slapface:... Αυτά παθαίνει όποιος ποστάρει στις 4 το πρωι... Ξεχνά με ποιούς έτρωγε... PanMan, Ηlia -bye-

Χαίρομαι που επανόρθωσες, είχα αρχίσει να ...αγριέυω :flipout:

Σωτήρη στείλε σε παρακαλώ με πμ τον τίτλο του βιβλίου που μου πρότεινες στην ταβέρνα.

Hλία, οφείλω να σου απονείμω εύσημα για ένα ακόμα πράγμα εκτός από τη χαρά της πρώτης γνωριμίας στη ταβέρνα: ήσουν αυτός που τράβηξε (σύμφωνα με τις μαρτυρίες επειδή ήμουν απών) τη καλύτερη φωτό της Έκθεσης, τουλάχιστον από αυτές που ανέβηκαν στο αντίστοιχο thread... Όταν την είδα αναρωτήθηκα ποιός ήταν ο πανάξιος αυτουργός...:grinning-smiley-043

Τιμή και δόξα στη Μουσική Κατηγορία άλλη μια φορά!

:worshippy::worshippy::worshippy:

Να πω κι εγώ πως ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη βραδιά.
Γνώρισα πολλά παιδιά που ήξερα απ τα γραφόμενα τους αλλά δεν τους είχα δει από κοντά.
Πάντα τέτοια παίδες, η κατηγορία της μουσικής είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο avclub.

Hλία, οφείλω να σου απονείμω εύσημα για ένα ακόμα πράγμα εκτός από τη χαρά της πρώτης γνωριμίας στη ταβέρνα: ήσουν αυτός που τράβηξε (σύμφωνα με τις μαρτυρίες επειδή ήμουν απών) τη καλύτερη φωτό της Έκθεσης, τουλάχιστον από αυτές που ανέβηκαν στο αντίστοιχο thread... Όταν την είδα αναρωτήθηκα ποιός ήταν ο πανάξιος αυτουργός...:grinning-smiley-043

Τιμή και δόξα στη Μουσική Κατηγορία άλλη μια φορά!

:worshippy::worshippy::worshippy:

Κωστα και εγώ χάρηκα αλλά τα είπαμε λιγο, ας κανονίσουμε καμιά δισκότσαρκα - καφέ που λέγαμε πιο πάνω.

Αλλα για ποιά φωτό μιλάς;

(Αν και φαντάζομαι εδώ που τα λέμε... )