[Ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές αν το πόσταρα σε λάθος κατηγορία] Λοιπόν, λάπτοπ (με φθηνή εξωτερική κάρτα ήχου) υπάρχει στο σπίτι, αλλά δεν μπορεί να είναι μόνιμα εγκατεστημένο στο στερεοφωνικό. Το επόμενο διάστημα προσανατολίζομαι στην αγορά του DAC της DENON (DA 300 USB) για να συνδέσω το DVD και την TV, και θα ήθελα να ρωτήσω, αν πιστεύετε ότι ένα σχετικά φθηνό tablet μπορεί να παίξει τον ρόλο της πηγής συνδεδεμένο (ενσύρματα) στο DENON ή υπάρχουν περιορισμοί είτε στην αναπαραγωγή (αναφέρομαι σε hi-fi καταστάσεις, δεν έχω σύστημα αναφοράς, δεν ψάχνομαι για DSD, το θέλω για ιντερνετικό ραδιόφωνο και για mp3 όσο και για FLAC) είτε στη συνδεσιμότητα (νομίζω ότι τα πιο φθηνά -ειδικά τα android- δεν έχουν ούτε usb audio out ή δεν έχουν 2 usb – τη μία θα την ήθελα για να του συνδέσω εξωτερικό σκληρό). Υπάρχει κάποιο προσιτό tablet που να κάνει όλα αυτά (συνοψίζω: usb audio out -δεν θέλω να το συνδέσω αναλογικά-, κατά προτίμηση δεύτερη usb για εξωτερικό σκληρό και προδιαγραφές για αξιοπρεπή αναπαραγωγή προς το DAC) ή ζητάω τόσα που αναγκαστικά πάω σε δεύτερο λάπτοπ; Ή μήπως σε ένα δικτυακό bluray που να το χειρίζομαι από το κινητό; Σας ευχαριστώ