χαχαχα - φοβερό λογοπαίγνιο ...
πρέπει, αν κάτι δεν είναι Fulfilled by Amazon, να μπαίνουμε στην σελίδα του πωλητή και να βλέπουμε από που είναι. ΠΧ αυτός είναι απο Κίνα.
https://www.amazon.co.uk/sp?_encodi...derID=&seller=A3TSN17SVKRZ8W&tab=&vasStoreID=
ευχαριστώ ναι όντος απλως ειδα Thailand post και ανησύχησα λιγο βέβαια ειναι με tracking number και έτσι θα το παρακολουθώΚαποιες αποστολες του Banggood ερχονται σχετικα συντομα και κατω απο μηνα, αλλα καποιες φορες φτανουν και στο διμηνο.
Παντως μπορω να πω οτι απο τις εκατονταδες παραγγελιες που εχω κανει απο τοτε που ανοιξε, ποτε δεν εχω χασει δεμα. Αργα η γρηγορα, ερχονται.
Πρώτη φορά βλέπω τέτοια επιλογή αποστολής από banggood, μπαταρίες παράγγειλες?ευχαριστώ ναι όντος απλως ειδα Thailand post και ανησύχησα λιγο βέβαια ειναι με tracking number και έτσι θα το παρακολουθώ
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οχι αυτο εδω το smart watch εχει ομως επαναφορτιζομενη μπαταρια μεσα https://m.banggood.com/Bakeey-X6-Cu...ps-Smart-Watch-for-iOS-Android-p-1232330.htmlΠρώτη φορά βλέπω τέτοια επιλογή αποστολής από banggood, μπαταρίες παράγγειλες?
εγω παντος που παρήγγειλα απο banngood μεσω ελτα Βελγίου ηρθε μια χαρα και με tracking number εκτως αν το ζητήσεις εσυ να στο στειλουν μέσω Βελγίου εμενα σε 15 μέρες ηταν ροδοΠρέπει να παραγγείλω ένα μικρό μοτεράκι των $14 από το Aliexpress. Λέτε να έχω θέμα και να μην έρθει? Το προηγούμενο (από το eBay) δεν ήρθε ποτέ (ταξίδεψε από την άλλη άκρη της γης για να χαθεί στα έγκατα των ΕΛΤΑ στο Κορωπί, 5 χλμ από το σπίτι μου).
εμενα απο 8/8 εφυγε απο Ταϋλάνδη και ακομα να φτάσει ελλαδα εκτός αν ειναι εδώ και δεν υπάρχει κάποιος να το τσεκάρειΑπό 9/8 είναι στο αεροδρόμιο ένα πακετάκι και δεν λέει να φύγει από εκεί. Τι γίνεται, όλοι άδεια πήραν και το κλείσανε το μαγαζί;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
επανέρχομαι και με οχι και τοσο καλα νεα μετα απο τηλ στην εξυπηρέτηση πελατων των ελτα μου ειπαν οτι το δεμα εχει φτασει απο 15 Αυγούστου και οτι περιμένει να περασει τελωνείο και αφου ξεπερνάει τα 20 ευρω θα πληρώσω 15 +φπα έξοδα εκτελωνισμου και οτι το οριο ειναι ακομα μια ευδομαδα για το τελωνείο το δεμα μου κόστισε 23.07 λετε να το περάσουν ετσι και να μην πληρώσω;τι να πω δεν ξερωεμενα απο 8/8 εφυγε απο Ταϋλάνδη και ακομα να φτάσει ελλαδα εκτός αν ειναι εδώ και δεν υπάρχει κάποιος να το τσεκάρει
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ακομα μου ειπε οτι δεν εχει περασει τελωνείο ειναι για να περάσει οταν εκανα την παραγγελία πλήρωσα και tarrif insurance ξέρετε τι με καλύπτει αυτο; λεει κατι για τελωνείοTους εστειλες παραστατικα με το κοστος Ανδρεα?
απο bankgood ειναι η παραγγελία τωρα γράφει στο συστημα των ελτα οτι εγινε άφιξη στην χώρα προορισμού για να δούμεΜεχρι να σου στειλουν ειδοποιηση, δεν κανεις τιποτα και απλα περιμενεις.
Το tariff insurance υποτιθεται οτι σου επιστρεφει τα τελωνειακα εξοδα, εφοσον υπαρξουν και μεχρι καποιο ποσο, αναλογα με τι λεει το κειμενο του tariff insurance του ιντερνετομαγαζου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.