Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Τον Αυγουστο εχει μειωμενο προσωπικο λογω αδειων, και οσοι δουλευουν λογω ζεστης και εποχης ειναι πολυ πιο χαλαροι.

Καπως ετσι Γιωργο. Αν βρω πχ. ενα φτηνο κινεζικο CNC που να φαινεται ενδιαφερον, θα το παραγγειλω γυρω στις 20 Ιουλιου φετος.
Αν μου κατσει ως συνηθως εχει καλως, αν δεν μου κατσει και πληρωσω δασμους και ΦΠΑ, παλι καλως αφου θα μου ερθει φτηνοτερα απο οτι αν το αγοραζα απο ευρωπη :)

Καπως ετσι Γιωργο. Αν βρω πχ. ενα φτηνο κινεζικο CNC που να φαινεται ενδιαφερον, θα το παραγγειλω γυρω στις 20 Ιουλιου φετος.
Αν μου κατσει ως συνηθως εχει καλως, αν δεν μου κατσει και πληρωσω δασμους και ΦΠΑ, παλι καλως αφου θα μου ερθει φτηνοτερα απο οτι αν το αγοραζα απο ευρωπη :)
Υπάρχουν και άλλες λύσεις. Τον νέο εκτυπωτή τον έφερα με 0 δασμους και 1 μήνα παραδοση

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

παιδια μια βοηθεια με το Amazon.de

θελω να αγορασω κατι απο αυτο το μαγαζι που λεει "FREE Shipping on orders over EUR 29 " διπλα απο το προιον

https://www.amazon.de/Hultafors/b/r...0009031&field-lbr_brands_browse-bin=Hultafors

εχω φασει στο σταδιο της φωτο και ακομα δεν εχω καταλαβει αν οντως ΔΕΝ υπαρχουν ταχυδρομικα εξοδα. Στο εποεμνο σταδιο μου ζητα τα στοιχεια της πιστωτικης αλλα δεν εμφανιζει τελικο ποσο. Τι γινεται απο εδω και περα?

Attachments

• amazon.jpg
    amazon.jpg
    64.6 KB · Views: 178
Πρέπει να βάλεις την πιστωτική που ζητάει για να προχωρήσεις και στο επόμενο βήμα (μετά την πιστωτική) θα δεις πραγματικά τι θα πληρώσεις. Και για το είδος που επέλεξες και για τα μεταφορικά.
Εκεί το ακυρώνεις αν θες

Capture.png

Aν δημιουργησεις λογαριασμο και κανεις log in θα δεις οτι τα μεταφορικα για Ελλαδα ειναι 10.95 ευρω.
Η δωρεαν αποστολη του amazon.de που βλεπεις, ισχυει μονο για Γερμανια και ισως Αυστρια.

Για την Ελλαδα η δωρεαν αποστολη πανω απο καποιο ποσο, υπηρχε αλλα σταματησε πριν αρκετα χρονια, δυστυχως.

Για αγορες απο το εξωτερικο, εαν χρειαστειτε ασφαλη password ιδου μια ευκολη μεθοδος...

Απλή μέθοδός για να φτιάξετε άσπαστα γρήγορα μεγάλα passwords.

1/ Πηγη- οτι βρισκεται ευκολα.

Η Μαργαρίτα, η Μαργαρώ, περιστεράκι στον ουρανο

Τον ουρανό μες στα δυο σου μάτια κοιτάζω | 2x
βλέπω την πούλια και τον αστερισμό | 2x
Η μάνα σου είναι τρελή
και σε κλειδώνει μοναχή
σαν θέλω να ’ρθω στην κάμαρή σου
μου ρίχνεις μεταξωτό σκοινί

2/ Επιλογη

Η μάνα σου είναι τρελή
και σε κλειδώνει μοναχή

3/Επεξεργασια

Κανονες (easy to be remembered) : τελικο γραμμα παντα κεφαλαιο / α=@ (1ο, επομενα a) /ε=3 /η=h/ι=1/ο=0 /x=*/ δεν μετραμε διαστηματα

παραγωγη

Η μάνα σου είναι τρελή - hm@nasoue1na1tr3lH
και σε κλειδώνει μοναχή - k@s3kl31d0n31m0na*H

4/Passwords

hm@nasoue1na1tr3lH

k@1s3kl31d0n31m0na*H

Μεγαλα, ασφαλη passwords, και ανακτωνται ευκολα με ενα φυλλο χαρτι και ενα μολυβι και ενα ρεφρεν που θα το θυμηθειτε ευκολοτερα οσακις νυμφευμενοι...

Αυτα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για αγορες απο το εξωτερικο, εαν χρειαστειτε ασφαλη password ιδου μια ευκολη μεθοδος...

Απλή μέθοδός για να φτιάξετε άσπαστα γρήγορα μεγάλα passwords.

1/ Πηγη- οτι βρισκεται ευκολα.

Η Μαργαρίτα, η Μαργαρώ, περιστεράκι στον ουρανο

Τον ουρανό μες στα δυο σου μάτια κοιτάζω | 2x
βλέπω την πούλια και τον αστερισμό | 2x
Η μάνα σου είναι τρελή
και σε κλειδώνει μοναχή
σαν θέλω να ’ρθω στην κάμαρή σου
μου ρίχνεις μεταξωτό σκοινί

2/ Επιλογη

Η μάνα σου είναι τρελή
και σε κλειδώνει μοναχή

3/Επεξεργασια

Κανονες (easy to be remembered) : τελικο γραμμα παντα κεφαλαιο / α=@ (1ο, επομενα a) /ε=3 /η=h/ι=1/ο=0 /x=*/ δεν μετραμε διαστηματα

παραγωγη

Η μάνα σου είναι τρελή - hm@nasoue1na1tr3lH
και σε κλειδώνει μοναχή - k@s3kl31d0n31m0na*H

4/Passwords

hm@nasoue1na1tr3lH

k@1s3kl31d0n31m0na*H

Μεγαλα, ασφαλη passwords, και ανακτωνται ευκολα με ενα φυλλο χαρτι και ενα μολυβι και ενα ρεφρεν που θα το θυμηθειτε ευκολοτερα οσακις νυμφευμενοι...

Αυτα.

:flipout::flipout::flipout::flipout:
προτιμώ να γράψω μια μαντινάδα μιας και είμαι κοπέλι Κρητικό χα χα χα χα

Πηρα μια action camera των 10 ευρω απο το κινεζικο www.wish.com και μου εστειλε γραμμα το τελωνειο να τους στειλω με email την αποδειξη αγορας/τιμολογιο/πληρωμη paypal για να προχωρησει ο εκτελωνισμος. Θα τα στειλω σημερα να δουμε αν θα χρειαστει να πληρωσω κατι.

Πηρα μια action camera των 10 ευρω απο το κινεζικο www.wish.com και μου εστειλε γραμμα το τελωνειο να τους στειλω με email την αποδειξη αγορας/τιμολογιο/πληρωμη paypal για να προχωρησει ο εκτελωνισμος. Θα τα στειλω σημερα να δουμε αν θα χρειαστει να πληρωσω κατι.

Ξεχασα εντελως την action camera που σταματησε στο τελωνειο και μολις το ΣΚ που μας περασε τους εστειλα ηλεκτρονικα τα δικαιολογητικα που μου ζητησαν, οπως τα αναγραφω παραπανω.
Σημερα, σχεδον αμεσως δηλαδη, μου απαντησαν οτι το δεμα απελευθερωνεται:

Καλημέρα σας,

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παρασταστικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο τοπικό σας ταχυδρομικό κατάστημα.

Σας ευχαριστούμε.

ΠΠ
ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ

Τους βαθμολογω με Αριστα. Μπραβο τους και για την αμεση ανταποκριση αλλα και που δεν μας ταλαιπωρουν πλεον οταν δεν χρειαζεται. Ολα με email, ομορφα και πολιτισμενα.
Ενα ακομα μπραβο καθως φαινεται οτι κατι κινειται στους ελεγχους. Δεν μας συμφερει βεβαια αλλα ετσι ειναι το σωστο. Η εικονα του μπαχαλου ηταν λυπηρη.

Απάντηση: Re: Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Ξεχασα εντελως την action camera που σταματησε στο τελωνειο και μολις το ΣΚ που μας περασε τους εστειλα ηλεκτρονικα τα δικαιολογητικα που μου ζητησαν, οπως τα αναγραφω παραπανω.
Σημερα, σχεδον αμεσως δηλαδη, μου απαντησαν οτι το δεμα απελευθερωνεται:

Καλημέρα σας,

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παρασταστικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο τοπικό σας ταχυδρομικό κατάστημα.

Σας ευχαριστούμε.

ΠΠ
ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ

Τους βαθμολογω με Αριστα. Μπραβο τους και για την αμεση ανταποκριση αλλα και που δεν μας ταλαιπωρουν πλεον οταν δεν χρειαζεται. Ολα με email, ομορφα και πολιτισμενα.
Ενα ακομα μπραβο καθως φαινεται οτι κατι κινειται στους ελεγχους. Δεν μας συμφερει βεβαια αλλα ετσι ειναι το σωστο. Η εικονα του μπαχαλου ηταν λυπηρη.

:a0210: