Υπάρχουν και άλλες λύσεις. Τον νέο εκτυπωτή τον έφερα με 0 δασμους και 1 μήνα παραδοσηΚαπως ετσι Γιωργο. Αν βρω πχ. ενα φτηνο κινεζικο CNC που να φαινεται ενδιαφερον, θα το παραγγειλω γυρω στις 20 Ιουλιου φετος.
Αν μου κατσει ως συνηθως εχει καλως, αν δεν μου κατσει και πληρωσω δασμους και ΦΠΑ, παλι καλως αφου θα μου ερθει φτηνοτερα απο οτι αν το αγοραζα απο ευρωπη![]()
Για αγορες απο το εξωτερικο, εαν χρειαστειτε ασφαλη password ιδου μια ευκολη μεθοδος...
Απλή μέθοδός για να φτιάξετε άσπαστα γρήγορα μεγάλα passwords.
1/ Πηγη- οτι βρισκεται ευκολα.
Η Μαργαρίτα, η Μαργαρώ, περιστεράκι στον ουρανο
Τον ουρανό μες στα δυο σου μάτια κοιτάζω | 2x
βλέπω την πούλια και τον αστερισμό | 2x
Η μάνα σου είναι τρελή
και σε κλειδώνει μοναχή
σαν θέλω να ’ρθω στην κάμαρή σου
μου ρίχνεις μεταξωτό σκοινί
2/ Επιλογη
Η μάνα σου είναι τρελή
και σε κλειδώνει μοναχή
3/Επεξεργασια
Κανονες (easy to be remembered) : τελικο γραμμα παντα κεφαλαιο / α=@ (1ο, επομενα a) /ε=3 /η=h/ι=1/ο=0 /x=*/ δεν μετραμε διαστηματα
παραγωγη
Η μάνα σου είναι τρελή - hm@nasoue1na1tr3lH
και σε κλειδώνει μοναχή - k@s3kl31d0n31m0na*H
4/Passwords
hm@nasoue1na1tr3lH
k@1s3kl31d0n31m0na*H
Μεγαλα, ασφαλη passwords, και ανακτωνται ευκολα με ενα φυλλο χαρτι και ενα μολυβι και ενα ρεφρεν που θα το θυμηθειτε ευκολοτερα οσακις νυμφευμενοι...
Αυτα.
m@d@r3smoux@n1ot1k3S
korf1toups1lor1tH
k@1l@s1th1ot1k@voun@
G1@soup@nt3rmikritH
m@d@r3smoux@n1ot1k3S
korf1toups1lor1tH
k@1l@s1th1ot1k@voun@
G1@soup@nt3rmikritH
Πηρα μια action camera των 10 ευρω απο το κινεζικο www.wish.com και μου εστειλε γραμμα το τελωνειο να τους στειλω με email την αποδειξη αγορας/τιμολογιο/πληρωμη paypal για να προχωρησει ο εκτελωνισμος. Θα τα στειλω σημερα να δουμε αν θα χρειαστει να πληρωσω κατι.
Ξεχασα εντελως την action camera που σταματησε στο τελωνειο και μολις το ΣΚ που μας περασε τους εστειλα ηλεκτρονικα τα δικαιολογητικα που μου ζητησαν, οπως τα αναγραφω παραπανω.
Σημερα, σχεδον αμεσως δηλαδη, μου απαντησαν οτι το δεμα απελευθερωνεται:
Καλημέρα σας,
Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παρασταστικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο τοπικό σας ταχυδρομικό κατάστημα.
Σας ευχαριστούμε.
ΠΠ
ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
Τους βαθμολογω με Αριστα. Μπραβο τους και για την αμεση ανταποκριση αλλα και που δεν μας ταλαιπωρουν πλεον οταν δεν χρειαζεται. Ολα με email, ομορφα και πολιτισμενα.
Ενα ακομα μπραβο καθως φαινεται οτι κατι κινειται στους ελεγχους. Δεν μας συμφερει βεβαια αλλα ετσι ειναι το σωστο. Η εικονα του μπαχαλου ηταν λυπηρη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.