costas1965
AVClub Fanatic
Ναι σίγουρα. Αν δω ότι δεν συμφέρει θα πέσω στα Αγγλικά χέρια εκ νέου ή θα πάω σε μεγαλύτερες ποσότητες από την μακρινή Κίνα.
Αυτό δεν παίζει. Είναι αυτοματοποιημενα.Με πρόλαβες Αντώνη. Κάπου εκεί το βλέπω & εγώ.
Αποκλείεται να με "λυπήθηκαν" γιατί είμαι .....καλό παιδί & ερασιτέχνης.
Μέχρι 20 ανά παραγγελία και untrackedΝαι σίγουρα. Αν δω ότι δεν συμφέρει θα πέσω στα Αγγλικά χέρια εκ νέου ή θα πάω σε μεγαλύτερες ποσότητες από την μακρινή Κίνα.
Με πρόλαβες Αντώνη. Κάπου εκεί το βλέπω & εγώ.
Αποκλείεται να με "λυπήθηκαν" γιατί είμαι .....καλό παιδί & ερασιτέχνης.
Μέχρι 20 ανά παραγγελία και untracked
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
AGROTISS;1058066009 γιατί ''untracked'' ;[/QUOTE said:Γιατί σύμφωνα με τα τρολ του Ελληνικού internet η πιθανότητα να σε σταματήσουν στα untracked είναι απειροελάχιστη.
και πως γίνεται αυτό, λες στον πωλητή ότι δεν θέλεις trcking number ? ή μήπως εννοείς κάτι άλλο ρε Αντώνη και δεν κατάλαβα εγώ καλά ;
Να εχετε υποψη οτι σε πολλες περιπτωσεις που οι αγοραστες εχουν πληρωσει ΦΠΑ και λοιπους φορους, εχουν στειλει σχετικο email στον πωλητη και τους εχει επιστρεψει ακομα και τα μισα χρηματα για ΦΠΑ & φορους, καθως επισης τους παρεχει και ενα bonus για επομενες αγορες.
O Ταχυδρόμος χτυπάει πάντα 2 φορές !!!
Τελωνείο 25,22 .
Άουτς αυτό πόνεσε.
Bye, bye, Αμερική.
Δεν έλεγα τίποτα άλλο για extradakia όταν έκανα την παραγγελία !
https://gearbestgreece.com/promotions/προσφορά-gearbest-δώρο-το-τελωνείο/
Έχει αυτό το gearbest
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.