Tαχυδρομεία - Τελωνεία

τωρα μου εβγαλε αυτο Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Α.Τ.) εχει περασει τελωνείο; δεν μου ζήτησαν απόδειξη

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ίδιο λέει σε όλα δεν νομίζω να πληρώσεις. Αλλά θα φανεί όμως σύντομα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ίδιο λέει σε όλα δεν νομίζω να πληρώσεις. Αλλά θα φανεί όμως σύντομα.

σε συνέχεια του παραπάνω πηρα το πρωι τηλ στα ελτα και μου ειπαν οτι το δεμα δεν εχει χρέωση αρα όλα καλα σε αναμονή παραλαβής λοιπόν

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω ένα δέμα από banggood κολλημένο στα ελτα από τις 18/9 . Συγκεκριμένα γράφει ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) - ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ.
Ξέρει κανείς τι παίξει; Θα περάσει τελωνείο; Πάντως άλλες φορές που μπήκαν τελωνείο πέρασαν πολύ γρήγορα, 2-3 μέρες αν θυμάμαι καλά μέχρι να τους στείλω την απόδειξη και ξεκόλλησαν.
Τώρα ούτε αποδεικτικό αγοράς μου ζήτησαν, αν βέβαια περάσουν τελωνείο, ούτε τίποτα. Τι διάολο, τόση δουλειά έχουν στα ελτα;

Έχω ένα δέμα από banggood κολλημένο στα ελτα από τις 18/9 .

Αν θες πες τι πήρες , τι ποσό και την μέθοδο αποστολής που έχεις επιλέξει . Από bangood με απλή αποστολή το παίζεις κορόνα γράμματα για πακέτο άνω των 22 αν όμως θες να έχεις ήσυχο κεφάλι πας με priority.

Ένα σετ τρυπάνια πήρα στα 19 ευρώ γι' αυτό επέλεξα απλή αποστολή.
Μόλις τώρα κοίταξα στο traking των ελτα και γράφει: Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ άρα λογικά ξεκόλλησε.
Ωραία ... 18 μέρες να φτάσει Αθήνα και καμιά 15αρια + μέρες στις αποθήκες των ελτα.

Λογικά ήσουν γκαντεμης έπεσε το δικό σου στο τελωνείο και το πιο πιθανό χωρίς να πληρώσεις κάτι όταν σου έρθει θα δεις να το λέει πάνω αν πέρασε . Πάντως να μην έχουμε παράπονο από τα ΕΛΤΑ διότι έχει στρώσει το πράγμα αν φανταστείς ότι πέρσι το καλοκαίρι περιμέναμε μέχρι και 2+ μήνες και σε κάποιες περιπτώσεις πολύ παραπάνω η και μη παραλαβή , εμένα πάντως τα priority όλα μου έρχονται από μια μέχρι 3 μέρες αφότου φτάσουν Ελλάδα. Τέλος πάντων καλοδουλευτα να είναι και χαλάλι η αναμονή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)

επειδη το βλεπω πρωτη φορα,τι σημαινει αυτο τωρα για ενα δεμα αξιας 36 ευρω?
περασε με 0 εκτελωνισμο ή οτι ειναι υπο ελεγχο?

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)

επειδη το βλεπω πρωτη φορα,τι σημαινει αυτο τωρα για ενα δεμα αξιας 36 ευρω?
περασε με 0 εκτελωνισμο ή οτι ειναι υπο ελεγχο?
Σημαίνει ότι πέρασε από το τελωνείο και θα το παραλάβεις από βδομάδα μάλλον. Τώρα αν πληρώσεις ή όχι, δεν ξέρω γιατί και σε μένα έτσι γράφουν αλλά δεν έχω πληρώσει μέχρι τώρα.

Σημαίνει ότι πέρασε από το τελωνείο και θα το παραλάβεις από βδομάδα μάλλον. Τώρα αν πληρώσεις ή όχι, δεν ξέρω γιατί και σε μένα έτσι γράφουν αλλά δεν έχω πληρώσει μέχρι τώρα.

ok Παυλο.
ευχαριστω-θα ενημερωσω

Καλημερα
Θελω να παραγγειλω το Oneplus 6(οχι το Τ) και το βρισκω σε δυο περιπτωσεις
η μια ειναι αυτη
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009208241511.html?wid=1349303#goodsDetail(360 euros 6gb/64gb με κουπονι) η οποια εχει την εξης επιλογη για αποστολη
EU priority Line 3.78 15-25 business days
η δευτερη ειναι αυτη
https://www.banggood.com/OnePlus-6-6...r_warehouse=HK (387 euros 8gb/128gb)με επιλογες για αποστολη Air Parcel Register (Free shipping & 7-35 business days) ,Priority Direct Mail (14,27 & 6-14 business days) ,EMS Express Mail Service (15,48 & 7-15 business days)
Αν θυμαμαι καλα το EU priority Line απο την 1η επιλογη(gearbest) δεν περναει τελωνειο
Απο την 2η επιλογη?Banggood? ποια δεν περναει?γνωριζει κανεις?

Καλημερα
Θελω να παραγγειλω το Oneplus 6(οχι το Τ) και το βρισκω σε δυο περιπτωσεις
η μια ειναι αυτη
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009208241511.html?wid=1349303#goodsDetail(360 euros 6gb/64gb με κουπονι) η οποια εχει την εξης επιλογη για αποστολη
EU priority Line 3.78 15-25 business days
η δευτερη ειναι αυτη
https://www.banggood.com/OnePlus-6-6...r_warehouse=HK (387 euros 8gb/128gb)με επιλογες για αποστολη Air Parcel Register (Free shipping & 7-35 business days) ,Priority Direct Mail (14,27 & 6-14 business days) ,EMS Express Mail Service (15,48 & 7-15 business days)
Αν θυμαμαι καλα το EU priority Line απο την 1η επιλογη(gearbest) δεν περναει τελωνειο
Απο την 2η επιλογη?Banggood? ποια δεν περναει?γνωριζει κανεις?
Gear best το έχω παραγγείλει από τις 2/11 και ακόμα δεν το έχουν στείλει. Άνοιξα τικετ και λένε ότι θα το στείλουν στις 14/11.
Όταν είχα παραγγείλει κάτι από banggood είχε έρθει οξύ γρήγορα, νομίζω μέσα σε μια εβδομάδα. Προσωπικά αν υπήρχε προσφορά στο banggood, αυτό θα είχα επιλέξει αλλά όταν έριξα την παραγγελία μόνο το gear είχε καλή τιμή.

Gear best το έχω παραγγείλει από τις 2/11 και ακόμα δεν το έχουν στείλει. Άνοιξα τικετ και λένε ότι θα το στείλουν στις 14/11.
Όταν είχα παραγγείλει κάτι από banggood είχε έρθει οξύ γρήγορα, νομίζω μέσα σε μια εβδομάδα. Προσωπικά αν υπήρχε προσφορά στο banggood, αυτό θα είχα επιλέξει αλλά όταν έριξα την παραγγελία μόνο το gear είχε καλή τιμή.
Με eu priority line το παραγγειλες?

Με eu priority line το παραγγειλες?
Ναι άλλωστε μόνο αυτό μου είχε διαθέσιμο.
Στο banggood νομίζω η προτεινόμενη μέθοδος για αποφυγή τελωνείου είναι το priority direct mail.

Gearbest ....τι μ@λακία είναι αυτοί οι τύποι ???
Με είχαν ζαλίσει στις διαφημίσεις και μου γυάλισε ένα ζευγάρι Sneakers που τα είχαν σε Flash Sale 26 από 78 ...ε λέω ας τα παραγγείλω ....
Έδωσα την παραγγελία στις 20/10 πληρώθηκαν αμέσως από την κάρτα και ακόμα δεν έχουν πακεταριστεί ...και ποιος ξέρει πότε θα αποφασίσουν να τα στείλουν !!!! πόσες μέρες θα κάνουν να φτάσουν και τι θα πληρώσω στο τέλος.
Ποτέ πια από δαύτους ...μια φορά είναι αρκετή. Ελληνικά μαγαζιά και ας είναι ακριβότερα ....θα αγοράζω λιγότερα.

Gearbest ....τι μ@λακία είναι αυτοί οι τύποι ???
Με είχαν ζαλίσει στις διαφημίσεις και μου γυάλισε ένα ζευγάρι Sneakers που τα είχαν σε Flash Sale 26 από 78 ...ε λέω ας τα παραγγείλω ....
Έδωσα την παραγγελία στις 20/10 πληρώθηκαν αμέσως από την κάρτα και ακόμα δεν έχουν πακεταριστεί ...και ποιος ξέρει πότε θα αποφασίσουν να τα στείλουν !!!! πόσες μέρες θα κάνουν να φτάσουν και τι θα πληρώσω στο τέλος.
Ποτέ πια από δαύτους ...μια φορά είναι αρκετή. Ελληνικά μαγαζιά και ας είναι ακριβότερα ....θα αγοράζω λιγότερα.
Πάντως αν δεν το στείλουν έως τις 14/11 που είπαν, θα ακυρώσω και θα πάρω από banggood

Εχω μια παραγγελια απο banggood και απο τις 19/12 ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ. Να ανησυχω;

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανάλογα τι αγόρασες και σε τι τιμή και ποιο τρόπο αποστολής είχες επιλέξει