AGROTISS
Supreme Member
Το έχω διαβάσει κι εγώ Μιχάλη. μακάρι να μην ξανα δημιουργηθεί αυτό το φαινόμενο με τις παράλογες χρεώσεις.
Παιδια, προς ενημερωση, μηπως βοηθησω και κανεναν αλλο:
"Παρελαβα" σημερα καμια 10αρια δεματακια απο e-bay, καποια παραγγελιες απο τελη Νοεμβρη(!).
Οταν λεω "παρελαβα" εννοω το εξης:
Πηγε ενας γνωστος του θειου μου (ο θειος μενει διπλα και ειναι κι αυτος φανατικος ebayας) στο ταχυδρομειο (Μαρουσι) και ειδε μια στοιβα δεματα του θειου. Διπλα ειδε και δικα μου και ξεροντας το ονομα, τα φορτωσε ολα μαζι σε μια σακουλα και μας τα εφερε!![]()
Σε ευχαριστώ πολύ γιατι έχω ψιλοπλακωθει μαζί τους γιατί αυτοί επιμένουν ότι τα έστειλαν αλλά εγώ δεν έχω λάβει.... Και tracking number μου έδωσαν μετά από πολύ πίεση...
Άρα στο αλλάξανε χωρίς να σε ρωτήσουν; Εμένα είχαν στείλει ένα email και έκανα refund στο μικρό cnc . Πόσο πλήρωσες τελωνείο; Στέλνεις την απόδειξη πληρωμής μαζί με αυτό το email και ζητάς refund τα έξοδα τελωνείου . Αν δεν έχεις κάνει ακόμη review "μαύρισε " τους και εκεί . Θα δεις ότι πριν το ανεβασουν θα επικοινωνήσουν μαζί σου για να αλλάξεις την αρνητική βαθμολογία .Εδω κυριοι η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ της banggood για το λογο που δεν ειχε το δεμα μου αριθμο αποστολης Γερμανιας η Ολλανδιας και περασα τελωνιο!!!
Dear Kyriakos,
Thank you for your e-mail.
For your order 80980201, after checking, the item cannot be shipped with EU Priority Line, our colleague changed the shipping method to EMS Express Mail Service for you before.
But it will not affect the customs duty.
We hope for your understanding on this matter.
Επιεικως απαραδεκτοι καθως αν με ενημερωναν θα ακυρωνα την παραγγελια!!!!!!!!!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.