Καλησπερα. Περιμενω απο κινα (ebay) ενα σωρο δεματακια χωρις tracking number και λιγοτερα με traching number. Εχουν περασει 3 μηνες και φυσικα δεν εχει ερθει κατι. Προφανως και φταινε τα ελτα.
Δεν εχει ερθει ουτε ειδοποιηση για τα συστημενα
Η ερωτηση μου ειναι που βρισκονται αυτα. Αν παω στο τοπικο ταχυδρομειο θα τα βρω; Δε καιγομαι να παω λογω κορομοιου. Αλλα δε θελω να τα χασω κι ολας. Να περιμενω λετε; Θα ερθουν καποια στιγμη; Εχει ασχοληθει κανενας να δει τι γινεται με ολα αυτα τα δεματα; Φανταζομαι ολοι θα εχετε τετοιου ειδους προβληματα
Ευχαριστω
έκανα το πρωί μια παραγγελία στο Πλαίσιο και θα παραλάβω μεθαύριο. Το πλαίσιο έχει τα δικά του φορτηγά. (ένα gamepad για να περνάνε άνετα οι μέρες)
Αλλες μέρες θα παραλάμβανα την επόμενη της παραγγελίας
Αυτος ειναι ο μονος τροπος να παραλαβουμε ανθρωπινα καθως και μεσω αντικαταβολης.
Παραγγελια μου απο καταστημα μεγαλου δεματος μου ρθε σε 2 εργασιμες απο την ημερα παραγγελιας (δικη τους μεταφορικη)
Παραγγελια μου απο e φαρμακειο μου ηρθε σε 4 εργασιμες μεσω Γενικης ταχυδρομικης και αντικαταβολης.
Παραγγελια μου απο καταστημα μικρου δεματος μου ηρθε σε 4 εργασιμες μεσω speedex και αντικαταβολης.(παραδοση 9μιση το βραδυ !!! και ακομα δεν ειχε τελειωσει)
Φαινεται οτι η ACS ειναι η πιο προβληματικη αυτην την εποχη για παραδοσεις.
Όταν δεν πάει η ACS στον πελάτη πάει ο πελάτης στην ACS. σαν το βουνό με τον Μωάμεθ ας πούμε..!!
παιδια, καπου μπερδευτηκα..
δεμα απο κινα μεσω NL post (με αναλογο traking) περασε απο ελεγχο τελωνειου και πγρε πρασινο αυτοκολλητο "τελωνειακως ελευθερο"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.