Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Απάντηση: Re: Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Με priority direct mail, έχει φτάσει Αθήνα 7/6 και ακόμα δεν ξεκόλλησε. Μεγάλη καθυστέρηση..

Επομένως, δεν ταξίδεψε με το Γερμανικό, αλλά με το Ολλανδικό, και παραδίδεται από τα ΕΛΤΑ.

Re: Απάντηση: Re: Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Επομένως, δεν ταξίδεψε με το Γερμανικό, αλλά με το Ολλανδικό, και παραδίδεται από τα ΕΛΤΑ.
Ναι έφτασε εδώ μέσω Ολλανδίας.

Εξαμηνη παραδοση!! Nομιζω οτι oντως αποτελει ρεκορ της πιο αργοπορημενης αλλα επιτυχημενης τελικα αποστολης :))

Εξαμηνη παραδοση!! Nομιζω οτι oντως αποτελει ρεκορ της πιο αργοπορημενης αλλα επιτυχημενης τελικα αποστολης :))

205 μέρες απο τότε που μπήκε Ελλάδα...~7 μήνες

Το επιτυχημένη είναι σχετικό, μιας και ήταν 2 ζώνες που απο την μία έχει σπάσει το κούμπωμα της!

Κι εμενα μου ηρθε τελη Μαιου παραγγελια απο Νοεμβριο 😁
Στρακες κανουν τα ΕΛΤΑ μας, ειδικα μετα την πανδημια, που εχουν και δικαιολογια 😛

Re: Απάντηση: Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Κι εμενα μου ηρθε τελη Μαιου παραγγελια απο Νοεμβριο
Στρακες κανουν τα ΕΛΤΑ μας, ειδικα μετα την πανδημια, που εχουν και δικαιολογια
Ναι ΟΚ, αλλά αν δεις καλά...είναι από 5 Νοεμβρίου στην Ελλάδα...δεν άργησε από Κίνα...

Φτου μαμωτο...που νομιζα οτι εγω σημερα εσπασα τα κοντερ στις 189 μερες...

Εχουμε μαλλον επιστρεψει στην κανονικοτητα.

Παραγγελια σε καταστημα της Θεσσαλονικης χτες το μεσημερι, ηρθε Αθηνα με Elta courier στα χερια μου μεσα σε 18 ωρες!!

Αυτο εχει συμβει στο παρελθον αλλα μονο σε παραγγελιες απο Αθηνα αλλα ποτε απο την περιφερεια.

Πόσες ημέρες κάνουν τα δέματα να παρουσιαστούν στο τελωνείο αυτές τις ημέρες;

15 ημέρες έχουν περάσει και ακόμα περιμένω...

Πήραν άδειες όλοι;

Περιμένω πολλά δέματα από Κινα και από τα 21 νομίζω πως τα 14 φαίνεται ότι μπήκαν Ελλάδα και περιμένουν έλεγχο... Αντε να δούμε.... Κάνα δυο είναι από τον Μάιο και σκέφτομαι σε λίγες μέρες να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδια για να ρωτησω (μαλλον επιβεβαιωσω)...για ενα δεμα με tracking παιρνω την απαντηση
ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH UNLOADED - AWAITING CUSTOMS INSPECTION
αλλα το δεμα ειναι εκει απο τις 27 ιουλιου....
υποθετω οτι περιμενει την σειρα του για να ελεγχθει κτλ κτλ..υπομονετικα...

Και όταν λέει μόνο unloaded από τέλος Ιουλίου και δεν πάει πουθενά; έχω πάνω από 4 δε ματάκια και όλα λένε το ίδιο. Δεν περιμένουν για έλεγχο στο τελωνείο. Να υποθέσω ότι μπορεί να κόλλησαν μέχρι να τα φορτώσουν και να τα στείλουν Λάρισα;

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk