μμμμμμ... δεν ξέρω αλλά αυτό, μάλλον ήταν λάθος του καταστήματος και όχι των ΕΛΤΑ Κούριερ. Το ανάποδο θα το δεχόμουν με κάποια δυσπιστία (δηλ. να στάλθηκε με αντικαταβολή και να δώθηκε for free).και εκει που ημουνα ετοιμος να πω καλα λογια και εγω για τα ελτα κουριερ
(παραδοση απο επαρχιακη πολη σε αλλη επαρχιακη μεσα σε 25 ωρες)
μου ηρθε πληρωμενο δεμα που το ειχαν καταχωρησει σαν αντικαταβολη![]()
Στη δικη μου περιπτωση το Amazon.co.uk ηταν ο πωλητης.Στο Αμαζον Aγγλιας υπαρχουν πλεον παρα πολλοι πωλητες απο Κινα/Far East. To ιδιο, αλλα σε αρκετα μικροτερο βαθμο ισχυει και για το Αμαζον Γερμανιας.
Περα απο την ελλειψη των προιοντων στις Ευρωπαικες αποθηκες των κινεζων εμπορων, εαν στειλουν απο Κινα το πακετο, τοτε θα φορολογηθει κανονικα ας αγοραστηκε απο Αμαζον Γερμανιας.
Αυτό μ αν όντως ισχύει τότε είναι πολύ θετικό για όσους αγοράζουν προϊόντα αξίας ως 150 ευρώ.
Subtotal (1 item) | $11.78 |
Shipping | Free |
VAT | $2.83 |
Order total | $14.61 |
Μιχαλη αν δεν κανω λαθος και παλι 24% θα ηταν και απο Γερμανια.To πεδιο VAT (ΦΠΑ) ειναι καινουριο και αντιστοιχει ακριβως σε 24% της αξιας του προιοντος που εβαλα στο καλαθι.
Εαν η παραγγελια μου ειχε γινει απο Γερμανια το VAT θα ηταν 19% επι της αξιας του προιοντος.
Προφανως αυτο το ποσο του ΦΠΑ ($2.83) συλλεγεται απο το ebay και αποδιδεται στο Ελληνικο κρατος.
Μιχαλη αν δεν κανω λαθος και παλι 24% θα ηταν και απο Γερμανια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.