Για ολες τις αγορες ειναι το Banggood Express, oχι μονο για τις αγορες μεχρι 22 ευρω.Διάβασα το παραπάνω άρθρο, όπως και το συγκεκριμένο, και είναι λίγο θολό το τοπίο όσον αφορά την αξία του αντικειμένου που αγοράζουμε με τη μέθοδο Banggood Express, αφού στο τελευταίο αναφέρει ότι είναι για αντικείμενα αξίας μέχρι 22€ (εκτός αν εγώ δεν κατάλαβα καλά).
Subtotal (1 item) | US $3.59 |
Shipping | US $0.60 |
VAT | US $1.01 |
Order total | US $5.20 |
Στην τελευταία παραγγελία με κάτι ψιλά για τον ender μου έδωσαν tracking code με την Comet Hellas χρησιμοποιώντας Banggood expressΤα μεταφορικα στην παραπανω παραγγελια με την μεθοδο αποστολης Banggood Express ειναι δωρεαν και αυτο ειναι το περιεργο καθως υποτιθεται οτι μεσα στην τιμη ειναι υπολογισμενος και ο ΦΠΑ που θα αποδοθει στο Ελληνικο κρατος. Αυτο ελεγα παραπανω.
Με την παλια μεθοδο Εuropean Priority που δεν πληρωνες τελωνειο καθως ερχοταν απο Ευρωπη, τα μεταφορικα για τον εκτυπωτη αυτον ηταν περιπου 40 ευρω!!
Σύμφωνα με το νέο τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ για δέματα έως 15€ τα τέλη είναι 2,5€, σαφώς καλύτερα από τα 15€ που ήταν πριν. Αν είχε πληρωθεί ο ΦΠΑ δεν θα πλήρωνες τίποτα επιπλέον26/6 κάνω παραγγελία από το αμερικάνικο i-herb αξίας περίπου 18 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Στις 4/8 μου έρχεται sms στο κινητό ότι το δέμα με αριθμό αποστολής τάδε (DHL) είναι στο τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ και πρέπει να πληρώσω τέλη 3,76 ευρώ. Προχθές που πήγα στα ΕΛΤΑ βλέπω ότι το ποσό αφορά 1,76 ευρώ ΦΠΑ και 2 ευρώ έξοδα διαχείρισης των ΕΛΤΑ...
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Για την ιστορία το δέμα μπήκε Ελλάδα (αεροδρόμιο Σπάτων) από 5/7 και πάνω από 25 μέρες ήταν κολλημένο για τελωνείο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.