Είναι βιβλία, οπότε είναι 6% το ΦΠΑ. Η Amazon UK χρεώνει ελληνικό ΦΠΑ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
H χρεωση διαφορας του ΦΠΑ ισχυει μονο για χωρες της ΕΕ.Εδώ λέει οτι έχει πληρώσει 1€ ΦΠΑ, αν και μου φαίνεται λίγο...εκτός αν είναι η διαφορά με UK το 1€
Ελπίζω μόνο, να καταλάβουν οι Ούγγροι, τι έχει γίνει και να το ξαναστείλουν Ελλάδα.Χωρις να θελω να σε απογοητεύσω δεν νομιζω εκτος αμα συνεννοηθείς με τον πωλητή να στο ξανα στηλει αλλα δεν ξερω αμα σε χρεεωσει παλι μεταφορικα.
Ειναι απαράδεκτοι μαφια σκέτη
Σε περνάω για 6 ημερες αχαχα αστα να πανε.O ξεφτιλισμός των τελωνείων και των ΕΛΤΑ μαζί. Πιστεύω το 2022 να έρθει. Απολαύστε:

σας εχω και τους δυο....Αφιξη στην ελλαδα 3 Ιουνιου...στα χερια μου στα μεσα Νοεμβρη. καπου 5 μηνες κολλημενο στα αεροδρομιο προς εκτελωνισμοΣε περνάω για 6 ημερες αχαχα αστα να πανε.
Πωωωω τι λες τώρα; 5 μηνες τι είναι αυτα τα πράγματα;σας εχω και τους δυο....Αφιξη στην ελλαδα 3 Ιουνιου...στα χερια μου στα μεσα Νοεμβρη. καπου 5 μηνες κολλημενο στα αεροδρομιο προς εκτελωνισμο
γεια σας χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Λάβετε υπόψη ότι το πακέτο σας είναι έτοιμο για παράδοση.
Ολοκληρώστε την πληρωμή 1.99 EU κάνοντας κλικ στο μπλε κουμπί παρακάτω
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης : Παρασκευή 10, Δεκέμβριος 2021
Σημείωση : Η επαλήθευση πρέπει να γίνει εντός 48 ωρών
|
Έχουν χακάρει τα ΕΛΤΑ και μερικες φορές και ο αριθμός αποστολης είναι σωστός , μου έχει έρθει 2-3 φορές παλιότερα ενω ηξερα οτι δεν όφειλα κάτι να πληρώσω για το πακέτο και το ρώτησα στα συστημένα γιατί έρχεται τέτοιο mail και μου το είπε υπαλληλοςπαιδια προσοχη γιαιτ αρχισε να κυκλοφορει παραπαλνητικο μειλ, ταχα απο τα ΕΛΤΑ
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ
απο κατω εχει λινκ πληρωμης https://qrcodes.pro/χχχχχ
που σε βγαζει καττευθειαν σε φορμα καταχωρισης στοιχειων καρτας
Μιας που ειπες για speedex δυο μερες τωρα έμπαινε το δεμα στο μαγαζι έβγαινε προς παραδοση δυο μερες γινόταν αυτό. Ωστε αναγκαστικα στον Βύρωνα αυτο πηγα και το πηρα μονος μου τους έκραξα κιόλας λεω υποτίθεται σας πληρώνουμε για ποιο γρήγορα μα δεν βλέπετε την ντανα με τα δέματα; ναι την βλέπω προσλάβετε κόσμο η απάντηση μου, αι σιχτιρΣεπόλια - Πειραιάς 6 ημέρες με την speedex...
Αν βάζανε ρόδες στο δέμα και το αμολάγανε στον Κηφισό σε δύο μέρες θα το είχα.
Μπορεις να δωσεις λιγες πληροφορίες οσο αφορα ελτα και συνήγορο πολιτη; διαδικτυακά εκανες με τον συνήγορο του πολιτη;Άμα πάμε στην ΕΕΤΕ πως τη λένε δε βρίσκουμε δίκιο ? Ε θα βρούμε !
Γιατί πρόσφατα έσυρα τα ELTA στον συνήγορο του πολίτη και μου τεκμηρίωσαν να πάω σ αυτούς.
Ενώ πάλι ο συνήγορος του Καταναλωτή με δικαίωσε σε 2 εβδομάδες .
Απλά μην αφήνετε τίποτα σας το λέω εκ πείρας .Online όλα από τον υπολογιστή και δεν τρέχεις καθόλου.
Την Kenwood την έστειλα για τσάι όταν είπε οτι δεν καλύπτω εγγύηση από Αγγλία αλλά περισσότερο ευχαριστήθηκα για τον μάγκα προιστάμενο που μου είπε "πήγαινέ το όπου θες εμείς δεν σε καλύπτουμε "
Ανάλογες δικαιώσεις έχω σε Cosmote , Vodafone κτλ .
Ο ωχαδερφισμός τελείωσε και το μοιρολόι ν αλλάξουν .
Πληρώνουμε ή δεν πληρώνουμε ?
Αφού πληρώνουμε θα πληρώσουν και αυτοί …Απλά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.