Αυτό ειναι η ταχύτητα τις κάρτας δικτύου σου! Και εμενα λεει 1gbps αλλά ουδεμία σχέση έχει με την ταχύτητα του internet![]()
sfortis:Νασαι καλά !!!Σ' ευχαριστώ δεν έχω και πολύ μεγάλη σχέση με αυτά, θα βάλω tellas zisto σύντομα.:music-smiley-005:
Αυτό ειναι η ταχύτητα τις κάρτας δικτύου σου! Και εμενα λεει 1gbps αλλά ουδεμία σχέση έχει με την ταχύτητα του internet![]()
Απο ότι γνωρίζω η ταχύτητα ή καλύτερα το έυρος μιας σύνδεσης μετράται σε πολλαπλάσια του bit.
Όσοι αναφέρονται σε ταχύτητες δικτύων ανφέρονται σε Κbits per second, Mbits per second κτλ κτλ κτλ.
Τα 700, 800 , 900 που ανφέρθηκαν είναι πάλι σε bits Και όχι σε bytes
δεν χρειάζεται να γίνει επεξήγηση για αυτά τα νούμερα ώστε κάποιος να καταλάβει οτι είναι bits.
λυστε μου σας παρακαλω μια απορια..οταν λετε οτι εχετε συνδεση 1024 (ή οποιαδηποτε αλλη συνδεση, απλα εγω θα χρησιμοποιησω αυτη) τι εννοειτε? σε Kbyte ή σε kbits/s?μαλλον το πρωτο επειδη αν εννοουσατε το δευτερο τοτε μιλαμε για συνδεση 8ΜΒ (8192ΚΒ αν προτιματε)..
εγω μενω εξωτερικο και εχω συνδεση 10MByte (10240ΚΒyte)..το μεγιστο download μου ειναι 1280Kbyte..οσο επρεπε να ειναι δηλαδη..
1024bps = 1Mbps = 128 KBps άρα εννοούν το δεύτερο και όχι το πρώτο
Σε ποιά χώρα του εξωτερικού είσαι ;;; γιατί εδώ ακόμα δεν φτάσαμε τέτοιες ταχύτητες στο ευρύ κοινό (εκτώς των μισθωμένων γραμμών και των πανεπιστημίων - ερευνητικών κέντρων )
1024bps = 1Mbps = 128 KBps άρα εννοούν το δεύτερο και όχι το πρώτο
θα έπρεπε να είναι 10240 Κbytes το μέγιστο D/L rate . Μήπως μπερδεύτηκες ;;;εγω μενω εξωτερικο και εχω συνδεση 10MByte (10240ΚΒyte)..το μεγιστο download μου ειναι 1280Kbyte..οσο επρεπε να ειναι δηλαδη..
..μπορείτε να εγκαταστήσετε το DU meter...
Μήπως η σύνδεσή σου είναι 10 Μbit ?
Up to 10Mb Broadband αναφέρει το διαφημιστικό ;;;K
θα έπρεπε να είναι 10240Κbytes το μέγιστο D/L rate . Μήπως μπερδεύτηκες ;;; K
λυστε μου σας παρακαλω μια απορια..οταν λετε οτι εχετε συνδεση 1024 (ή οποιαδηποτε αλλη συνδεση, απλα εγω θα χρησιμοποιησω αυτη) τι εννοειτε? σε Kbyte ή σε kbits/s?μαλλον το πρωτο επειδη αν εννοουσατε το δευτερο τοτε μιλαμε για συνδεση 8ΜΒ (8192ΚΒ αν προτιματε)..
πως γινεται να λετε οτι εχετε συνδεση 1024 (1ΜByte) και να κατεβαζετε με 700kbyte, 800kbyte ή 900kbyte ? το μεγιστο download για 1Mbyte συνδεση ειναι 128Kbyte (μην λαμβανεται υποψη σας την ταχυτητα που ειναι στιγμιαια οταν κανετε download απο καποια σελιδα του internet, αλλα να λαμβανετε υποψη την ταχυτητα στην οποια σταθεροποιειται το download)
1Byte = 8bits
παρτε την συνδεση σας και καντε τη δια του 8 και τοτε θα δειτε πιο ειναι το μεγιστο download που μπορειτε να κανετε..
αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με..
εγω μενω εξωτερικο και εχω συνδεση 10MByte (10240ΚΒyte)..το μεγιστο download μου ειναι 1280Kbyte..οσο επρεπε να ειναι δηλαδη..
(παρακαλω δεν θελω να παρεξηγηθει κανεις μαζι μου, δεν μιλαω ειδικα για καποιον αλλα γενικα επειδη τα ιδια ακουω και απο μερικους φιλους, συγκενεις και λοιπους)
φιλικα παντα
δημητρης
θα έπρεπε να είναι 10240Κbytes το μέγιστο D/L rate . Μήπως μπερδεύτηκες ;;; K
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.