Ταιριάζουν αυτά μεταξύ τους;;

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Έχω τα ηχεία KEF (τα 2 μεγάλα δαπέδου και τα δυο βάσεις τα μικρότερα...) Θέλω να πάρω και ένα κεντρικό. Μπορώ να πάρω το B & W σε κεντρικό 120W ;;; Μπορούν τα "παντρευτούν";;;:2thumb22sup: Τα kef είναι 130W το καθένα. Τι μου συμβουλεύεται να πάρω;;;; Κοιτάζω κάτι σε μεταχειρισμένο γιατί τα οικονομικά μου είναι πεσμένα αυτό το διάστημα.....
:idea::idea:

Τα ηχεία μου είναι τα KEF Q7, αναγκαστικά πρέπει να πάρω κεντρικό της ίδιας εταιρίας;;; :chinscratch:
Ασφαλώς θα μου είναι πολύ δύσκολο να βρω μεταχειρισμένο κάποιο τέτοιο κεντρικό! Εσείς τι θα κάνατε; Θα πηγαίνατε σε καινούργιο; ή άλλη μάρκα μεταχειρισμένο;;;
Σέβομαι απόλυτα την άποψη σας και φυσικά θα την πραγματοποιήσω....:music-smiley-005:
Ευχαριστώ....

Το λογικο ειναι να παρεις της ιδιας μαρκας οπως σου ειπε ο domie,και οχι για αισθητικους λογους,απλα εαν παρεις κατι διαφορετικο δεν γνωριζεις πως θα δεσει(μαλλον πολυ δυσκολα θα δεσει)με το συνολο.Διοτι διαφορετικες ταχυτητες,χροιες,χρωματισμοι,κτλ

Σας ευχαριστώ....:ernaehrung004:
Με πείσατε και φυσικά θα προβώ στην αγορά κεντρικού της ίδιας μάρκας....Θα ψάξω μήπως βρω κανένα μεταχειρισμένο αλλιώς θα πάω για κανένα καινούργιο. πάντα με χαλαρούς ρυθμούς....:SFGSFGS5::SFGSFGS5: