Ταιριάζουν αυτά μεταξύ τους;;

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Έχω τα ηχεία KEF (τα 2 μεγάλα δαπέδου και τα δυο βάσεις τα μικρότερα...) Θέλω να πάρω και ένα κεντρικό. Μπορώ να πάρω το B & W σε κεντρικό 120W ;;; Μπορούν τα "παντρευτούν";;;:2thumb22sup: Τα kef είναι 130W το καθένα. Τι μου συμβουλεύεται να πάρω;;;; Κοιτάζω κάτι σε μεταχειρισμένο γιατί τα οικονομικά μου είναι πεσμένα αυτό το διάστημα.....
:idea::idea:

Τα ηχεία μου είναι τα KEF Q7, αναγκαστικά πρέπει να πάρω κεντρικό της ίδιας εταιρίας;;; :chinscratch:
Ασφαλώς θα μου είναι πολύ δύσκολο να βρω μεταχειρισμένο κάποιο τέτοιο κεντρικό! Εσείς τι θα κάνατε; Θα πηγαίνατε σε καινούργιο; ή άλλη μάρκα μεταχειρισμένο;;;
Σέβομαι απόλυτα την άποψη σας και φυσικά θα την πραγματοποιήσω....:music-smiley-005:
Ευχαριστώ....

Το λογικο ειναι να παρεις της ιδιας μαρκας οπως σου ειπε ο domie,και οχι για αισθητικους λογους,απλα εαν παρεις κατι διαφορετικο δεν γνωριζεις πως θα δεσει(μαλλον πολυ δυσκολα θα δεσει)με το συνολο.Διοτι διαφορετικες ταχυτητες,χροιες,χρωματισμοι,κτλ

Σας ευχαριστώ....:ernaehrung004:
Με πείσατε και φυσικά θα προβώ στην αγορά κεντρικού της ίδιας μάρκας....Θα ψάξω μήπως βρω κανένα μεταχειρισμένο αλλιώς θα πάω για κανένα καινούργιο. πάντα με χαλαρούς ρυθμούς....:SFGSFGS5::SFGSFGS5: