Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

εχει να πεσει πολυ γελιο....
γνωμη μου,παρτε τωρα τσαμπα τον pace,γιατι μετα που θα κλεισουνε οι παραλληλες μεταδοσης sd kai hd,
θα πρεπει να πληρωσετε,θα σας λενε οτι τωρα δεν εχει προσφορα να την περνατε τοτε που σας τον δωσαμε προσφορα.

Θα σου έλεγα τι θα πάρει η ΝΟΒΑ.. σιγά μην μας κάνει ότι θέλει...
5 αγώνες βλέπουμε .... θα τους ψάχνουμε στο δίκτυο

@iceman: Δεν είχατε θέμα στο καλωδιακό δίκτυο με την μετατροπή των αναμεταδοτών σε 29900 SR; Είχα διαβάσει πως πλέον δε μπορούσε να "χωρέσει" το σήμα από τους transmodulators DVB-S -> DVB-C. Τι έγινε τελικά;

Πάντως έχουν αποθρασυνθεί. Σε φίλο μου του στείλανε με το ζόρι τον Pace 831 ενώ αυτός τους είχε ενημερώσει πως δε τον θέλει γιατί έχει δέκτη PVR και πως μόνο αν του δωθεί ο 865 σε πολύ χαμηλή τιμή (αν όχι δωρεάν) θα δεχτεί την αλλαγή. Υποτίθεται ο 831 κάνει 99 και ο 865 149, έτσι δεν είναι; Ας δώσουν λοιπόν τον 865 στα 49 ευρώ σε όσους απαιτούν εγγραφές.

Άρχισαν τα όργανα.
Αν πιστεύουν ότι θα αυξήσουν έτσι τους συνδρομητές τους είναι γελασμένοι.
Αν δεν πάει 30 ευρώ το full και 20 sport και 15 το cinema δύσκολα τους βλέπω για κερδοφορία.

Δεν ειναι θέμα αύξησης συνδρομητών.
Ετσι κι αλλιώς ούτε ο ΟΤΕ δίνει ελεύθερες.

@iceman: Δεν είχατε θέμα στο καλωδιακό δίκτυο με την μετατροπή των αναμεταδοτών σε 29900 SR; Είχα διαβάσει πως πλέον δε μπορούσε να "χωρέσει" το σήμα από τους transmodulators DVB-S -> DVB-C. Τι έγινε τελικά;

Πάντως έχουν αποθρασυνθεί. Σε φίλο μου του στείλανε με το ζόρι τον Pace 831 ενώ αυτός τους είχε ενημερώσει πως δε τον θέλει γιατί έχει δέκτη PVR και πως μόνο αν του δωθεί ο 865 σε πολύ χαμηλή τιμή (αν όχι δωρεάν) θα δεχτεί την αλλαγή. Υποτίθεται ο 831 κάνει 99 και ο 865 149, έτσι δεν είναι; Ας δώσουν λοιπόν τον 865 στα 49 ευρώ σε όσους απαιτούν εγγραφές.

Δεν ξερω τεχνικες λεπτομερειες. Η εταιρεια που μας κανει support το συστημα τα κανονιζει αυτα.
Κανονικα βλεπω αλλα καποιες φορες κολλαει η εικονα για δευτερολεπτα. Ειδικα σε σημαντικα ματς ποδοσφαιρου. Εννοειται βεβαια πως hd δεν βλέπουμε.

Είναι πολύ απλά τα πράγματα.
Αν κάτι δεν σε βολεύει το κόβεις.Δεν έχουμε καμία εξάρτηση από καμία συνδρομητική υπηρεσία.
(Εγώ δεν έχω εξοχικό, να το χαίρεται όποιος έχει και εύχομαι να συνεχίσει να το αντέχει σαν κόστος στον οικογενειακό
προυπολογισμό.)sorry για to of topic...
Έχω ελεύθερη κάρτα και την χρησιμοποιώ σε δύο δέκτες μέσα στο σπίτι, σε σαλόνι και παιδικό δωμάτιο.
Αν λοιπόν με υποχρεώσουν να πάρω τον δέκτη τους, θα είναι πολύ άβολο να τον ξηλώνω, και να το συνδέω συνέχεια από το ένα δωμάτιο
στο άλλο, οπότε κάνω τη ζωή μου ευκολότερη με την αποχώρηση μου από τις υπηρεσίες τους.
Υπάρχει ζωή εκεί έξω και μετά τη nova........:a0210:

Last edited by a moderator:
Απλά και όμορφα. Για τον ίδιο λόγο διέκοψα και εγώ, με την διαφορά οτι είχα 3 δέκτες τότε.... Τέλος το sl απο αυτούς, τέλος και απο εμένα..... Δεν με βόλεψε αυτό άντε γειά. Και πολύ σωστά λες η ζωή συνεχίζετε.....

Έχω ελεύθερη κάρτα και την χρησιμοποιώ σε δύο δέκτες μέσα στο σπίτι, σε σαλόνι και παιδικό δωμάτιο.
Αν λοιπόν με υποχρεώσουν να πάρω τον δέκτη τους, θα είναι πολύ άβολο να τον ξηλώνω, και να το συνδέω συνέχεια από το ένα δωμάτιο
στο άλλο, οπότε κάνω τη ζωή μου ευκολότερη με την αποχώρηση μου από τις υπηρεσίες τους.
Υπάρχει ζωή εκεί έξω και μετά τη nova........:a0210:
Στην περίπτωσή σου το Multiview είναι μία καλή λύση, καλύτερη από αυτή που έχεις τώρα αφού θα βλέπεις διαφορετικά προγράμματα στις δύο tv. Αρκεί να μπορείς να εφαρμόσεις την υποδομή που χρειάζεται, αυτό το καλώδιο από δέκτη σε δέκτη είναι πολλές φορές δύσκολο να εγκατασταθεί.

Νοβα εσυ τον δρομο σου και εμεις τον δικο μας
Λυση για μενα ειναι δυο συνδρομες σε otetv και βλεπω οτι θελω στο ενα room και οτι θελω στο αλλο. Καλη μεγαλη εβδομαδα να εχουμε αδερφια.

Να υποθεσω οτι οποιος, με τον ενα ή τον αλλο τροπο, δεν αλλαξει καρτα μεχρι 31/12/2013 θα βλεπει μηνυμα λαθους και θα πρεπει να παει σε Forthnet Shop για αλλαγη;

Λογικα πιο νωρις θα γινουν οι μετατροπες σε dvbs2. Δε νομιζω να τις αφησουν τελευταια μερα που θα ξενοικιαστει ο 5ος αναμεταδοτης

Κατα την γνωμη μου τον σεπτεμβρη πρεπει να γινει η αλλαγη για να κανει μπασιμο με νεα καναλια για τη νεα σεζον. Πολυ καιρο με στασιμοτητα... Και ο οτε εχει δυναμωσει πολυ το πακετο του..

Last edited:
Και σε αυτους που κανουν συμβολαιο για 1 χρονο τωρα και προπληρωνοντε την συνδρομη και εχουνε ελευθερη καρτα ,τι θα τους πουνε?

Μηπως τρεχει τελικα πολυ η φαντασια μας?

Ασ ανακοινωσουν πρωτα κατι επισημο (dvb s2-παντρεμα με το ζορι κτλπ) και μετα εχουμε χρονο να αρπαχτουμε....

το οτι κλεινει ο 5ος αναμεταδοτης και το ανακοινωσανε στα οικονομικα αποτελεσματα το διαβασαμε,δεν γραφει ομως καπου πως θα γινει υποχρεωτικη αλλαγη καρτων την ταδε του μηνα και μεχρι τοτε κανονιστε ολοι να αλλαξετε την καρτα σας,
γιαυτο ασ περιμενουμε μολις βγει η ανακεινωση,
δεν υποστηριζω οτι δεν θα γινει καποια στιγμη απλως λεω πως δεν υπαρχει να λεμε να λεμε τα ιδια συνεχεια.

Δεν γίνεται αλλαγή καρτών. Απλώς η παλιά κάρτα παντρεύεται με τον Pace. Το θέμα είναι πως θα έρθει μια μέρα που θα ενεργοποιηθεί η επιπλέον προστασία σε όλα τα κανάλια (τώρα είναι μόνο στα HD) και τότε θα αναγκαστείς να πας να πάρεις τον Pace, ή CI+ module (αν δίνουν ως τότε).

Οι προπληρωμένες συνδρομές είναι ένα θέμα.

Παλι καλα που σου παντρευει την καρτα με τον δεκτη γιατι σκεψου να στο παντρεψει και με το σπιτι σου; Τον δεκτη τον πας στο εξοχικο το σπιτι μονο αν ειναι τροχοσπιτο. :grinning-smiley-043

Ειναι πολλοι που εχουν καταστημα ταβερνα ψησταρια κλπ και για να πληρωνουν λιγοτερα το περνουν για το σπιτι και απλα βαζουν αλλο ενα πιατο στο μαγαζι και δεν τους κανει κοπο να κουβαλανε και τον δεκτη καθε φορα που θελουν να τον βαλουν στο καταστημα.

Φυσικα δεν χανει αυτα που χανει η Nova με τον διαμοιρασμο της καρτας αλλα χανει. Μια λυση ειναι να μπορουσε ο δεκτης να εχει συνδεση με την τηλεφωνικη γραμη και ετσι αν δεν ειναι συνδεμενο στο νουμερο σου να μην δουλευει αλλα απο την αλλη απο την στιγμη που ο πελατης πληρωνει γιατι να μην εχει το δικαιωμα οχι μονο στο εξοχικο του να το παει αλλα ακομα και σε εναν φιλο σε εναν γειτονα.

μα αυτο που λες ειναι ουτως η αλλως παρανομο καθως για το μαγαζι θα πρεπει να εχει επαγγ. συνδεση.

Το ξερω αλλα για να μην πληρωσουν περισσοτερα κανουν συνδεση για το σπιτι αλλα τα βαζουν στο μαγαζι.

Ξερω μαγαζι στο Μπουρναζι που το εκανε αλλα τον τσακωσαν και εφαγε αγγουρι.

Δεν γίνεται αλλαγή καρτών. Απλώς η παλιά κάρτα παντρεύεται με τον Pace. Το θέμα είναι πως θα έρθει μια μέρα που θα ενεργοποιηθεί η επιπλέον προστασία σε όλα τα κανάλια (τώρα είναι μόνο στα HD) και τότε θα αναγκαστείς να πας να πάρεις τον Pace, ή CI+ module (αν δίνουν ως τότε).

Οι προπληρωμένες συνδρομές είναι ένα θέμα.

μα για να ερθει εκεινη η μερα,πρεπει να βγει μια ανακεινωση που να λεει ,στις ταδε του μηνα οποιος δεν εχει pace δεν θα μπορει να βλεπει το προγραμμα μας,
οσοι εχετε προπληρωσει 1 χρονο συνδρομη και εχετε ελευθερη καρτα ,ασ προσεχατε ,ελατε τωρα να παρετε pace η τα χρηματα σας πισω.

Σωστά, έτσι θα πρέπει να γίνει. Εκτιμώ πως μία τέτοια ανακοίνωση θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι. Θεωρώ απίθανο να δουλεύουν οι ανύπαντρες κάρτες από την έναρξη της νέας σαιζόν.