Άρχισαν τα όργανα.
Αν πιστεύουν ότι θα αυξήσουν έτσι τους συνδρομητές τους είναι γελασμένοι.
Αν δεν πάει 30 ευρώ το full και 20 sport και 15 το cinema δύσκολα τους βλέπω για κερδοφορία.
@iceman: Δεν είχατε θέμα στο καλωδιακό δίκτυο με την μετατροπή των αναμεταδοτών σε 29900 SR; Είχα διαβάσει πως πλέον δε μπορούσε να "χωρέσει" το σήμα από τους transmodulators DVB-S -> DVB-C. Τι έγινε τελικά;
Πάντως έχουν αποθρασυνθεί. Σε φίλο μου του στείλανε με το ζόρι τον Pace 831 ενώ αυτός τους είχε ενημερώσει πως δε τον θέλει γιατί έχει δέκτη PVR και πως μόνο αν του δωθεί ο 865 σε πολύ χαμηλή τιμή (αν όχι δωρεάν) θα δεχτεί την αλλαγή. Υποτίθεται ο 831 κάνει 99 και ο 865 149, έτσι δεν είναι; Ας δώσουν λοιπόν τον 865 στα 49 ευρώ σε όσους απαιτούν εγγραφές.
Στην περίπτωσή σου το Multiview είναι μία καλή λύση, καλύτερη από αυτή που έχεις τώρα αφού θα βλέπεις διαφορετικά προγράμματα στις δύο tv. Αρκεί να μπορείς να εφαρμόσεις την υποδομή που χρειάζεται, αυτό το καλώδιο από δέκτη σε δέκτη είναι πολλές φορές δύσκολο να εγκατασταθεί.Έχω ελεύθερη κάρτα και την χρησιμοποιώ σε δύο δέκτες μέσα στο σπίτι, σε σαλόνι και παιδικό δωμάτιο.
Αν λοιπόν με υποχρεώσουν να πάρω τον δέκτη τους, θα είναι πολύ άβολο να τον ξηλώνω, και να το συνδέω συνέχεια από το ένα δωμάτιο
στο άλλο, οπότε κάνω τη ζωή μου ευκολότερη με την αποχώρηση μου από τις υπηρεσίες τους.
Υπάρχει ζωή εκεί έξω και μετά τη nova........:a0210:
Δεν γίνεται αλλαγή καρτών. Απλώς η παλιά κάρτα παντρεύεται με τον Pace. Το θέμα είναι πως θα έρθει μια μέρα που θα ενεργοποιηθεί η επιπλέον προστασία σε όλα τα κανάλια (τώρα είναι μόνο στα HD) και τότε θα αναγκαστείς να πας να πάρεις τον Pace, ή CI+ module (αν δίνουν ως τότε).
Οι προπληρωμένες συνδρομές είναι ένα θέμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.