Διότι ακριβώς το ίδιο κόλπο έκαναν και σε άλλους 2 φίλους.
και στους 2 κόπηκε η κάρτα, και τους δυο τους συνέδεσαν με το ειδικό τμήμα, και τους δυο τους είπαν ότι βλέπουν στην οθόνη τους ότι η κάρτα χάλασε.
Αυτό το τελευταίο εμενα με είχε παραξενέψει! Πως είναι δυνατόν να βλέπουν αυτοί στην οθόνη τους εάν η κάρτα δουλεύει η δεν δουλεύει.
Για αυτό το πράγμα μαλώναμε με τους 2 φίλους τόσο καιρό, εγώ επέμενα και επιμένω ότι η κάρτα δεν είναι δυνατόν να επικοινωνήσει πίσω. Δεν έχω κλείσει καμια αμφίδρομη υπηρεσία και φυσικά δεν έχω την δυνατότητα upload σε δορυφόρους. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να βλέπουν στην οθόνη τους τι κάνει η κάρτα μου;
αυτό ήταν το έναυσμα να μην βάλω την κάρτα στη modula και ως διά μαγείας ο κύριος του ειδικού τμήματος της nova είδε και στην δικη μου περίπτωση ότι η κάρτα έχει πρόβλημα!
άρα με βάση τα λεγόμενα τους, η κάρτα έχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με τον δεκτη, ο δεκτης με την σειρά του συνδέεται με wi-fi στο router γιατί καλώδιο network δεν μου χρειάζεται ή αν δεν χρησιμοποιεί η κάρτα τους το wi-fi δίκτυο τότε έχει ο δεκτης μου δυνατότητα upload στον Hotbird και στέλνει σηματάκια, όπως τα λένε στην nova, και τους λέει ότι είναι χαλασμένη.
Εσύ τι θα πίστευες λοιπόν ότι λέει ψέματα ο κύριος του ειδικού τμήματος της nova ή ότι έχω τέτοιο εξοπλισμό και δεν το ήξερα;