Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Οσοι εχετε ανυπαντρη καρτα, απαιτειται μωβ μοντουλα irdeto εκδοση 1.3.To ιδιο προβλημα ειχα και εγω με καναλια στην εκδοση 1.1.Μολις την εβαλα το προβλημα ελυθη.

Καλό είναι για σένα που βολεύεσαι με έναν δέκτη της πλάκας και προφανώς σου αρέσει να τον κουβαλάς και στο εξωχικό, στο χωριό κλπ.

Ας δώσουν κάρτες κλειδωμένες σε μοντούλα και ξανασυζητάμε...

+1000

Οσοι εχετε ανυπαντρη καρτα, απαιτειται μωβ μοντουλα irdeto εκδοση 1.3.To ιδιο προβλημα ειχα και εγω με καναλια στην εκδοση 1.1.Μολις την εβαλα το προβλημα ελυθη.

Λύθηκε προς το παρόν.

Όσοι έχουν ελεύθερη κάρτα θα πάνε αναγκαστικά είτε σε παντρεμένη είτε σε διακοπή.

Είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει κάνει η NOVA εδώ και χρόνια (για διάφορους λόγους , ένας είναι το DVB-T S2 και υπάρχουν και άλλοι) αλλά γίνεται έστω και αργά.

http://www.avclub.gr/forum/showthre...-Nova!?p=1056627849&viewfull=1#post1056627849

Όπως έχω γράφει με την μοντούλα X-CAM έχω βρει την υγειά μου. Κανένα πρόβλημα.

Είχα γράψει:
""Απλά μερικές φορές βάζω πρώτα την IRDETO για να πάρει τα κλειδιά και μετά γυρίζω στην X-CAM. Όχι πάντα. ""
Αυτό δε το κάνω πλέον. Μια χαρά παίρνει τα κλειδιά μετά από ένα λεπτάκι αναμονής.

Last edited by a moderator:
Η nova ηδη δοκιμαζει δοκιμαζει παντρεμα με μοντουλες ci+ της εταιρειας edision.Μεσα στο 2013 θα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα,για οσους επιθυμουν δεκτη της αρεσκειας τους.

Τελικα αυτοι απο την Νοβα πρεπει να εχουν πειραξει της καρτες μας και τα λογισμικα τους γιατι οπως εχω γραψει και εδω
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/92801-Edision-Argus-Miniplus-HighSpeed-2-in-1/page22 ποστ 212 ,εβαλα και εγω την μοντουλα την ιδια με του φιλου που ειχα και μεχρι τωρα ολα καλα κανενα κολιμα της καρτας μεχρι τωρα!!!!! το μονο επειδης κλεινω καθε βραδυ τον δεκτη τελειος απο το ρευμα την αλλη μερα το πρωι οταν τον ανοιγω δεν διαβαζει την καρτα με αποτελσμα την βγαζω μια φορα την καρτα απο την μοντουλα την ξαναβαζω και αμεσως την διαβαζει την καρτα ενα αυτο!!! και ενα δευτερο λιγο παραλογο ειναι οτι , οταν πριν ειχα την καρτα μεσα στο slot tou edision και δεν ειχε τοτε κοληματα η καρτα και δουλευε μια χαρα τοτε οταν εβαζα αυτη την μοντουλα ειχα κοληματα και προβληματα με αυτην !!!!!! τι να πωωωω !!!!!

γνωστός γνωστού είχε έναν παλιό χαλασμένο δέκτη (panasat) και πήγε σε κάστημα forthnet να τον δώσει για service μιας και δεν ήξερε τι άλλο να τον κάνει κ τον αντικατέστησαν με ένα hd δέκτη και του έδωσαν κ 2 μήνες δωρεάν την υπηρεσία και του είπαν ότι αλλάζουν και όποιο παλιό panasat
έχει καποιος. είπα να το αναφέρω.

Last edited by a moderator:
Με τον τρόπο αυτό μειώνουν τον αριθμό των συνδρομητών με ελεύθερη κάρτα. Και το τηλεχειριστήριο να χαλάσει, σου δίνουν pace και "παντρεμένη" κάρτα.

Σήμερα πήρα μήνυμα στο κινητό ότι είμαι τυχερός και ότι μπορώ να αλλάξω τον παλιό μου δέκτη με ένα καινούργιο 831 Όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι πρέπει να πάω εκεί και με την κάρτα μου. Μάλλον ήρθε η ώρα μου. Ξέρει κανείς σε πόσες μέρες να αρχίσω να περιμένω τα κόλπα της νόβα με την κάρτα που έχω τώρα ώστε να αναγκαστώ να την παντρέψω;

Μπορείς να τους στείλεις το ακόλουθο e-mail:
"Κύριοι,
είστε πολύ τυχεροί.
Ο παλιός μου αποκωδικοποιητής δουλεύει εξαιρετικά και έτσι θα αναγκαστώ να τον κρατήσω,
έχοντας στο μυαλό μου και την επιβάρυνση στην οποία θα μπει η εταιρία σας, προκειμένου να μου παραχωρήσει τον υπερσύχρονο "nova 831 HD fire".
Ως εκ τούτου, συνεχίζω ως έχω μέχρι νεωτέρας.
Θα σας ενημερώνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Φιλικά".
Κύριος χ.-bye-

εχουμε εικονα απο ποσες καρτες δεν ειναι σε pace? πφφφφ οσο υπαρχουν τοσο θα καθηστερει η μεταβαση σε mpeg4

Μπορείς να τους στείλεις το ακόλουθο e-mail:
"Κύριοι,
είστε πολύ τυχεροί.
Ο παλιός μου αποκωδικοποιητής δουλεύει εξαιρετικά και έτσι θα αναγκαστώ να τον κρατήσω,
έχοντας στο μυαλό μου και την επιβάρυνση στην οποία θα μπει η εταιρία σας, προκειμένου να μου παραχωρήσει τον υπερσύχρονο "nova 831 HD fire".
Ως εκ τούτου, συνεχίζω ως έχω μέχρι νεωτέρας.
Θα σας ενημερώνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Φιλικά".
Κύριος χ.-bye-

Πολύ καλό...

Και σε φίλο έγινε η ίδια προσφορά αλλά τον συμβούλεψα να μην τη δεχτεί γιατί έχει 2 δέκτες και κουβαλάει τη κάρτα από τον ένα στον άλλο.

εχουμε εικονα απο ποσες καρτες δεν ειναι σε pace? πφφφφ οσο υπαρχουν τοσο θα καθηστερει η μεταβαση σε mpeg4

Εκτιμώ γύρω στις 100.000

Πρότειναν και σε φίλο μου να πάρει δωρεάν τον Pace. 831 και δύο μήνες τα HD (έχει sport pack). Τους είπε πως έχει δέκτη με σκληρό δίσκο και θέλει να συνεχίσει να κάνει εγγραφές. Δεν πρότειναν κάτι άλλο (πχ Pace 865).

Τρομερό νούμερο.
Θα μπορούσε σε μία νύχτα να τους κόψει όλους και να τους στείλει νέες κάρτες και τα συναφή αλλά μετά περισσότεροι πό τους μισούς θα κουνάγανε μαντήλι.

ειναι μεγαλο νουμερο ακομα...

πρεπει να ξεκινησουν κατα τη γνωμη μου πιο οργανωμενη καμπανια αντικαταστασεις δωρο το δεκτη εννοειται και πχ 12 μηνες τα hd