Καλό είναι για σένα που βολεύεσαι με έναν δέκτη της πλάκας και προφανώς σου αρέσει να τον κουβαλάς και στο εξωχικό, στο χωριό κλπ.
Ας δώσουν κάρτες κλειδωμένες σε μοντούλα και ξανασυζητάμε...
Οσοι εχετε ανυπαντρη καρτα, απαιτειται μωβ μοντουλα irdeto εκδοση 1.3.To ιδιο προβλημα ειχα και εγω με καναλια στην εκδοση 1.1.Μολις την εβαλα το προβλημα ελυθη.
Οσοι εχετε ανυπαντρη καρτα, απαιτειται μωβ μοντουλα irdeto εκδοση 1.3.To ιδιο προβλημα ειχα και εγω με καναλια στην εκδοση 1.1.Μολις την εβαλα το προβλημα ελυθη.
Μπορείς να τους στείλεις το ακόλουθο e-mail:
"Κύριοι,
είστε πολύ τυχεροί.
Ο παλιός μου αποκωδικοποιητής δουλεύει εξαιρετικά και έτσι θα αναγκαστώ να τον κρατήσω,
έχοντας στο μυαλό μου και την επιβάρυνση στην οποία θα μπει η εταιρία σας, προκειμένου να μου παραχωρήσει τον υπερσύχρονο "nova 831 HD fire".
Ως εκ τούτου, συνεχίζω ως έχω μέχρι νεωτέρας.
Θα σας ενημερώνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Φιλικά".
Κύριος χ.![]()
εχουμε εικονα απο ποσες καρτες δεν ειναι σε pace? πφφφφ οσο υπαρχουν τοσο θα καθηστερει η μεταβαση σε mpeg4
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.