Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Απάντηση: Re: Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

γνωστη μου που είναι συνδρομήτρια στην Nova εδώ και δεκαετία,την πληροφόρησαν προχτές με τον γνωστό τρόπο του Νταή ότι δεν της στέλνουν ξανά σήμα για να ανοίξει η Κάρτα!Την οποια Κάρτα Δούλευε σε CI Irdeto 10 Χρονια χωρίς προβλήματα,αλλα τελευταία σταματούσε αρκετές Φορες να παίζει (υπόψιν σε Αναβαθμισμένο Irdeto CI)έτσι ώστε έπρεπε κάθε φορα να τους πάρει τηλέφωνο να της την ανοίξουν πάλι.
Την αναγκάζουν λοιπόν να μείνει χωρίς Ελληνικά Κανάλια τουλάχιστον για μια Εβδομάδα,καθώς πρέπει να της στείλουν οι συγγενείς από Ελλάδα τον 831,τον οποιο της πάσαραν με τον γνωστό περίτεχνο τρόπο της Nova "έχετε μούφα Δεκτες και για αυτό κολλάει η Κάρτα αλλα πάρτε τον Δικό μας που είναι και πολύ μουράτος και ας βλέπει μονο Hotbird".
Η Κυρια είναι έξω φρενων,αλλα κρατάει τα Νεύρα της για την στιγμή που λήγει η προπληρωμένη Συνδρομή της.
ΚΑΙ αυτήν την έδιωξε τελικά η Πολιτική της Nova απέναντι στους Συνδρομητές Ελεύθερης Κάρτας.

Αν έχει ελεύθερη κάρτα, έχει υπογράψει συμβόλαιο στο οποίο αναφέρει πως αν μονομερώς και για οποιονδήποτε λόγο παραβιαστούν σχετικοί κανονισμοί του όρου, όπως λ.χ. η πρόσβαση στις υπηρεσίες από την εταιρία, τότε αυτομάτως το συμβόλαιο παύει να ισχύει και η εταιρία καλείται να επιστρέψει την οφειλή. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν η συγγενής σου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να μην δεχθεί τον 831 αλλά αντιθέτως να προσβάλει την σύμβαση, ζητώντας τηλεφωνικά άμεση καταβολή του υπολοίπου που της αναλογεί. Αν έχει ήδη δεχθεί τον 831 τότε πραγματικά έκανε μαλακία, καθώς πήρε νέα κάρτα και άρα ισχύουν οι νέοι όροι.

Ο δέκτης τους είναι για τα μπάζα και όσο κι αν προσπαθούν να ωραιοποιούν τα πράγματα και να συγκρίνουν το υποπροϊόν με άλλους δέκτες ξένων συνδρομητικών πλατφόρμων, η εταιρία Nova δεν παύει να κοροϊδεύει επί δύο συνεχόμενα έτη τους συνδρομητές της.

ΥΓ: Αν θέλει να απαλλαγεί από την Nova και έχει γνωστό δικηγόρο, ας απευθυνθεί σε αυτόν.

Ήρθε μήνυμα στο κινητό σήμερα...

"Τα προνόμια NOVA ανταμείβουν την εμπιστοσύνη σας.
Σας προσφέρουμε δωρεάν τον αποκωδικοποιητή NOVABOX HD 831 αξίας 129 .Δείτε το επόμενο μήνυμα τις λεπτομέρειες"

Last edited by a moderator:
και καλα θα κανεις.πολοι πονηροι εκει στη nova ε;και σε αγαπανε ειδες;σου κανουνε και δωρο.

Σήμερα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό μου ότι κέρδισα δωρεάν τον 831!

Να τους καλέσω στο τηλ για να κανονίσουμε από που θα τον παραλάβω... σιγά μην τους πάρω...

Με κυνηγάει η τύχη! :SFGSFGSF:

Το κάνουν υποχρεωτικά, δηλαδή δεν στέλνουν πλέον σήμα για άλλο δέκτη, η όποιος θέλει?

Ήρθε μήνυμα στο κινητό σήμερα...

"Τα προνόμια NOVA ανταμείβουν την εμπιστοσύνη σας.
Σας προσφέρουμε δωρεάν τον αποκωδικοποιητή NOVABOX HD 831 αξίας 129 .Δείτε το επόμενο μήνυμα τις λεπτομέρειες"

Δεν ντρέπεσαι; σου δίνουν τέτοιο δέκτη τζαπέ και δεν το θελς.... Πάρτω για μενα ρε φιλαρακι ....... Ντροπή..... Τέτοια ευκαιρία γμτ... Φτού..... Θέλω και εγω ΣΜΣ τώρα.....

Δεν ντρέπεσαι; σου δίνουν τέτοιο δέκτη τζαπέ και δεν το θελς.... Πάρτω για μενα ρε φιλαρακι ....... Ντροπή..... Τέτοια ευκαιρία γμτ... Φτού..... Θέλω και εγω ΣΜΣ τώρα.....

Αυτοί δεν τρέπονται που κάνουν τέτοια "προσφορά" ; Και πρέπει να τους πάρεις τηλ., να περιμένεις στη γραμμή...... να χρεωθείς για να σε ενημερώσουν για το πως θα παραλάβεις το "δώρο". Πανάθεμά τους !!

Εμένα σήμερα με θυμήθηκαν. Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτός ο δέκτης 129 ευρώ όταν με αυτά τα λεφτά βρίσκεις στην αγορά δέκτες που σου κάνουν και καφέ;

καλο! μπας και κατεβασουν και την τιμη επιτελους... Ευτυχώς υπάρχει ο ανταγωνισμός! αλλα μια ερώτηση τι εννοει οταν λέει οτι θα αλλάξει η θέση; θα χρειαστεί αλλαγή στην θέση του πιάτου δηλαδή;

καλο! μπας και κατεβασουν και την τιμη επιτελους... Ευτυχώς υπάρχει ο ανταγωνισμός! αλλα μια ερώτηση τι εννοει οταν λέει οτι θα αλλάξει η θέση; θα χρειαστεί αλλαγή στην θέση του πιάτου δηλαδή;

Όχι. Απλά θα μειωθούν τα κανάλια SD χωρίς να χαθεί περιεχόμενο και έτσι θα πιάνει λιγότερες συχνότητες στον δορυφόρο, άρα θα μειώσει το κόστος.

1. Χτύπημα στην πειρατεία, αφού ως γνωστό οι κάρτες αυτές μοιράζονται και υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι χρησιμοποιούνται από card servers του εξωτερικού. Αντίθετα οι νέες παντρεμένες κάρτες δεν μοιράζονται τουλάχιστον ευρέως, αφού πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό (θα επανέλθουμε όταν θα έχουμε πιο βάσιμες πληροφορίες).

καλα εχω ακουσει φουμαρα και πα...ιες .... 1. εαν μας αλαξουν εμας τους ελευθερους καρτες αν ειμαστε πχ 50.000 να πω εγω , οι 25,000 χιλιαδες θα κανουν σιγουρα διακοπη δεν βαζω μεγαλο ποσοστο ,βαζω ενα φυσιολογικο οκ και μεσα απο αυτους τους 25.000 που την καναμε με ελαφρα πηδηματακια οι 10.000 θα πανε αμεσα στον ΟΤΕ και οι αλλοι 15.000 θα πανε στα μπισκοτακια αρα ο νοον νοιτο!!!!!

Τωρα για αυτο που γραφει παρακατω το λεω γιατι η πηγη που μου το ειπε ειναι λυρα 100 ... οχι μονο μοιραζονται η παντρεμενες αλλα τις πεταν τα ματια εξω!!
αρα φουμαρα παντρεμενες απαντρευτες κτλπ ναχαμε να λεγαμε

Αντίθετα οι νέες παντρεμένες κάρτες δεν μοιράζονται τουλάχιστον ευρέως, αφού πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό

Προφανώς μοιράζονται και οι παντρεμένες αν χωρίσουν.
Αν δεν μοιράζονταν δεν θα κυκλοφορούσαν servers με τα SKY.