Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Αντε να γινει η αλλαγη να δουμε κανα hd καναλι νεο. ελπιζω στις 30/6 να χαιρετησουμε το mpeg2

Την Παρασκευή (προχθές 7/6ου) ανοίγω κατά τις 9μμ την tv και επιχειρώ να δω Nova αλλά ... τίποτα. Μου έβγαινε σε όλα τα κανάλια (πλην Βουλής και κάποια ειδησεογραφικά) το μήνυμα ότι "για να δείτε αυτό το κανάλι επικοινωνήστε με...κτλ κτλ". Υπόψιν ότι είμαι με ελεύθερη κάρτα και τον παλιό "καλό" Panasat, παρότι έχω από τον Δεκέμβρη τον 831 και δεν τον έχω ενεργοποιήσει ακόμα παρόλο το πρέσινγκ που δέχομαι... Τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη της Nova και τελικά μου λένε ότι μου ενεργοποίησαν τον 831 !! Με δικιά τους πρωτοβουλία και χωρίς καμιά προειδοποίηση !! Και ότι έπρεπε λέει να το έχω κάνει εδώ και καιρό.
Αποτέλεσμα ? Ο υπάλληλος της Nova στο τηλέφωνο έφαγε τέτοια φωνή και εκνευρισμό που "αναγκάστηκε" και ζήτησε από το τεχνικό τμήμα να γίνει ακύρωση της ενεργοποίησης !! όπερ και εγένετο και ξαναγύρισε το σήμα στον Panasat... άντε να δούμε για πόσο καιρό ακόμα....

και δλδ ποια η διαφορα που βλεπεις στο πανασατ απ οτι να εβελεπες στον 831?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Την Παρασκευή (προχθές 7/6ου) ανοίγω κατά τις 9μμ την tv και επιχειρώ να δω Nova αλλά ... τίποτα. Μου έβγαινε σε όλα τα κανάλια (πλην Βουλής και κάποια ειδησεογραφικά) το μήνυμα ότι "για να δείτε αυτό το κανάλι επικοινωνήστε με...κτλ κτλ". Υπόψιν ότι είμαι με ελεύθερη κάρτα και τον παλιό "καλό" Panasat, παρότι έχω από τον Δεκέμβρη τον 831 και δεν τον έχω ενεργοποιήσει ακόμα παρόλο το πρέσινγκ που δέχομαι... Τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη της Nova και τελικά μου λένε ότι μου ενεργοποίησαν τον 831 !! Με δικιά τους πρωτοβουλία και χωρίς καμιά προειδοποίηση !! Και ότι έπρεπε λέει να το έχω κάνει εδώ και καιρό.
Αποτέλεσμα ? Ο υπάλληλος της Nova στο τηλέφωνο έφαγε τέτοια φωνή και εκνευρισμό που "αναγκάστηκε" και ζήτησε από το τεχνικό τμήμα να γίνει ακύρωση της ενεργοποίησης !! όπερ και εγένετο και ξαναγύρισε το σήμα στον Panasat... άντε να δούμε για πόσο καιρό ακόμα....

Άρα λοιπόν όσοι θέλετε την ελευθερία τις κάρτας σας δεν έχετε παρά να τους βάζετε τις φωνές...... :twoguns:Το τεχνικό τμήμα θα σας εξυπηρετήσει ........ :Banane0:

Όταν θα γυρίσου σε dvb-s2 οι αναμεταδότες αναγκαστικά θα πάρεις pace 832... όσο και να φωνάζεις...

Ο υπάλληλος δεν φταίει σε τίποτα να του φωνάζεις...

Χμμμμ παντως ο 865 γενικα καλος ειναι. Το λεω γιαυτους που φρικαρουν με τον 831. Ο pvr ειναι πολυ πιο σταθερος, νομιζω και πιο γρηγορος.

ναι αλλα εχει και 150 ευροπουλα..
μας κοβουν τις εγγραφες απο τους δικους μας(με ελευθερη καρτα)
και δεν κανουν και μια καλη τιμη στον pvr.
ολα δικα τους βρε αδερφε..!

Χμμμ αμα κραξεις ισως στον δωσουν 49... Ας δοκιμασει να τους σιχτιριασει καποιος

Με πίεση κάποιοι τον πήραν τσάμπα... μαζί με multiview....

ναι αλλα εχει και 150 ευροπουλα..
μας κοβουν τις εγγραφες απο τους δικους μας(με ελευθερη καρτα)
και δεν κανουν και μια καλη τιμη στον pvr.
ολα δικα τους βρε αδερφε..!

Δημήτρη καλά κάνουν και κάνουν ότι θέλουν. Θα περάσουν αυτά που θέλουν να περάσουν και σε όποιον αρέσει.

παρεμπιπτόντως καλώς μας ξανά ήρθες.

Re: Απάντηση: Re: Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Δημήτρη καλά κάνουν και κάνουν ότι θέλουν. Θα περάσουν αυτά που θέλουν να περάσουν και σε όποιον αρέσει.

παρεμπιπτόντως καλώς μας ξανά ήρθες.thx

εμενα ηδη με παρεσυραν και με υποχρεωσαν στο πακετο των 29,90
μονο με τον δικο τους.βεβαια μου ειπαν οτι μπορω να εχω την δικια μου ελευθερη καρτα,στον δικο μου δεκτη,
αλλα το starpack στην κανονικη τιμη...
οποτε μου εβαλαν..ευγενικα το μαχαιρι στον λαιμο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Δεν πειράζει βρε Δημήτρη. όσοι θέλουν παραμένουν και βλέπουν. Μου κάνει όμως εντύπωση πως σου είπαν ότι μπορείς να κρατήσεις το δέκτη σου αλλά σε άλλη τιμή...

γιατι προφανως ηξεραν οτι δεν θα δεχτω-στην χειροτερη γι`αυτους,θα με υποχρεωναν παλι μεχρι τελος Ιουνη,
να παρω τον δικο τους(οπως κανουν και σε ολους δηλαδη).
το τελευταιο τους χαρτι παιζουν Νικολα και οτι κατσει.
ξερεις ποσες συνδεσεις εκανα τωρα με αυτο το 29,90?
αστικα,υπερστικα,τσαμπα κινητα και δορυφορικο,οταν οι αλλοι δινουν μονο τηλεφωνια σε αυτα τα λεφτα και με χρεωση κινητων?
το θεμα ειναι εαν θα της βγει το ρισκο.γιατι απο την μια μαζευει κοσμο με την δελεαστκη τιμη της,
απο την αλλη ομως,διωχνει και κοσμο κλεινωντας τις ελευθερες καρτες.
θα μου πεις ποσες να ειναι αυτες και ποσες απο αυτους που τις εχουν,καιγονται για να κρατησουν το δεκτη εμποριου?
θα δειξει..

Είναι πολύ περισσότερες οι συνδρομές που κερδίζει από τις συνδρομές των ελεύθερων καρτών που χάνει.....

ακριβως-γι`αυτο και το εκανε.
προσθεσε και τις επιπλεον προσφορες σε αρκετους,
για προσθηκη στο πακετο με +10 ευρω,sports ή cinema
και η αυξηση συνρομητων της θα εκτοξευθει.
ειπαμε-παιζει το τελευταιο της χαρτι και μαλλον θα της βγει..

Είναι πολύ περισσότερες οι συνδρομές που κερδίζει από τις συνδρομές των ελεύθερων καρτών που χάνει.....

To θέμα είναι περισσότερο από θέμα κέρδους τι κάνει..

Αντε να γινει η αλλαγη να δουμε κανα hd καναλι νεο. ελπιζω στις 30/6 να χαιρετησουμε το mpeg2

και δλδ ποια η διαφορα που βλεπεις στο πανασατ απ οτι να εβελεπες στον 831?

Κάνεις ότι δεν ξέρεις τώρα ή λέμε ότι να ´ναι... έτσι,για να λέμε ?? :Banane0:

Τεσπά, να σου ξαναεξηγήσω τα αυτονόητα....Απλά φίλε μου δεν γουστάρω να ξεσυνδέω και να μεταφέρω όλο τον δέκτη από το ένα σπίτι (Αθήνα) στο άλλο (εξοχικό)... και παραβλέπω τα όσα έχω διαβάσει εδώ πέρα για τα προβλήματα του 831...
Και εν πάσει περιπτώσει ας μου είχαν δώσει ένα τελικό dead line για να ενεργοποιήσω τον 831 και όχι να το κάνουν μόνοι τους χωρίς προειδοποίηση. Γι' αυτό και τα άκουσε ο υπάλληλος τους στον οποίο φυσικά του είπα ότι δεν είναι προσωπικό το θέμα αλλά αυτόν είχα απέναντι μου και αυτός θα τα μετέφερε (αν...) όπου έπρεπε ... Και δεν ξεχνώ ότι λένε ότι ηχογραφούνται οι συνομιλίες που αν ισχύει ακόμα καλύτερα... :angry:

Οι συνδρομές, ναι.Στα έσοδα όμως;

Re: Απάντηση: Re: Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Και τα έσοδα σιγά-σιγά αν η κατάργηση των ελεύθερων καρτών σημαίνει HD περιεχόμενο και εξάλειψη της πειρατείας στα κανάλια της NOVA! :cool: