Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Re: Απάντηση: Re: Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Και τα έσοδα σιγά-σιγά αν η κατάργηση των ελεύθερων καρτών σημαίνει HD περιεχόμενο και εξάλειψη της πειρατείας στα κανάλια της NOVA! :cool:

μα αυτο ειναι και το νοημα του μαζεματος.
εαν δεν πιασει και τωρα,δεν θα πιασει ποτε..

Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο νοβα και μου ειπαν οτι απο 1/7 δεν θα δουλευει ο panasat-pvr που ειχα εδω και χρονια.Θα μου δωσουν δωρεαν χωρις δεσμευση και τον νεο pvr865 και εναν απλο 831για να συνεχισω το multiview.Η οικονομικη επιβαρυνση θα ειναι 2,5 euro(10 αντι 7,5)με την ληψη και των hd καναλιων.Μιλησα με τον εξουσιοδοτημενο τεχνικο της περιοχης μου ,το επιβεβαιωσε και θα μου τα φερει σπιτι σε λιγες μερες.Αυτα για ενημερωση σε οσους φιλους ε χουν το παλιο PVR.

Το έχω αναφέρει πιο πάνω ή στο άλλο νήμα.. δίνουν και δωρεάν, λίγο πίεση θέλει..

Καλημέρα,
μετά απο σχεδόν 10 χρονια συνδρομητής της nova, με σκετη κάρτα, ελέυθερος και ωραίος, φτάνει η ώρα να τους αποχαιρετίσω...
Οι περισσότεροι που με θυμάστε εδω μεσα με θυμάστε σαν μετανάστη, με μικρά διαλέιματα στην ελλάδα. Όπου πήγαινα έβαζα την κάρτα της νόβα στο πορτοφόλι και την έκανα, πάντα εντος του footprint του hotbird. Δεν λέω με βόλευε, καλά ήταν.

Τα τελευταία χρόνια μου κάνουν άσχημα μαρκαρισματα να "παντρευτώ" τον δέκτη τους. Το τι έχει ακούσει το αυτί μου δεν λέγετε, το τι παινέματα έχουν κάνει στους δέκτες τους δεν λέγονται. Τελευταίο φρούτο, χθεσινό, είναι ότι περνάνε σε mpeg4 και ότι πρέπει να πάρω τον δέκτη τους αλλιώς ο δικός μου δεν θα παίζει. Μην πώ τίποτα και τους προσβάλω, κοτζάμ εταιρία....αλλά έχω κουραστεί με τα σπασ.... τους και αποφάσισα να μην τους μιλώ πια. Αν η κάρτα μου σταματήσει να δουλεύει την 1/7 θα κόψω την συνδρομή μου και μετά θα βγάλω απο την ντουλάπα το δέκτη του 20ρικου (ΟΤΕ)και θα βλέπω ελληνική TV πάλι.

Δε λέω θα μου λείψουν τα novacinema αλλά δεν τους αντέχω πια.

Φυσικά, αν υπάρχει άλλη λύση ευχαρίστως να την ακούσω...........

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Ο δέκτης του 20άρικου χωράει στο πορτοφόλι σου? :tongue:

Δε χωράει, αλλά δε θα πληρώνει 50+ ευρώ που πληρώνει στη Nova για το cinema pack.

μα και παλι τα 20 ευρω δεν λυνουν το προβλημα του

Last edited by a moderator:
μα και παλι τα 20 ευρω δεν λυνουν το προβλημα του

Σίγουρα δε το λύνουν, αλλά αν μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις συνήθειες, τότε τα βλέπεις όλα από μηδενική βάση και εκτιμάς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα από την αρχή. Επίπλεον, μη ξεχνάμε πως ο δέκτης Pace έχει πρόβλημα να συνδεθεί σε πολλές υφιστάμενες εγκαταστάσεις όπου ο Hotbird δεν είναι στη θέση 1 τυχόν διακοπτών diseqc. Ειδικά όταν μένεις στο εξωτερικό, δε μπορείς να απαιτήσεις να αλλάξει η εγκατάσταση μιας πολυκατοικίας για να καλύψεις τις αδυναμίες του Pace. Φυσικά για όλα αυτά υπάρχουν λύσεις, όμως όπως είπα αν είναι να αλλάξεις συνήθειες, τα εκτιμάς όλα από το 0.

Σίγουρα δε το λύνουν, αλλά αν μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις συνήθειες, τότε τα βλέπεις όλα από μηδενική βάση και εκτιμάς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα από την αρχή. Επίπλεον, μη ξεχνάμε πως ο δέκτης Pace έχει πρόβλημα να συνδεθεί σε πολλές υφιστάμενες εγκαταστάσεις όπου ο Hotbird δεν είναι στη θέση 1 τυχόν διακοπτών diseqc. Ειδικά όταν μένεις στο εξωτερικό, δε μπορείς να απαιτήσεις να αλλάξει η εγκατάσταση μιας πολυκατοικίας για να καλύψεις τις αδυναμίες του Pace. Φυσικά για όλα αυτά υπάρχουν λύσεις, όμως όπως είπα αν είναι να αλλάξεις συνήθειες, τα εκτιμάς όλα από το 0.

+1000%

Φυσικά για όλα αυτά υπάρχουν λύσεις, όμως όπως είπα αν είναι να αλλάξεις συνήθειες, τα εκτιμάς όλα από το 0.
Οπως ? για δωσε τα φωτα σου... πως μπορω να εχω 4 διαφορετικα κατεβασματα δορυφορων με τον pace ?

Σωστά,
είμαι σε φάση αναθεώρησης, με έχει κουράσει η συμπεριφορά της ΝΟΒΑ τόσα χρόνια. Καλά κάνει και προστατεύει το προιόν της, δε λέω. Όμως σε αυτά τα λεφτά και να μου υπαγορεύει τι πως; δεν νομίζω!

Είμαι συνδρομητής του ΟΤΕ απο την αρχή που ξεκίνησε, συνδέω τον δεκτη μόνο όταν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θέλω να δω ειδικά από τα τοπικά κανάλια.
Σίγουρα ο δέκτης τους είναι για τα μπάζα, δεν μπορώ να προσθέσω άλλη κάρτα, ούτε μοντούλα και έχει όλα τα μειονεκτήματα ενός ιδιοκτησιακού δέκτη. Μια τσοντοκάρτα βρε αδερφε δεν μπορείς να βάλεις:furious3:

Το να δινω ένα 20ρικο δεν με πειράζει (προς το παρών) όχι όμως ότι είμαι και ικανοποιημένος με το "πακέτο".

20130614_165557.jpg