- 13 July 2007
- 17,261
Η νέα "μεσαία" σειρά της εταιρείας Tannoy Revolution Sign.
www.tannoy-speakers.com/s.php?group=all&sub=1-34k-
www.tannoy-speakers.com/s.php?group=all&sub=1-34k-
Eρώτηση για τον PLEO ή όποιον ξέρει:
Για να στήσει κανείς homecinema, αν πάρει το κεντρικό signature, δένει με τα υπόλοιπα απλά revolution DC4T και το sub tων απλών;
Eρώτηση για τον PLEO ή όποιον ξέρει:
Για να στήσει κανείς homecinema
Mια μικρη off topic ερωτηση.Θα εδεναν τα (καποια )tannoy με b&w (σειρα 6σε καποιο home cinema setup ? Ποσο μακρια-κοντα (δενει ) ο ηχος τους ? (απαντηστε μου και μονολεκτικα αν θελετε να μην χαλασει και το θεμα...
)
Εάν κατάλαβα καλά,αποκρυπτογράφοντας και τα προηγούμενα post,αλλάζει κατεύθυνση και ο ήχος της εταιρίας(τουλάχιστον στις φτηνές κατηγορίες).Γιατί εάν μού αρέσει ο ήχος της σειράς eyrisDC,η επιλογή πού έχω τώρα είναι μόνο η revolution,όπου προσφέρεται μόνο το τετράιντσο ομοκεντρικό.Σίγουρα οι marketing managers ξέρουν περισσότερα από μένα,αλλά η σειρά eyris dc είχε προσεγγίσει αρκετά τον ήχο των μεγάλων tannoy και είναι κρίμα να μην προφέρεται στον αγοραστή των μεσοχαμηλών κατηγοριών αυτή η εναλλακτική.Εάν μου έκανες την ερώτηση αυτή πριν από ένα χρόνο, η απάντηση θα ήταν ότι ο χαρακτήρας των Tannoy είναι διαφορετικός από αυτόν των B&W.
Με τα Revolution Signature (όχι τα απλά revolution) o ήχος άλλαξε και μάλιστα ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιώ για να κάνω κατανοητή αυτή τη διαφορά, είναι να λέω πως το ηχείο "Μπαουερσγουιλκινίζει" :slapface:.
Αυτό όμως ισχύει (σύμφωνα με τα αυτιά μου) για τα Revolution Signature και όχι για τα απλά Revolution.
Εάν κατάλαβα καλά,αποκρυπτογράφοντας και τα προηγούμενα post,αλλάζει κατεύθυνση και ο ήχος της εταιρίας(τουλάχιστον στις φτηνές κατηγορίες).Γιατί εάν μού αρέσει ο ήχος της σειράς eyrisDC,η επιλογή πού έχω τώρα είναι μόνο η revolution,όπου προσφέρεται μόνο το τετράιντσο ομοκεντρικό.Σίγουρα οι marketing managers ξέρουν περισσότερα από μένα,αλλά η σειρά eyris dc είχε προσεγγίσει αρκετά τον ήχο των μεγάλων tannoy και είναι κρίμα να μην προφέρεται στον αγοραστή των μεσοχαμηλών κατηγοριών αυτή η εναλλακτική.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.