Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Δέν είναι άσχημος σαν συγγραφέας ,, ίσως και σαν πολιτικός !!

θα δείξει ,,

μου αρέσει πάντως η ζέση και το όψιμο ενδιαφέρον απο νομάτους που έχουν πεί εμέσως πλήν σαφώς μπράβο στον πάγκαλο π.χ και τον συφερτό που μας πηδάει ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!

οπως και η εκλεπτισμένη ευαισθησία στην ανοχή του χιουμορ όταν αυτό περιλαμβάνει αριστερές ¨συνιστώσες ¨

Παλιά λέγαμε : κοίτα αυτήν, την πήδηξε η μισή Αθήνα ... αλλά εμείς είμασταν πάντοτε στην άλλη μισή ...

Απάντηση: Re: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

οπως και η εκλεπτισμένη ευαισθησία στην ανοχή του χιουμορ όταν αυτό περιλαμβάνει αριστερές ¨συνιστώσες ¨

+1000.

Τον Τατσοπουλο δεν τον χωνεψα ποτε.Οχι τωρα που εγινε "διασημος",αλλα εδω και καιρο.
Απο την αλλη ομως συμφωνω μαζι σου απολυτα.
Παντως εχει και μια χρησιμοτητα η συγκεκριμενη ιστορια.
Δειχνει τα αντανακλαστικα των "αντικειμενικών παρατηρητών" οταν ειναι να κανιβαλισουν μια ιστορια.
Μια ετοιμοτητα προς μια κατευθυνση την εχουν παντα οταν σε αντιστοιχες περιπτωσεις άλλων "ρευματων" παρουσιαζουν μια....χμμμ... ραθυμια...

ο Κομαντάντε Μάρκος όταν τον "κατηγόρησαν" ότι είναι αδελφή ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ότι “ο Subcomantante έχει πηδήξει το μισό Μεξικό"

αλλά έδωσε μια βαθιά πολιτκή απάντηση

«Ο Μάρκος είναι γκέι στο Σαν Φρανσίσκο, μαύρος στη Νότια Αφρική, ασιάτης στην Ευρώπη, αναρχικός στην Ισπανία, Παλαιστίνιος στο Ισραήλ, γύφτος στην Πολωνία, ειρηνιστής στη Βοσνία, Εβραίος στη Γερμανία, μια γυναίκα μόνη στο Μετρό τα ξημερώματα, με άλλα λόγια ο Κομαντάτε Μάρκος είμαστε εμείς, το πρόσωπο του κάθε καταπιεσμένου ανθρώπου πάνω στον πλανήτη»

http://mao.gr/subcomandantegay/

Last edited:
531038_446874362042096_116533309_n.jpg

Απάντηση: Re: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

+1000.

Τον Τατσοπουλο δεν τον χωνεψα ποτε.Οχι τωρα που εγινε "διασημος",αλλα εδω και καιρο.
Απο την αλλη ομως συμφωνω μαζι σου απολυτα.
Παντως εχει και μια χρησιμοτητα η συγκεκριμενη ιστορια.
Δειχνει τα αντανακλαστικα των "αντικειμενικών παρατηρητών" οταν ειναι να κανιβαλισουν μια ιστορια.
Μια ετοιμοτητα προς μια κατευθυνση την εχουν παντα οταν σε αντιστοιχες περιπτωσεις άλλων "ρευματων" παρουσιαζουν μια....χμμμ... ραθυμια...

Η επιλογή Τατσό ήταν λάθος εξ'αρχής..Δεν έπρεπε νάχει θεση στην Αριστερά,οπως και οι Πσαριανοί παλιότερα..

Απ´εκει και πέρα έχουν πλάκα οι ακροδεξιοί που χαίρονται για τα χαστούκια τού Κασιδιάρη και δεν κοιτάζουν την καμπούρα τους..

Κατά τά άλλα φαίνεται πως ορισμένοι συχναζουν στο Ντα Κάπο οπότε έχουν και ιδίαν άποψιν ...

Οτι νάναι αρκεί νά κυβερνάει ο Αντωνάκης και ο Βενιζέλος..Μάλλον θα σιτίζονται απο εκεί φαίνεται.

«Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή».

Το ένα δεν αποκλείει το άλλο...
Δεν δήλωσε ότι πήδηξε τις μισές γυναίκες της Αθήνας! :p

Βέβαια ο Βρούτσης πηδάει αλλοιώς,αλλά μάλλον θάχει πέσει τρελλό χειροκρότημα..Αυτός μάλλον στην νέα ΕΚΟΦ που τον ανέδειξε..δεν πάει Φίλιον...:Banane0::Banane0::Banane0:

Ο κ. Βρούτσης μιλώντας στη ΝΕΤ είπε «πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ζήσει κάποιος με 586 ευρώ. Από την άλλη, μακάρι να είχαν όλοι τα 586 ευρώ». Πρόσθεσε μάλιστα πως ένα 25% του πληθυσμού δεν έχει ούτε αυτό το ποσό.:fahne90::fahne90:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ........το γέλιο ειναι θεραπευτικό respect στον ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ και τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ......

Re: Απάντηση: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Σταματήστε αμέσως όλοι να γράφετε για τον Τατσόπουλο,έχει γράψει 18 βιβλία!

Ναι, και εγώ δυστυχώς έχω διαβάσει τα δύο από αυτά. (Η καρδιά του Κτήνους και Νεοέλληνες). Τα υπόλοιπα 16 ας τα διαβάσει κάποιος άλλος, εγώ αρνούμαι.

Κλαίω από γέλια με αυτά που έχω διαβάσει από το πρωί.

Ευτυχώς είμαι 600χλμ μακρυά αλλά καλού - κακού ρίχνω και μια ματιά στο αεροδρόμιο μην έρθει κατά δω.:vroam:

Ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπέρασμα, όπως υπάρχει ενεργητική και παθητική ασφάλεια στα αυτοκίνητα, έτσι μπορεί να εννοεί οτι παθητικά έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα, και μάλλον έτσι το έχει καταλάβει η ΧΑ.

Σας θυμίζω τον εθνικό μας σταρ, που υποτίθεται οτι παντρεύτηκε έγχρωμο και οταν επίσης υποτίθεται χώρισε, δήλωσε οτι δεν άντεχε ο καημένος έγχρωμος να τον π..άει ο σταρ συνεχώς.

Last edited:
τι συμπεράσματα να βγάλουμε ?
ποιά βιασύνη ?

τα γεγονότα μας ξεπερνάνε ....

το σεξιστικό του σχόλιο δεν αρμόζει στον σκεπτόμενο άνθρωπο που θέλει ή θα ήθελε να είναι .......

ωστόσο πολύ σημασία του δώσαμε ήδη .......

Συνάδελφος το πρωί στη δουλειά:
"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν έτοιμος τον Ιούνιο για τόσους βουλευτές. Και αυτός και εμείς έχουμε από καμιά 15αριά αξιόλογους οπότε τι.να περιμένεις από τους υπόλοιπους..."
Όπως καταλάβατε είναι μέλος του ΚΚΕ.
Ήταν από τις λίγες στιγμές τον τελευταίο καιρό που μου έδωσαν ελπίδες...

Αυτό με τον Τατσόπουλο σήμερα, είναι ένα ωραίο διάλειμα... Ας το ευχαριστηθούμε πριν ξεθυμάνει... Πάνω του !!

Φήμες λένε οτι για το παρακάτω ευθύνεται ο Τατσόπουλος και οτι απλά ενοχοποίησε τον Chuck Norris...
http://www.piperies.gr/posts/mia-gynaika-poy-ekane-seks-me-ton-tsak-noris

Re: Απάντηση: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Ναι, και εγώ δυστυχώς έχω διαβάσει τα δύο από αυτά. (Η καρδιά του Κτήνους και Νεοέλληνες). Τα υπόλοιπα 16 ας τα διαβάσει κάποιος άλλος, εγώ αρνούμαι.

Πως ειναι σαν συγγραφεας ?

Γιατι πλεον ουτε εγω υπαρχει περιπτωση να διαβασω βιβλιο του - Οχι σημερα μετα την "εκθεση του" , απο την στιγμη που τον γνωρισα ως πολιτικο και ειδα μια δυο εκπομπες στις οποιες πηρε μερος ως ομιλητης. Πολυ αλαζονας.