Tattoos....

:offtopic: αλλά η κυρία που τράβηξε την φωτογραφία έχει φοβερό πεντικιούρ!:worshippy:

Στο θέμα μας λοιπόν, θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα παιδιά οτι, για την ώρα τουλάχιστον, δεν χρειάζεται να το φορτώσεις άλλο......
άσε να περάσει λίγο ο καιρός και μετά βλέπεις τι κάνεις.

Όπως και να' χει όμως, είναι πανέμορφο!:grinning-smiley-043

Εχμ.....:bang:
ναι ....:blush:

μανικιούρ!

λες να έβγαλε φωτογραφία με τα πόδια??:flipout:
πως τα λέω έτσι:slapface:

Εχμ.....:bang:
ναι ....:blush:

μανικιούρ!

λες να έβγαλε φωτογραφία με τα πόδια??:flipout:
πως τα λέω έτσι:slapface:

Α, εσύ είδες και μανικιούρ :huh2: :chinscratch: ..... καλέ τι είσαι εσύ, θα μας τρελάνεις :frusty: !!!!!!

Re: Απάντηση: Tattoos....

Μπορεί να με μισήσεις, αλλά το πιθανότερο να μη σε νοιάζει η γνώμη μου...
Ειλικρινά, δεν μου άρεσε καθόλου´αυτό το tatoo... Πολύ απλωμένο, πολύ ψηλά και πολύ προς τον αυχένα... Η συγκεκριμμένη πεταλούδα sux...
Οτι και να φορέσεις, τις περισσότερες φορές θα φαίνεται το μισό άνω σχέδιο, αυτό με τα πολλά μυτερά φύλλα...
Βέβαια, περί ορέξεως...
Να το ευχαριστηθείς, να το χαίρεσαι και μη πολυδίνεις σημασία στις κριτικές γιά τις προσωπικές σου επιλογές...

check again, κάτω αριστερά στην photo.
anyway, το μ@μησαμε το θέμα

Θεέ μου, τι πρόσεξες καλέ; το νύχι μου είναι που κρατάω με το χέρι την μπλούζα...

BIOS είναι όπως το είπες περί ορέξεως... Δε με απασχολεί να φαίνεται ή να το βλέπουν οι άλλοι, μου αρέσει και μου αρκεί που είναι πάνω μου.
Άσε δε που και το μισό σχέδιο να φαίνεται εξάπτει την φαντασία αυτού που το βλέπει για το τι μπορεί να υπάρχει στο σημείο που δεν μπορεί να δει ;) .

Απάντηση: Re: Tattoos....

Απο πονο πως πηγαμε?:BDGBDGB53:

Αν εξαιρέσεις το κλαδί που πέφτει στην σπονδυλική στήλη το οποίο με πόνεσε λιγάκι, το υπόλοιπο δεν με πόνεσε καθόλου. Ήταν περίεργη η αίσθηση γιατί το νιώθεις σαν να σε χαράζει όχι σαν να σε τρυπάει.

Re: Απάντηση: Tattoos....

άλλο ένα πολύ καλό studio (από προσωπική εμπειρία) στo Unicorn Tattoo, Γλυφάδα - Μεταξά 39, 2108940839
Σεραφειμ τωρα το προσεξα.Τι εννοεις προσωπικη εμπειρια?Εκανες και εσυ?:chinscratch:
Ειναι κάποιος Θοδωρής και μια κοπέλα εκεί αν δεν κάνω λάθος?

Απάντηση: Re: Tattoos....

Nικολ αυτη την διευθηνση μου ανοιγει
http://www.tattoo.gr/
χωρις s στο tattoo ειναι σωστη ομως?

Καλημέρα Ισίδωρε... δεν είναι αυτό το studio!
Μου κάνει εντύπωση που δεν στο ανοίγει γιατί εγώ έχω μπει από 3 διαφορετικούς υπολογιστές σε αυτό το site... για κάνε πάλι μια δοκιμή!
http://www.tattoos.gr/

Αν δεν σου βγάλει πάλι τίποτα, κάνε αναζήτηση στο google χρησιμοποιώντας την λέξη dermagraphics.

έκανα πριν από δύο μήνες εκεί. Όχι δεν τον έλεγαν Θοδωρή. Είναι ένα ζευγάρι ο Mat και η γυναίκα του. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Attachments

• P1000084 [800x600].JPG
    P1000084 [800x600].JPG
    47.8 KB · Views: 20
  • P1000089 [800x600].JPG
    P1000089 [800x600].JPG
    52.5 KB · Views: 28