Tattoos....

..ναι, όμως έχω ακούσει πάρα πολλά όπου τα tattoo studios προμηθεύονται χρώματα που προορίζονται για βαφές αυτοκινήτων, και γενικά αγνώστου κατασκευής και προέλευσης.
Και αυτό είναι κάτι που με κρατάει τόσο καιρό απο το να κάνω..

Απάντηση: Re: Tattoos....

..ναι, όμως έχω ακούσει πάρα πολλά όπου τα tattoo studios προμηθεύονται χρώματα που προορίζονται για βαφές αυτοκινήτων, και γενικά αγνώστου κατασκευής και προέλευσης.
Και αυτό είναι κάτι που με κρατάει τόσο καιρό απο το να κάνω..

Σε όλους τους χωρούς υπάρχουν και τα "μαύρα πρόβατα", απλά θέλει πολύ ψάξιμο όταν αποφασίσεις να το κάνεις. Πολλές φορές επίσης αυτές τις φήμες τις βγάζουν κι ανταγωνιστές...

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
..αλλά και πάλι το θέμα των χρωμάτων είναι σημαντικό. Και δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό που να λέει ότι τα χρώματά μας δεν είναι τοξικά..

Έχω υπόψη μου 4-5 studios απο γνωστούς και φίλους που έχουν πάει αλλά το σκέφτομαι να πάω προσωπικά στον καθένα και να το δω, να συζητήσω μαζί τους πριν κάνω κάτι...γιατί σίγουρα ο φόβος να μην πάθω κάτι είναι αυτό που με κρατάει γιατί δεν γνωρίζω πως και με ποιόν τρόπο μπορώ να τους εμπιστευθώ.

...βέβαια τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι το σκέφτομαι και το ψάχνω περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε..

Καλά κάνεις και το ψάχνεις τόσο πολύ! Η υγεία πάνω απ' όλα...
εγώ το έψαχνα 1 χρόνο περίπου μέχρι να καταλήξω.

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
..αλλά και πάλι το θέμα των χρωμάτων είναι σημαντικό. Και δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό που να λέει ότι τα χρώματά μας δεν είναι τοξικά..

Έχω υπόψη μου 4-5 studios απο γνωστούς και φίλους που έχουν πάει αλλά το σκέφτομαι να πάω προσωπικά στον καθένα και να το δω, να συζητήσω μαζί τους πριν κάνω κάτι...γιατί σίγουρα ο φόβος να μην πάθω κάτι είναι αυτό που με κρατάει γιατί δεν γνωρίζω πως και με ποιόν τρόπο μπορώ να τους εμπιστευθώ.

...βέβαια τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι το σκέφτομαι και το ψάχνω περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε..
έχεις απόλυτο δίκιο .όσο και αν φανεί αστείο εγώ στο τελευταίο που χτύπησα την έκανα αυτή την ερώτηση.Μου έδειξε ένα μπουκαλάκι ,αν θυμάμαι καλά,που έλεγε ότι είναι μη τοξικό.Για εμένα η μόνη εγγύηση είναι να πας σε ένα καλό στούντιο που το όνομα του και μόνο είναι εγγύηση.Εγω τα δυο τα έκανα στο eightball tatto στην Πατησίων και τα άλλα δυο στη medusa (κορυφή αλλά πανικός).Φυσικά πάνε και αρκετά χρόνια:grandpa: Σκέφτομαι όμως αφού έχω που έχω να κάνω ένα με το όνομα του γιου μου.Η γυναίκα μου φωνάζει φυσικά γιατί μου λέει να δω τι θα πεις στον γιο σου μεθαύριο αν σου πει ότι θέλει.:blink:

Το έκανα, το έκανα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!! :Banane0:
Είμαι τρομερά ευχαριστημένη από τα παιδιά στο studio, κάνουν φοβερή δουλειά. Ελπίζω να προλάβω σύντομα να ανεβάσω και photos....

Κοπέλα μου ΜΕΓΕΙΑ!!!

Που' σαι Ελενίτσα μου!!!!! Σε χάσαμε.....
Σε ευχαριστώ, δε φαντάζεσαι πόσο το έχω χαρεί! Αφού σκέφτομαι να πάω να το μεγαλώσω λιγάκι, εχεί πολύ καλές προοπτικές. Θα ανέβαζα σήμερα photo, αλλά ξέχασα στο σπίτι το καλόδιο του κινητού γμτ :furious3: ....

Είναι να μην κάνεις την αρχή Νικόλ μου, θα το αγαπήσεις όσο δεν φαντάζεσαι!!!

Re: Απάντηση: Tattoos....

Καλημέρα! Σ' ευχαριστώ Αννούλα!

Το studio όπου το έκανα εγώ λέγεται Dermagraphics κι όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μπεί στο site τους http://www.tattoos.gr . . .

Δεν μου ανοίγει την διεύθυνση αυτή.:nounder: