Tattoos....

Re: Απάντηση: Tattoos....

Τον Ιούλιο του '96 έπαιρναν παραπεμπτικό για το 414 (στρατιωτικό ψυχιατρείο στην Πεντέλη) με αιτιολογία "δερματοστιξία-πιθανή ψυχοσωματική διαταραχή"... :slapface:

Που συμβαιναν αυτα ρε παιδια γιατι εγω το 94 που πηγα φανταρος το χειροτερο ηταν οτι σε εκοβαν αν πηγαινες στις ειδικες δυναμεις:nounder:

Το tattoo όταν πήγα φαντάρος δεν το είχα κάνει ακόμα αλλά όταν στο "πανηγύρι" δήλωσα ότι είχα κάνει piercing,με κοίταξαν σαν εξωγήινο, με ρώτησαν καμιά δεκαριά φορές αν μιλάω σοβαρά και μετά τίποτα.

Tα tatoos δεν είναι χαρακτηριστικό των ελευθέρων ανθρώπων.
Οπως οι γελαδάρηδες στην Αγρια Δύση (Λούκυ Λουκ) μαρκάριζαν τα βόδια και τα γελάδια με πυρωμένο σίδερο για να ξέρουν σε ποιο κοπάδι ανήκουν και να μην τους τα κλέβουν, έτσι και οι βάρβαροι λαοί στην αρχαιότητα έκαναν τατουάζ για να δηλώνουν την υποταγή τους στον βασιλέα για δείχνουν ότι ανήκουν σε αυτόν. Μήπως και οι Ναζί στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως δεν έκαναν τατουάζ τον αριθμό στα χέρια των κρατουμένων για να μην μπορούν να δραπετεύσουν και να είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι σε περίπτωση πού διαφύγουν;
Γι αυτό οι Αρχαίοι Ελληνες θεωρούσαν απαράδεκτο να στιγματίζει κάποιος το σώμα του. Είναι κάτι που δεν ταιριάζει στον ελεύθερο άνθρωπο. Ο ελεύθερος άνθρωπος είναι ένα ξεχωριστό άτομο, διαφορετικό από ΚΑΘΕ άλλο συνεπώς δεν μπορεί να ανήκει σε κανένα "κοπάδι".

Γι'αυτό κι εμείς κάνουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ tattoos, ο ένας από τον άλλο.Όλα είναι θέμα γούστου.Να σε ρωτήσω κάτι αγαπητέ komhst?Σου αρέσει π.χ. το παστίτσιο?Γιατί αν σου αρέσει, τότε ανήκεις κι εσύ στο "κοπάδι" αυτών που τους αρέσει.Και στην τελική, το γιατί έκαναν tattoo στην αρχαιότητα με αφήνει παντελώς αδιάφορο.

Μαλλον komhst διαβαζεις επιλεκτικα γιατι θα επρεπε να ξερεις οτι τα tattoo τα ξεκινησαν ιθαγενεις στην Ν.Ζηλανδια και η λεξη tattoo βγαινει απο την λεξη tat που σημαινει χτυπω.Υπηρξε ενα μεγαλο χρονικο διαστημα που ευγενεις χτυπαγαν τα αρχικα τους σε καποιο σημειο του σωματος τους.

Το βρήκα επιτέλους το τηλ. που μου ζητήσατε από το studio και είναι το 2109969925. Σεραφείμ συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά είχε χάσει το τηλ. η φίλη μου....

Καλημέρα σε όλους! Επιτέλους ήρθε η ώρα :BDGBGDB55: .... Δε σας είχα ανεβάσει τόσο καιρό το tattoo γιατί λόγω φόρτου εργασίας δεν το είχα κάνει. Έκλεισα ραντεβού και θα πάω αύριο στο studio για να φτιάξουμε το σχέδιο και εάν προλαβαίνει θα μου το κάνει αύριο.
Σεραφείμ βρήκα άλλο studio στον Κορυδαλλό, εάν θέλεις να σου στείλω σε pm το site τους (μην τους διαφημίσουμε κιόλας)...

Και σε ποιό σημείο του σώματός σου θα το κάνεις ? Κράτα μας ενήμερους γιατί η φαντασία οργιάζει...

Απάντηση: Re: Tattoos....

Και σε ποιό σημείο του σώματός σου θα το κάνεις ? Κράτα μας ενήμερους γιατί η φαντασία οργιάζει...

Καλημέρα! -bye-

Σε μήκος θα ξεκινάει από τον αυχένα και θα φτάνει σε κάποιο σημείο στην πλάτη και σε πλάτος θα πιάνει και τους ώμους μέχρι ένα σημείο. Καμία σχέση δηλαδή με αυτό που σας είχα δείξει σε photo. :grinning-smiley-043

Ισίδωρε έχεις δίκιο πως άργησα, αλλά χαίρομαι που το καθυστέρησα γιατί το σχέδιο που θα κάνω δεν είναι κάτι συνηθισμένο, είναι κάτι που σκέφτηκα και σχεδίασα εγώ.

Απάντηση: Re: Tattoos....

Αμα κανεις tatoo μετα δεν κανει να βγεις στον ηλιο ομως

Για 10 μέρες δεν κάνει, μετά κανονικά απλά θα πρέπει στην αρχή να βάζω στο σημείο αντιηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας.

Γι αυτο φιλε μου πας σε ενα καλο στουντιο που χρησιμοποιουν μη τοξικα χρωματα,βελονες μιας χρησης,αποστειρωμενα εργαλεια.

...και πως μπορείς να το διασφαλίσεις αυτό;
ρωτάω γιατί φαντάζομαι ότι όπου και να πας όλοι θα σου πουν ότι δεν χρησιμοποιούμε τοξικά χρώματα και άλλα τέτοια.

...και πως μπορείς να το διασφαλίσεις αυτό;
ρωτάω γιατί φαντάζομαι ότι όπου και να πας όλοι θα σου πουν ότι δεν χρησιμοποιούμε τοξικά χρώματα και άλλα τέτοια.

Δεν μπορείς. Αλλά μπορείς να τους τρελάνεις με τέτοιου είδους ερωτήσεις και να δεις τις αντιδράσεις τους. Ο σωστός επαγγελματίας θα σου απαντήσει πρόθυμα σε οποιαδήποτε ερώτηση, αλλά αν τον δεις να "σπάζεται" από τις ερωτήσεις σου, πετάξου 2 λεπτά για τσιγάρα και λελέ.